Kár hogy nem csinálják meg. Még akár képekbe mutatnák egy 2-3 percig rész elején animés grafikával azts e bánnám Van benne szerintem 1 fontos info amit szemléltet velünk. Akkor hagyjuk John Nekem is vannak érdekes dolgaim amikor éppen álmos vagyok
Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)
Az eddigi részek alapján én teljesen meg vagyok elégedve a Zeroval, nem igazán lehet rá panasz.
Azért viszont kicsit csalódott vagyok, hogy lassan visszatérünk az eredeti történetszálhoz. Most lehetne még fillereket belerakni, mert ha visszatérünk az eredeti történethez, és elkezdik érezni a vesztüket, hogy az anime beéri a mangát akkor oda nem igazán tudnak értelmes, szalonképes fillereket berakni. 60 fejezet az nem sok, hamar beérik, vagy ha esetleg az elején arra a kis bevezetést akarják fillerekkel kiegészíteni, amiből nem is lehet akkora baj, azzal is csak azt érik el, hogy stagnáljon ez a 60 fejezetes különbség.
Volt mar rola szo és most be is ugrott hogy lenne egy nagyon jó időpont ennek a behozására. A kövi arc végefelé gondolok.
Egyesítve 2016.03.05 08:42:08:
Ez egy nagyon szép rész lett szerintem! Nagyon jól eltaláltak mindent, rajzolás is gyönyörű volt és bár tudtam mi lesz, így is rázott a hideg végén. Bárcsak tartaná ezt a színvonalat!
274 (s2-99). rész
A sárkány tombolása jó lett. Hátast nem dobtam tőle, de legalább MOZGÓkép volt.
Az a betétzene, ami akkor hangzik fel, amikor Mavis a sárkány hátára ugrik, véletlen nem a Nagy Mágiajátékos részekből való? Vagy csak hasonlít?
5:47 körül:
Zera szinkronhangja majdnem egy teljes másodperccel később szólal meg, mint a karakter. Elég feltűnő. ^^"
6:58
Mavis úgy rázza meg magát, mint egy vizes kutya. XD
A Law elsütése is egész jól nézett ki. Bár a Tenrou jáde még mindig egy nevetségesen béna bizsunak néz ki.
Viszont a Law után, amikor Zera megtalálja Mavist, és az bámul a semmibe, az elég "érdekes". Főleg mert mangában nem így volt, ill. Mavisnak szerintem alapból elég furcsa és néha élettelennek tűnő szemet rajzolt a mangaka, így meg főleg annak tűnik... o.O Mondjuk utána lecsukja.
Szegény Kardia Székesegyház... ^^" Már itt "lebontották" egyszer. Aztán amikor Laxusnak elgurult a gyógyszere, ő is kőművesmunkára ítélte az épületet. Később a Tartaros is formabontást hajtott végre rajta. És nem akarok spoilerkedni, de ahol most a manga jár, megint nem ártana egy kis malter az épületnek. XD
18:05
Néha azért feltűnik, hogy Mavis-nek zöld szeme van. ^^
19:44
Mavis kérdezi Yurit, hogy csak nem felelősséget érez a történtek és Mavis miatt? Mondjuk ez érdekes kérdés. Az lenne a furcsa, ha nem érezne felelősséget és legalább egy kicsi bűntudatot. ^^
Mavis egy picit paff lett a hírtől, hogy Zera csak egy illúzió.
Emlékszem, a mangánál már itt gyanús volt valami: http://naruto-kun...ero/003/19
Összességében elégedett vagyok ezzel a résszel. A hangulatot szépen visszaadták. Ha a következő részben is jól oldják meg Mavis és Zera jelenetét, az lesz a pont az i-re. ^^
Azért javaslom mindenkinek, hogy ennek a résznek a második felét adó történetet mangában is olvassa el. Ott is megvan a hangulat.
http://naruto-kun...l_Zero/011
Szerintem az animálásért, a dinamikáért, stb.-ért felelős kollégákat egyszerűen kirúgták egy jó ideje a FT anime készítői közül, annyira gyengének tűnik néhány helyen a megvalósítás...
Aminek viszont örülök, hogy a Zero-ban jól el lettek találva a zenék, például a mostani részben (Law), amikor Yuri bocsánatot kér Mavistől, hát ott elmorzsoltam pár csepp könnyet, olyan szép lett - nem úgy, mint amikor berakták azt a pörgős zenét a Natsu-elbúcsúzik-levélben-Lucy-pedig-sírva-fut-utána jelenetnél.
Amúgy remélem is meganimálják azt a néma fejezetet. De amit még inkább remélek, hogy Natsu ott Lucy-re gondol, és miatta olyan szomorkás. :3
A néma fejezetben? Kizárt. Ha ott nem Igneel-re gondol szomorúan, meg a Tartaros elleni eseményekre, akkor megeszem a kalapom Az a valaki, akinek mesél, az is nagyon megdöbbenve hallgatta. Miért lenne Lucy miatt szomorú? Nem halt meg, csak elszakadtak egy időre. Eleve Igneel halála miatt indult útnak. És amúgy is karakter idegen lenne.
Amúgy, nemtom, szerintem ahhoz a jelenthez passzolt a pörgős zene. Az alapvetően egy dinamikus jelenet volt, valaminek a kezdete, és nem valaminek a vége, mint most, a Zeroban. Egy új kaland eleje, ami Lucynak nagyon szomorú, de nem végleges, és meg kell vele birkóznia.
Szóval, na, szerintem.
De látom, hogy te szereted a párosítást, és nem is azt mondom, szerintem is egyértelmű, hogy ha lesz valami párosítás a végén, akkor ők lesznek azok, de na, nem kell mindenbe bele látni a dolgot Főleg nem Natsu részéről.
Ugrás a fórumra: |