Szerintem pont ezért nem lesz érdekes Engem legalábbis ez miatt nem érdekel. Persze ízlések és pofonok.
És ja, megértem, hogy miért gondoljátok azt, hogy Sasuke jobb lenne kapitánynak...és végül is ezt én is így gondolom. Sasuke volt Naruto nagy riválisa, így folytatódhatna szépen a sor. Csakhogy, ugyanúgy, ahogy Narutonak ott volt Kakashi és Jiraiya, ugyanúgy ott lehet Borutonak Konohamaru és Sasuke
Az a baj, hogy Konohamarut nagyon elhanyagolta Kishimoto, biztos, hogy nem véletlenül...de rögtön a történet elején kapott egy nagyon fontos szerepet, és ezt be kell töltse. Abban is biztos vagyok, hogy Naruto után ő lesz a hokage. (És utána reméljük Sarada, ahogy Naruto is csak Kakashi után tölthette be a szerepet....aaaaaminek amúgy még most sem látom értelmét. Kakashi ahhoz már nagyon gyenge volt akkor, hogy ő hokage legyen....a sharinganja nélkül...persze, megértem, hogy a bölcsessége miatt ő volt a legalkalmasabb a szerepre, ami a vezetéssel jár, a védelemre meg ott voltak a fiatalok, de akkor is. Azt is megértem, hogy Naruto nem vehette át azonnal a posztot. De szerintem simán maradhatott volna még Tsunade, hiszen nem volt még öreg. Persze azt is megértem, hogy ha az 5 kage együttesen mondott volna le a háború után, tudatosítva, hogy az ő szerepük lejárt, felelősséget vállalva a történtekért...na jó, igazából nem volt alkalmasabb ember Kakashinál, csak na, fura )
Csak azáltal, hogy el lett hanyagolva, nagyon lemaradt a többiektől. Vagyis...igazából csak Sasukétól és Narutótól maradt le, de tőlük az egész világ lemaradt, nemcsak ő Szóval ezzel sincs igazából gond.
Mit gondoltok, most, hogy eljött a béke, és a két fél kibékült egymással, megáll a reinkarnációja a chakrájuknak? Gondolom ez így lenne logikus. Sőt, biztosan, az alapján, amit Sasuke mondott Narutonak a csatájuk után.
Oké, mindegy, bocsi srácok, szépen elvitatkoztam itt magammal
Szerkesztette: Jon - 2016.03.07. 23:40