Ez a helyes lépés.
Ahol az anime véget ér, az a mangában is egy zárás a történet következő, komolyabb állomása előtt. Viszont Togashinak mindig fáj a háta...
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Jujutsu Kaisen manga
Ez a helyes lépés.
Ahol az anime véget ér, az a mangában is egy zárás a történet következő, komolyabb állomása előtt. Viszont Togashinak mindig fáj a háta...
Így van. De bármilyen király illusztrátort fel lehetne karolni, ha Togashi mellé szolgáltatja a sztorit. Viszont inkább lesz befejezetlen a Hunter x Hunter (is) az alkotói büszkeség miatt, mintsem hogy haladnánk ezzel a már két évtizedes utazással.
https://hiatus-hi...github.io/
Toujihoz nagyon kínálja magát Tsuda Kenjirou hangja.
Többen azt fejtegetik, hogy az ikrek visszajöhetnek, ha valami olyasmi képességük lesz, vagy legalább az egyiküknek, hogy respawnolnak a kamera által készített ponton. Egyrészt csalódott lennék, ha ennyit láttunk volna belőlük, amikor Getou visszaemlékezésében is szerepeltek, másfelől viszont Sukuna kegyetlenségét remekül szemlélteti az áldozatuk.
Jougot is kiemelném. Getou anno azt mondta, hogy 8-9 Sukuna ujjra taksálja az erejét. Nem gyenge, csak azt hiszik többen, mert Gojou árazta be. Bár megviselt volt már Naobito, elvégre egy karral kell fojtatnia, és Nanami is, nem kellett erőlködnie ellenük, hogy semlegesítse őket.
Én egyáltalán nem örülnék annak, ha visszahozná őket. Tök felesleges lenne. Úgysem jutna nekik elég idő, és hamar huszadrangú háttérszereplőkké válnának. Akkor inkább az egyik legfontosabb szereplőnek legyenek ugródeszkák.
Meg olyan szépen fel lettek kockázva, kár lenne kidobni Sukuna séf munkáját.
Gojou torzítja az erőviszonyokat rendesen.
A kijelentésén, hogy leverné Sukunát, először csak mosolyogtam, de ennyire büdös nagy OP karaktert ritkán lát az ember. Imádom.
Amúgy a cigiző néni szerepelt már a történetben eddig? Mikor olvastam a fejezetet nem ugrott be korábbról.
A cigiző néni, Shouko volt a Hidden Inventory visszaemlékezésben, mint Gojou és Getou évfolyamtársa, de először a 10. fejezetben szerepelt, amikor épp egy fontos hullát készült átvizsgálni, miután Gojou a fejesek kivégzésén gondolkodott a történtek után.
----------
Bastian írta:
...Sugita, mint Panda...
Azért ide is durva sztárparádét válogattak be. Én Toujinak azt a hangot tudtam volna elképzelni aki Gajeelnek is volt a Fairy Tail-ben Nanaminak pedig azt aki Uraharának a Bleachben vagy Know-nak a HxH-ban Az előzetesben nekem úgy hangzott, hogy Yuki Kaji is hangot ad valakinek de vagy félrehallottam vagy nem leplezték még le. Junpei-t tippeltem volna de ő már foglalt ezek szerint.
Toujinak én ugyebár Tsuda Kenjirout akartam, de ő lett Nanami.
Getounak vagy Miki bácsit, aki Urahara és Knov, vagy Morikawát, de lett belőle Sakurai.
Kaji lehetett volna Junpei, de lehet, hogy kiszámítható választás lett volna. Mahito hangjára sem jellemző az őrület, szóval érdekes lesz.
Nem tudom, hogy meddig terveznek elmenni, de kb. csak Touji, Utahime, Kamo, Momo és Mechamaru nem kapott hangot, esetleg Okkotsu és Rika, ha az előzményt is feldolgozzák valahogy. Ha a Hidden Inventory-t is adaptáljak, akkor plusz Mei Mei, Riko és Yuki.
Illetve Chousou, Kechizu, Esou.
Toujit én nem tudnám elképzelni Tsuda hangjával. Ő mégiscsak egy diák és egy olyan dohányos hangot én nem tudok aláképzelni XD. Getounak tényleg illene az a hang de szerintem Sakurai is tök jó. Inumaki szinkronját én lazán betettem volna Mahito alá. Sőt én a manga olvasásánál egyből az ő hangját képzeltem oda. De csak mert nekem Mahito-ról Shigaraki Tomura jut eszembe és így egyből összepárosítottam őket XD. (elnézést kérek hogy a BHA-t a Jujutsu-hoz mérem ) Mahito hangja meg simán mehetne Megumin alá is.
Szerintem a visszaemlékezésig elmennek de abba már nem fognak belekezdeni. Vagy talán még azt végigviszik és utána szünet. Tudom még nincs róla információ de én szerintem 13 résszel terveznek az meg szerintem pont a visszaemlékezésig elég...talán.... attól függ mennyire rohannak majd.
