Fiúk és lányok jön a timeskip ki várja?
Bár igaz csak fél év és gondolom elég táposak lesznek.
Black Clover manga
Én az értelemszerű erőnövekedésen kívül várok egy kis külalak változtatást is.
Az utóbbi néhány fejezetben felgyorsultak az események, de nem igazán zavar, sőt, minden fejezetre jut valami akció. Az anime meg majd valószínűleg kibővíti a jeleneteket. Az elején azt hittem, hogy először egy Heart Kingdomos arc lesz, de úgy néz ki, hogy ebből háború fog kitörni. Clover & Heart & Diamond vs Spade.
Megicula korai megemlítéséből asszociálva, szerintem nem ő lesz ebben az arcban a főboss, egyébként érdekes, hogy az eddigi valamilyen úton-módon megátkozott karakterek zöme hozzá kötődik.
Loropechika és Gaja eléggé OP, főleg az előbbi. Egy csata közte és a Boszorkánykirálynő között?! Lehet voksolni.
Apropó.. tudod, hogy sz*rban vagy, mikor Luck megijed egy ellenféltől. Főleg, ha az illető Spadeai..
A Diamond új generációs Nyolc Ragyogó Generálisa nem hiszem, hogy nagy eresztés lenne - Mars & Ladrost látván -, a négy királyságból ők valószínűleg a leggyengébbek, de a Clover jelenlegi állapotában nehezen boldogulna velük.
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy mi történt Patrival és társaival, na meg persze Williammal..
Én is várnék valami új kinézetet, de eddig se sokat változott pl. Asta kínézete a történet során
De ha ő nem is remélem a démon formája kap egy jó kis upgradet.
Az erőviszonyok hogyan vannak amugy? Asta meg Yuno már kb eddig is felért egy kapitányhoz akkor most milyen erősek lettek?
Az ellenfelekre én is kiváncsi leszek mit akar kihozni most ebből az arcból a mangaka.
Egyesítve 2019.11.15 17:52:35:
Itt a legújabb fejezet
https://www.manga...clover-229
Asta új kinézete menőbb lett mint vártam teljesen olyan mintha Yamit látnánk.
Én lehet kihagytam pár dolog, de a hasán az a sérülés mitől is van?
Illetve úgy nézz ki elég jó power upot kapott ha már a kardján ilyen lazán tudja használni a démon erejét.
Asta kinézete nekem is adja, a magassága kivételével egyre jobban hasonlít Yamira. Noellen is feltűnt a változás a színes kép alapján, Mimosának csak a haja változott picit, Secre pedig első látásra semmit.
A hasán a sérülést - ha jól emlékszem -, még annó a Dungeonbe szerezte, mikor Mars ellen harcolt, csak eddig nem igazán tűnt fel a felsője miatt.
A tény, hogy a fekete formája nélkül is képes a Black Dividerre, és repülni a kardja segítségével.. szerintem olyan szinten lehet alapból, mint a timeskip előtti fekete formájában, kíváncsi vagyok, hogy a külsőleg változott-e a fekete formája.
A Spadeaiaknak fejlett technológiájuk lehet, elnézve azt az erődöt. Úgy tűnik, ott még inkább elnyomják és lenézik a nemesek a polgárokat, parasztokat, mint a Clover Királyságban.
Diamond Királyság nagy része elbukott, habár nem vártam sokat tőlük. A közeljövőben Mars is visszatérhet.
Ki volt az a férfi a végén, aki Yunot szólította?
Edit: Számomra a legepikusabb moment az volt, mikor magához szólította a Démonölő kardot.
Noellen igazából mi változott? Neki is csak a haja lett más kb.
Mivel csak félév telt el a magassága nem változhatott sokat Astának.
Most lazán azt a támadást nyomta ami eddig kb az egyik legerősebb támadása volt. Szerintem erősebb mint a régi Asta fekete formában mivel elég magabiztosnak tűnik.
Szerintem most a fekete formája már valószínűleg képes az egész testét beborítani. És mivel ennyi izmot magára szedett már annyira tuti nem viseli meg a használata sőt lehet a limit is megszűnt úgy fest szerintem.
Amikor magához szólította a kardot nekem az kicsit olyan Bleach feeling volt.
Nem tudom ki volt az a férfi, de szerintem még sose láttuk. Lehet Yuno bajba került és Asta fogja megmenteni?
