pár napja kijött a második rész mikor forditjátok?
[Naruto-Kun Projekt] Jujutsu Kaisen anime
Pár napja? Még 2 teljes nap sem telt el.
Bastian írta:
Pár napja? Még 2 teljes nap sem telt el.
Asasel írta:
Rakfely: Köszi, azt tudtam, viszont ezestben az zavart be, hogy "saját videós kiadás"-ként hivatkoztatok rá, és nem "égetett videó"-ként, mint egészen eddig előtte, így nem voltam benne biztos, hogy a mega-s videjó égetett-e.
@Tapion-sama: Gondolom akkor forrást váltottatok, vagy maradtok ennél a nem túl minőséginél, amit említettél? Nekem egyébként nem lenne gondom a ti verziótokkal sem, annyi csak, hogy nagyon erősnek érződik a kontraszt a videó és a felirat között (nem jelen esetben, ezt pár másik, régebbi anime fordításnál tapasztaltam), így jobban szeretem megvárni az égetettet, mert az nem bántja a szemem, és tudok az animére is koncentrálni
Egyébiránt köszönöm szépen a munkátokat! ^^
A "nem túl minőségi" alatt az időzítést értettem. Sok esetben már 2-3 másodperce nem beszél a karakter, de a felirat még mindig ott virít a képernyőn. Váltani nem váltottunk, csupán jóval több energiát fektettünk a feliratkészítés leginkább időigényes és legaprólékosabb részébe: az időzítésbe. Sajnos ez van, ha nem külföldi fansubberek munkájából, hanem rippelt feliratból (HorribleSubs, erai-raws, SubsPlease) dolgozik az ember. Ezek a villámfelirat-publikáló oldalak megölték az igazi fansubok nagy részét jónéhány évvel ezelőtt, úgyhogy kb csak ez maradt nekünk is.
szlordzs írta:
Sziasztok!
Lehet több kérdés is lesz.
Gojou mennyi idős? Tényleg olyadurva alak, mint ahogy fényezi magát?
A kezdés eléggé hajaz a bleach-re, de amuyg tetszik.
Ugrás a fórumra: |