Touji nem diák. Legalábbis nem ismerjük a korát, de ahhoz elég idősnek bizonyult, hogy megházasodjon, és legyen egy gyermeke is Megumi személyében. Miután Gojou bedarálta, azt mondta, hogy 2-3 év, amire a Zen'in család megvenné Megumit, tehát már ujjszülöttnek sem számított Megumi, aki olykor-olykor látta is az apját. Plusz Touji elég hírhedt volt, sok melót elvégzett. Szerintem minimum a 30-as éveiben volt. Koyasu Takehito, Koyama Rikiya is játszhat.
Én is látom Mahitóban Shiggyt. De ő a felsőbbrendűbb Shiggy. Viszont Mahitóról azt mondták, hogy gyerekes, meg azt is, hogy fiatal, így Uchiyama Kouki impozáns hangja szerintem nem illik hozzá. Ő bizonyos szempontból nehéz karakter. Ha őrületről van szó, akkor Okamoto Nobuhiko jó választás lett volna, de ha a troll attitűdről, akkor pedig Namikawa Daisuke.
Nem hivatalosan már lehozta egy forrás a 2 szezont, ami logikus, mert egy szezon alatt nem tudnák befejezni az iskolák közötti harcot. A kérdés az, hogy a 63-64., vagy inkább a 79. fejezetig mennek majd el. Shibuya még el fog tartani egy darabig, így lehet, hogy a gyorsabb tempót választják.
Ó basszus, bocs Bastian összekevertem a karaktereket XD Nem Touji-ra hanem Toudou-ra gondoltam..... azt hittem rá értetted Tsuda hangját.... elnézést ezt nagyon csúnyán benéztem XD. Neki igen, tökéletesen illene (mármint Toujinak). Toudou-nak gondoltam volna a Fairy Tail-es Gajeel szinkronhangot. Okamoto tényleg jó lenne Mahitonak. Amikor röhög akkor bedobhatná a Bakugos hangszínt és adna egy jó kis kontrasztot neki. A Tower of God-ban nem is esett le hogy ő volt Khun (remélem jól írtam) hangja. Azzal a hangsúllyal simán hozhatná Mahitot.
A japóknak meg eddig se volt nagyon gondjuk hogy egy fiatalt egy idősebb színész szinkronizáljon. Namikawa Daisuke-t nem tudnám elképzelni a hangjaként. Viszont a Midoriyát szinkronizáló színészt még igen Igazából egy rakat tökéletesen passzoló színész lenne a karakterekhez de a mostani felállás is tök jó.
A 2 szezon jó hír viszont mert így nincs okuk annyira sietni. Valahol olvastam hogy pletyka szintjén már írták hogy a manga elvileg a vége felé közelít és hogy Shibuya lesz az utolsó ilyen nagyobb történetszál. Persze ez is csak pletyka de amilyen szinten hullanak a karakterek még igaz is lehet. Másfelől meg ha a megmaradt szereplőkkel menne tovább a sztori az is egy tökös lépés lenne. Én titkon ebben reménykedem azért.
Én Sugitát akartam Toudouhoz, mivel Panda nem jött össze. Nagy haverja Nakamurának, így többen reménykednek benne, hogy feltűnik egy nagyobb szerepben. Viszont Pesci hangja is király Toudouhoz.
Egy olyan pletyka van, hogy 3 nagyobb tetőpont lesz a mangában, és a mostani az első. Lehet benne valami. 300-350 fejezetet kinézek a mangából, többet nem. Sukuna azt hiszem 15 ujjnál tart, és felismert egy bizonyos Uraumét Shibuyában, akit először az 53. fejezetben láttunk Dagon Birodalmában. Mivel már azt is tudjuk, hogy Getou igazából halott, de valaki irányítja a testét, a következő fázisban olyan karakterek léphetnek be, akik Sukuna idejéből valók, de szereztek maguknak egy testet a jelenben. Sőt, szerintem Mahito is megússza ezt a történetszálat, mert a társai nagyon bíztak benne, hogy ő még életben van, és egyre erősebb lesz, ha már ők elhullottak.
Ú tényleg, Sugitát el is felejtettem hogy ő is tök jó lehetne! Hátha tényleg benne lesz. Lehet ő lesz Junpei XD.
Ha a mostani az első tetőpont akkor bele se merek gondolni mi lesz a másik 2 .
Sukuna megjelenésél magam alá hugyoztam hogy mekkora badass állat XD. Mahito szerintem is túléli. Yuji biztos hogy nem fogja most leverni. Ha csak Gojo közbe nem lép valahogy. Mondjuk én egy időugrást is elképzelek majd ezek után amikor Gojo még mindig el lesz zárva. Én 250 fejezetre tippelnék. Ebben a cirka 120 fejezetben is annyi minden történt hogy ilyen tempóval még egyszer ennyivel le lehetne talán tudni a sztorit. Aztán a mangaka vagy ránk cáfol vagy nem
Visszahozhatja Akutami-sensei Okkotsut, valamint a névtelen harmadévest, ha Gojou még mindig a kockába lesz elzárva a történetszálat után. Valakinek pillérként tovább kell őket vezetnie.
Szerencsére kapunk spoilereket, de a koreai szkenek csak nem akarnak jönni a Jujutsu esetében. A kínaival sincs semmi gond, de rendszerint később érkezik a magazinban lévő többi szériához képest. :/
Ugrás a fórumra: |