Őt is meg akarta ölni gond nélkül miután megkérdezte tőle h mind mondtak neki! és még meg is ölheti mert nem tudjuk még mi lett utána mert vége lett a résznek
[Naruto-Kun Projekt] Dorohedoro anime
Gyerekek, aki esetleg kedvet kapna egy kis Dorohedoro-s zombi vadászathoz csekkolja a linket: 8bit game XD
WASD gombokkal irányítasz egy játékos esetén; a G gombal tudsz az item-ek közt váltani miután felszeded őket; B-vel ütsz és használod az item-eket, illetve az az enter is; N-el pedig ugrasz. Két játékos esetén a P2 a nyilakat és a 412 gombokat használja. Akkor nyersz, ha túléled 6:30-ig! Csak Feb. 2-ig lehet játszani vele!
Ha a kicsomagolással problémád van, akkor egy .srt feliratfájl megnyitásával sem biztos, hogy boldogulsz majd ^^
De nem vagyok én semmi jónak az elrontója: a File Commander nevű mappakezelő applikáció képes kicsomagolni a .zip tömörítést.
Utolsó előtti rész, szomorú vagyok. Ez egy annyia jól eltalált történet lett. Nem a tipik jó-rossz csata, minden karakter főszereplő értékű benne és abszolút kedvelhető. Vicces, mert En és családja sokkal főszereplőbb lett, mint Kaimánék szerintem. Gondolom nem fog nagy lepel lehullás lenni az utolsó részben, túl sok még a megválaszolásra váró kérdés.
Én azt is külön kiemelném, hogy nagyon szépek és színesek a mágiahasználók városaiban az építmények. Ha a mi világunkban is ilyenek lennének a városok, sokkal jobb lenne az adott településen lakók közérzete. És nagyon bírom, hogy bár a történet szempontjából a háttér és az épületek relatíve mellékesek, és senki nem azokat figyeli elsősorban, mégis mennyire figyelnek a készítők arra, hogy az egész háttér szép és kidolgozott legyen. Ezzel szemben ott van a Lyuk, ami meg pont kontrasztban áll díszlet szempontjából a mágiahasználók világával, ahol ponthogy arra figyelnek, hogy minden utcának és épületnek sötét, lepukkant, sikátoros hangulata legyen. Vagy nagyon nagy büdzsét kaphatott a sorozat, vagy valamit nagyon tudhatnak a rajzolók :)
Valóban, megéri leállítani és jól megnézni a környezetet. Tényleg jól csinálják. A büdzsére én is kíváncsi lennék, lehet ennyivel olcsóbb a 3d-s bábú animálás mint a rajzolás? Ha igen, én simán el tudnám fogadni, ha olyan lenne más anime is mint a Dorohedoro (én nem olyan, mint a Berzerk )
Ugrás a fórumra: |