Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Kezdheted az animével is, de a korlátozott epizódszám miatt vannak kihagyott fejezetek, plusz általában nem sorrendben dolgozza fel a manga fejezeteit. Szerintem nem zavaró, csak érdekességképp mondom. Az 1. évad részekre lebontva:
01. rész: 1. fejezet, 12. fejezet, 5. fejezet.
02. rész: 11. fejezet, 7. fejezet, 6. fejezet.
03. rész: 14. fejezet, 8.fejezet, 9. fejezet.
04. rész: 17. fejezet, 18. fejezet, 19. fejezet, 20. fejezet.
05. rész: 16. fejezet, 23. fejezet, 21. fejezet.
06. rész: 24. fejezet, 28. fejezet, 25. fejezet.
07. rész: 26. fejezet, 29. fejezet, 27. fejezet.
08. rész: 39. fejezet, 31. fejezet, 55. fejezet.
09. rész: 33. fejezet, 34. fejezet, 35. fejezet.
10. rész: 37. fejezet, 38. fejezet, 40. fejezet.
11. rész: 42. fejezet, 43. fejezet, 41. fejezet, 44. fejezet.
12. rész: 45. fejezet, 46. fejezet.
Kimaradt fejezetek: 2. fejezet, 3. fejezet, 4. fejezet, 10. fejezet, 13. fejezet, 15. fejezet, 22. fejezet, 32. fejezet, 36. fejezet.
A történet fő helyszíne egy óriási befolyással bíró akadémia, ahová főleg a gazdagok íratják be a gyermekeiket. Ezen az akadémián is működik egy Diáktanács, amelynek elnöke Shirogane Miyuki, alelnöke pedig Shinomiya Kaguya. Olyan aurával rendelkezik ez a két kivételes diák, hogy azt pletykálják róluk, hogy járnak egymással. A felszínen a két diák csak kuncog ezeken a pletykákon, de a valóságban nem bánnák, ha ez tényleg így lenne, de van egy kikötésük: A bennük rejlő óriási büszkeség miatt, a másik félből akarják kicsikarni a szerelmi vallomást. Aki először vall, az veszít, és ő lesz a papucs a kapcsolatban. Ezt elkerülvén, elkezdődnek a változatosabbnál változatosabb elmepárbajok a két fél között! Ilyen lenne a Death Note, ha L és Light közül valaki nő lenne, és a szerelmi vallomás kikényszerítéséről szólna. A nagyszerű mellékszereplők pedig fel tudnak nőni a főszereplőkhöz.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)