Úúú, régen elég sokat kerestem felirattal...
Köszönöm szépen!
Naruto anime
Annyiszor olvastam a "ráncfellvarrás" szót csak a tegnapi nap, hogy pont eszembe jutott, hogy a Naruto-kun oldala talán épp a Naruto ráncfelvarrásán mesterkedik, ami teljesen logikus lenne több szempontból is. Bár így bejönne minden megérzésem.
Mindenesetre anno, ha emlékeim nem csalnak 2008-ban, az Animexen is decemberben kezdték vetíteni a Narutot. És most is decemberben kapunk egy jó nagy pakkot. Én nagyon örülök, alig várom, hogy minőségi magyar felirattal újranézhessem 10 év után.
Köszönöm, hogy ezt így bevállaltátok a sok egyéb anime és manga mellett!
alf0 írta:
Még nincs veszve semmi, Ayagii. Megvan a lehetőség az újrakezdésre. Nálam is régóta tervben volt az eredeti sorozat újranézése, valószínűleg téli szünetben sort kerítek az első pakkra.
Valamelyik szinkronban Hús-tigristank volt a technika neve, ha jól emlékszem.
Ez ilyen viperákkal teli gödör vs. krokodilokkal fürdőzés választás. Ez is rossz, az is rossz... vagy inkább igénytelen? Hmm-hmm... mondjuk én a két szinkronra, a régi Jetixesre és az Animaxosra is ezt a szót használnám. Ami, hozzáteszem, azért kellemetlen, mert ha a magyar szinkron összképét nézem, akkor az nem is olyan rossz. Zseniális szinkronszínészeink vannak, csak hát valami miatt az ilyen projektek nem kapnak elég figyelmet, vagy igény nincs rá? Nem tudom.
Papirtigriske írta:
Ez ilyen viperákkal teli gödör vs. krokodilokkal fürdőzés választás. Ez is rossz, az is rossz... vagy inkább igénytelen?.
Én a Jetix-es felé húzok. Több hangot jobban eltaláltak, amit fordítottak, az is szerintem hellyel-közzel rendben volt. A Jetix-es változat legnagyobb bűne az volt, hogy vágott, cenzúrázott volt.
Az Animax-es már-már paródia is lehetne.
Itachi: "Ön nagyon jól bánik a SARINGANNAL, KAKASI Úr!"
A Levelek Közt Rejtőző Falu > AvarRE(J)TEK
Csak arra emlékszem, hogy a Jetix-es a halál erdeje előtt ért véget, és amikor először láttam az Animax-ost, rohadtul nem jöttek be az új szinkronhangok De annál legalább ha jól tudom le lett fordítva az egész, és tűkön ülve vártam, hogy mi fog végre történni, miután már kb. 10x láttam a halál erdejéig xd
kb. 8-9 évesen az embernek más nem számított
Ugrás a fórumra: |