Bastian írta:
26. Kuro26accXD
Egész biztos ő az? Bastian, ez nem tűnik olyan szerencsétlen szellemileg visszamaradottnak, mint az előző 738. Felül kéne vizsgálni egész elbizonytalanodtam, hogy jól végzed-e egyáltalán a munkádat. Sőt mi több már nem tudok többé megbízni benned mi van, ha legközelebb ne adj isten kitiltasz engem is a tévképzeteid miatt?
Előfordulhat, hogy paranoiás vagy. Meggyőződtél róla, hogy mások látják egyáltalán ezeket a felhasználókat? A kitiltási naplóban se szerepelnek! Lehet, hogy a fórum egy góc pont lett? A Bermuda háromszög bekebelezett minket? Menekülni kéne, mert a Kurokalipszis közeledik? Olyan lehet, mint egy zombi? Minden bizonnyal, mert ember ilyet nem hordhatott ki a szíve alatt.
A legszomorúbb mégis az egészben, hogy ennek ellenére irigy vagyok rá, bárcsak nekem lenne ennyi időm, energiám és kitartásom, ekkora szánalmas gyökérkedésre. Már azért jár neki a piros pont, hogy nem adja fel, ő jön és csinálja. Huszon X évesen ez már tényleg páratlan teljesítmény. Tőlem megkapja a Született Troll Awardot és szabadalmaztatnia kéne magát, mint regisztrációs bot. Gyanítom ezzel keresi kenyerét, ami penészes lehet, de a lényeg, hogy keményen dolgozik érte.
Amúgy köszönjük kitartó és lelkes próbálkozásodat, mert ez megerősít minket abban, hogy amit csinálunk az van akinek ennyire fontos. Mint Admin s mint Moderátor szeretném kifejezni hálámat az ilyen lelkes és kitartó fórumozók miatt érdemes ezt csinálni. Mindig mikor elveszítem a motivációmat vagy a hitemet a fórumban, ebből merítek majd erőt. Félek, ha megszűnne a fórum jelentéktelen életed egyetlen éltető elemét veszítenéd el.
Köszönjük KurosakiDarkfiszemfaszom1951! Köszönjük, hogy vagy nekünk!
További regisztrációban gazdag boldog újévet kívánunk neked!
Szerkesztette: Hiei - 2017.03.13. 07:33