Nekem is bejött az első rész Az animációt az első rész alapján még nehéz megitélni ha nagyobb zúzás lesz arra leszek kiváncsi.
A harcjelenet nem volt egybefüggő arra gondolok.
[Naruto-Kun Projekt] One-Punch Man anime
Ott mikor Genos kiszúrja beesik az épületbe és kiszúrja a poroltót ott azért elég érdekes vágás van Meg ahogy repült és mentek mellette a lézerek az is érdekesen nézett ki de ezeken kívül eddig rendben van az anime. Genos zenéje tök jó hogy kapott egy kis mixet és az opening is kurva jó szerintem.
Kétségtelen, hogy ha az első évad első részével hasonlítja össze az ember, akkor a koreográfia elmarad az ott látottaktól. Ugyanakkor amekkora riogatás volt, hogy milyen borzalmasnak ígérkezik a folytatás, olyannyira tűrhető volt számomra a végeredmény, sőt... Többé-kevésbé kizárólag a vérmes sakuga rajongók panaszáradatával lehet találkozni, mintha mást nem is kínált volna a széria a lehengerlő animáción kívül. Meglátjuk, hogy milyenek lesznek az akciódúsabb epizódok, de a nyitórész nekem bőven elfogadható volt.
BladerTM írta:
Élvezhető volt az animáció szerintem is. King = Reigen 0.5 ( vagy 2.0 ? )
A későbbiekben kiderül, hogy lesz-e folytonos animáció zúzás közben vagy maradnak a cikázó lézerek és az állóképes animáció mellett. Lényegesen kevesebb képkockával dolgoznak.
Az epizód "dramaturgiában" hozta az előző évad első részének szinvonalát, King félelme átjött teljesen, és valóban kicsit Reigen beütése van
Az animáció természetesen jó, a karakterek álló pozícióban szépen vannak árnyékolva.
A tempó nem gyorsabb mint a mangában.
Szerintem ezt a részt nagyon is jól összerakták. Volt benne tempó. pont amennyi kell hogy haladjanak az események. Jobb mintha csak beszéddel időhúzások lennének benne. Én jobban szeretem ha pörögnek az ilyen stílusúban az események. Csaták is jól lettek megcsinálva.
Jó benne az új szereplőnk. Vajon milyen szerepe lesz a későbbiekben. Bővül főhősünk ismeretségi köre és lassan ezek után lehet mondani hogy nincsenek csapatok. Csapat ellen van mégis kezd köré is gyűlni egy kis társaság.
így van tökéletesen követi a mangát. ha ezt tartják egész sokáig juthatunk.
a párbeszédek is a manga alapján mennek, egy egy fejezetben rengeteg párbeszéd van. épp annyi mint animében amúgy.
az animációra panaszunk nem lehet, főleg mikor kiírják Saitamara, hogy [fenyegető] miközben a szokásos faarccal áll ott XD ez rész chill volt, inkább poénokkal mint harccal, de ne aggódjatok lesznek még jó kis részek több harccal
A 2. részben számomra akadtak olyan pontok, ahol egyértelműen szemet szúrt, hogy a koreográfia és a vágás lehetne ütőképesebb, de a humor ellenben mintha jobban működne, mint az első évadban.
A 3. rész remek lett, különösen a Tank-Top Master vs. Garou rész.
Az egyedüli szívfájdalmam, hogy josh avatarját cenzúrázták. :/
ÁÁÁÁáááá..... a mostani rész tényleg brutálisan jó volt.
Csodálatos ahogy vadássza le a hősöket és mutatja milyen technikái vannak. ÉS a tempó is nagyon jó. Jó sok minden történik egy rész alatt.
Hát hát vitathatatlanul az ending előtti jelenet volt a legjobb. Saitama csak úgy összetalálkozik a legyőzhetetlen hősvadásszal (nem is tudván hogy ő ki) aztán hiába támadja meg ő meg se érzi majd egy csapással lecsapja! Hát ez brutális volt
Jó előérzeteim vannak a folytatással kapcsolatban. Pláne ha némi harcművészeti tudást is felvesz hősünk.
És hát az animációra se igen l.ehetett panaszunk. Nagyon jól meg lett csinálva szerintem.
De legalább ez a rész is jól mutatja hogy nem mindegy milyen erős is vagy a lényeg hogyan is tudod használni az erődet. Ezért is vannak olyan különbségek a harcosok között.
Bár hősünkre ez valahogy a túl nagy ereje és gyorsasága miatt nem nagyon vonatkozik.
Amúgy inkább arra leszek kíváncsi hogy mit ér a fejlett harcművészet egy robot (aki távolsági harcot vív fegyverrel) vagy egy pszichés (természetfeletti erő) ellen?
Ugrás a fórumra: |