Lerí az avatáromról, hogy melyik panel volt nálam a favorit múlt héten.
231.
Luck és Leo is magasabb lett valamivel. Kíváncsi vagyok, hogy a Dark Triad tagjai külön - külön vannak-e olyan erősek, mint a Word Magic Demon?
Egyébként a Dark Triadból jött nevek nem csak egy röpke gondolat szüleményei. Ahogy olvastam régebb egy szerzői kommentet, Tabata sok időt tölt el főbb karakterek a neveivel. Általában valamilyen mitológiához kapcsolható, vagy áll valami jelentés mögötte, mint pl. most:
Én amugy kicsit csalódott vagyok Asta új formája miatt
Bár ez tuti nem full power volt gondolom szóval lehet még megkapom a várt teljes démon formát.
De tegyük hozzá azt hiszem azzal a támadással is lekapott egy darabot egy városból
Dark Triad királya/vezére teljesen olyan mint a HunterXHunterből Chrono vagyis elégé hajazz rá.
Yami szerintem nem való máguskirálynak, meg nem tudom elképzelni ki lenne a Fekete bikák vezére akkor mivel ott Asta a legerősebb. Fiegoleont érzem én is inkább esélyes jelöltnek.
Astától amugy egy kicsit kreatívabb dolgokat várok. Bár ugye már tud hasonló támadást mint Yami de várok még valami nagy durranást mert ez annyira nem nagy szám eddig csak egy baaazi nagy kard.
Ui: Hogyan tud amugy a kardjával utazni?
Valószínűleg ez csak kóstoló volt az erejéből.
A teljes démon forma, nem tudom, hogy milyen hatással lenne rá, lehet, hogy az Anti - Magic Demon átvenné fölötte az uralmat.
Eddig amit láttunk tőle az a Black Divider - amit most már alap formájában is megtud idézni - és a Black Slash. Na meg a Black Divider még nagyobb verziója a fekete formájában. Szerintem tanult még varázslatokat az anti-mágiához a timeskip alatt.
A kardon való utazásnak köze lehet ahhoz, hogy képes magához hívni a kardjait, de erre is valószínűleg magyarázatot fogunk kapni a jövőben, ha megismerjük a Spirit Directort, aki edzette őt.
Apropó, Spirit Director. A maradék négyre kíváncsi vagyok, hogy milyen erősek.
Fanservicet nem mindennap látunk a BC-ben, egyáltalán nem volt rossz.
Yuno lett a kapitány-helyettes, ami egyáltalán nem meglepő. Egy kapitányi rang is kitelt volna tőle. Amire kíváncsi vagyok, hogy ki lett az új kapitány? Langris? Őszintén, Williamnak felelnie kellene a tetteiért, szóval remélem, hogy nem ő az ismét.
Nem lepett meg a plot twist Yunoval kapcsolatban, mindig is királyi/nemesi beütése volt. A kérdés az, hogy Asta is onnan származik vagy csak teljesen véletlen egyszerre lettek magukra hagyva az árvaház előtt?
Rill meglepett a kiszemeltjével és igazából nem hibáztatom, hogy nem ismerte fel Charmyt. ^^
Szerk.: Remélem azért William kapott valami büntetést, vagy legalább nem lehet többet kapitány.
Jah most már csak az a kérdés, hogy Asta honnan származik
Bár nem lepődnék meg ha ő nem lenne nemesi származású.
William az biztosan nem kapitány már szerintem.
Szerk:
Tévedtem William kapitány maradt
De nekem akkor se meggyőzőek a rossz fiúk.
https://www.manga...clover-235
Kesernyés utóízt hagy a számban az, hogy William maradt kapitánynak. Látszólag nem kapott büntetést.
Alecdora elf maradt, huh?
Zenon mágiáját kevésbé találtam érdekesnek, de azért remélem, hogy Yuno veszíteni fog.
U.I: Anime topicba kellene ez menjen, de a 10. opening "Black Catcher" néven fog megjelenni január 8-án Viceblanka nevű előadótól. Ő énekelte a 3. openinget is.
Amugy érdekes ez a %-os dolog.
Azt jelenti, hogy hány %-át képes használni a démon erejének?
Bár gondolom a 100% azt jelenti, hogy teljesen átvenné feletted a démon a hatalmat szóval nem tudom Asta hol állhat. De lehet ezt jelenti a jóslat, hogy 100%-ot fog használni és meghal?
Ugrás a fórumra: |