Kuro25 írta:
Nem az a baj, hogy hosszú, hanem az, hogy nem történik benne semmi újdonság. :roll
Ezt most az arrancaros harcokra érted?
Odáig volt jó kb az anime. Onnantól kezdve az egész copy paste.
Bleach anime
Kuro25 írta:
Nem az a baj, hogy hosszú, hanem az, hogy nem történik benne semmi újdonság. :roll
Ezt most az arrancaros harcokra érted?
mac001 írta:
A harcokra értette (legalábbis én úgy értelmeztem )
Elhúzott harcok? Akkor gondoljunk a DB re Na ott el voltak ám húzva rendesen... a Bleach beli harok egy fokkal azért jobbak, nem?
Tulképp mindig copy paste minden harc, csak azon múlik az egész, hogyan tálalják. Milyen megoldásokkal nyer a jó a rossz fölött...
Én a Dragon Ballt sose szerettem... idegesít a grafikája. Aztán lehet hogy egyszer elkezdtem, a franc tudja.
Hát a harcok azok 100 hogy el lettek húzva, az arrancos saga utáni cuccot pedig most kezdem mangában, mert valamiért a netem egyszerűen nem szimpatizál az indavideóval és rohadt lassan tölt be, pedig amúgy én inkább anime párti vagyok. Úgyhogy majd ha elolvastam jó pár fejezetet, akkor majd tudok véleményt mondani.
mac001 írta:
Az biztos. De akk miért húzza, nyúzza??? Az előző arcnál simán lekeverhette volna és OWARI.
Amy írta:
Én a Dragon Ballt sose szerettem... idegesít a grafikája. Aztán lehet hogy egyszer elkezdtem, a franc tudja.
Hát a harcok azok 100 hogy el lettek húzva, az arrancos saga utáni cuccot pedig most kezdem mangában, mert valamiért a netem egyszerűen nem szimpatizál az indavideóval és rohadt lassan tölt be, pedig amúgy én inkább anime párti vagyok. Úgyhogy majd ha elolvastam jó pár fejezetet, akkor majd tudok véleményt mondani.
Még hogy az anime pöcegödör... Szerintem egyszerűen sokkal jobban áthozza az érzéseket + alapból animékkel kezdtem, most se igazán mondanám, hogy olvasok mangát, csak ha muszáj pl. Shippuudent a sok hülye filler miatt.
Letölteni is olyan lassan lehet csak, pedig délelőtt még egész jó volt a sávszélesség. Tuti a bátyám trollkodik és tölt le 434247821 évadot egy sorozatból. X____x
Azért hát nem tudom... már nem nagyon emlékszem, max. 1 részt láttam, de nem tetszett. Lehet hogy jó a sztori de a grafika nem tetszett, ezt tudom. Slayerst is azért hagytam abba, mert rosszul volt rajzolva (bár az is régi). A sztori meg háááááááát... mondjuk h kicsit vontatott volt. De lehet hogy az is csak a fillerek miatt. x)
Tudtam, hogy ez lesz a válasz De nem bántja, hogy már nem olyan a fanoknak sem, mint régen?
(am nem vagyunk kicsit offok? a bleach animéről kéne tárgyalnunk nem? )
A DB meg a grafika... most lehet én sem nézném, de anno mikor a TVben ment, ez volt az első animém, szal nekem ezzel kezdődött minden. És már ott is élveztem a harcokat DD De az az igazság, hogy csak a DB Z-et szeretem. A simát csak az összecsapásoktól, a GT-t meg a grafikája miatt nem néztem végig... De nézem a supert. Szal eléggé össze vissza vagyok DB ügyileg
Amy írta:
Még hogy az anime pöcegödör...
Azért hát nem tudom... már nem nagyon emlékszem, max. 1 részt láttam, de nem tetszett. Lehet hogy jó a sztori de a grafika nem tetszett, ezt tudom. Slayerst is azért hagytam abba, mert rosszul volt rajzolva (bár az is régi). A sztori meg háááááááát... mondjuk h kicsit vontatott volt. De lehet hogy az is csak a fillerek miatt. x)
Nagyjából végigolvastam/néztem az arrancaros időszak utáni dolgot és hát...
EZ MÉGIS MI A FRANC???
Szerintem nagyon nem jó már ez így. Ez az egész fullbringes baromság olyan nyomasztóan rá lett erőszakolva a történetre, hogy azt már el nem lehet mondani... .____. Esküszöm, már én voltam az, aki majdnem elsírta magát miközben nézte. Elég szánalmas lett. Vagy kitaláltak volna egy jobb folytatást, vagy egyszerűen befejezik az egészet, de ezt ne, könyörgöm, ezt ne. Az egész sztori olyan hihetetlenül vontatott volt, hogy majdnem bealudtam közben.
Igazából én nem is hiszem, hogy végignézem vagy elolvasom, amíg vége nem lesz, köbö végeztem ezzel a sorozattal. Az utolsó x részt/fejezetet megnézem, azt szevasz.
Hát nekem a fillerekkel semmi bajom nem volt :-) Igaz, az én kedvenc karaktereimmel nagyjából tele voltak a fillerek, szóval valószínűleg ezért (bár az a halloweenos, az borzasztó gagyi volt...).
De ez a fullbringeres fejezet. Na az nálam is kicsapta a biztosítékot... Ha azt a sz*rt lenyomták a torkunkon legalább remélem folytatják majd az animét, és az annál ezerszer érdekesebb quincy háborút megnézhetjük kiengesztelésképpen animében B)
Ugrás a fórumra: |