Hu de rég néztem meg a HXH. Lehet előkapom a régi verziómat és meglessem majd. Kár hogy nem folytatták.
Az újat én sajna nem fogom nézni mivel égetett videós anyag lesz csak. De azért sok elvezetett a többieknek a nézéshez
És köszönjük a munkát nektek előre is Naruto csapat
(Legalább ez az anime sincs elfelejtve )
Az újat én sajna nem fogom nézni mivel égetett videós anyag lesz csak.
És megkérdezhetem, hogy azzal mi a probléma? Neked is "sok" időt spórol azzal, hogy nem kell külön a feliratot letöltened, plusz ez a verziónk sokkal helytakarékosabb, mint eddig. Arról nem is beszélve, hogy 1-1 rész formázásába órák mentek bele, pont azért, mert az igényesebb felirat jobban élvezhető
Nem láttam még az animét, és a napokban gondolkodtam rajta, hogy na most elkezdem, erre tessék. Aranyba kellene titeket foglalni skacok. (...Jó forróba... hahah csak viccelek) Köszönjük a munkátokat!!
Az újat én sajna nem fogom nézni mivel égetett videós anyag lesz csak.
És megkérdezhetem, hogy azzal mi a probléma? Neked is "sok" időt spórol azzal, hogy nem kell külön a feliratot letöltened, plusz ez a verziónk sokkal helytakarékosabb, mint eddig. Arról nem is beszélve, hogy 1-1 rész formázásába órák mentek bele, pont azért, mert az igényesebb felirat jobban élvezhető
Persze hogy megkérdezheted nem titok.
Az ok egyszerű:
Nem szeretem az égetett videós anyagokat. Eddig se néztem meg nem is akarom így nézni az animéket. Inkább letöltöm a videókat és feliratokat külön továbbra is.
+1 indok: Általánosítva: Ha kijön egy friss anime és van hozzá felirat külön, akkor később legalább meg lehet csinálni a külön felirat miatt jobb anyaggal is például BD (vagy felkerülhet egyes oldalakra már BD minőségben, amit leszedek), amit elmenthetek magamnak későbbiekben.
De tény formázott feliratokat jobban szeretem.
De én örülök már minden feliratnak ami magyarul kijön
Amit minden csapatnak köszönök akik idejüket áldozzák rá
Remélem kimerítő volt a válaszom.
Nem valószínű, ugyanis a manga újfent szüneten van kb. 2 vagy 2,5 éve, és a mangaka épphogy belekezdett csak az új történetbe (talán 20-25 fejezet jelent meg a sorozat végéhez képest). Mikor az anime a végéhez közeledett, akkor volt egy talán egyéves időszak, amikor folyamatosan jelentek meg a fejezetek, előtte is síri csend és hullaszag volt 2 éven át. Sajnos ezt a remekművet előreláthatólag soha nem fogják befejezni.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.