Max 10% szerintem amit itt láthatunk majd Deku-tól (ha egyáltalán feljebb fogja tolni az erősséget). Mirio meg durván tolja eddig bár nem hiszem hogy ezt a tempót még sokáig fogja bírni.
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
151. fejezet
Nem csak Deku tud menő hős lenni.
Igen nagyon menő hős volt Miro. De nekem már Deku kell Ez így nekem rossz.
De érted Dekuhoz ment oda lány, őt kérte meg először, hogy mentse meg, fordított helyzetben teljesen okés lenne, de így nagyon hiányzik. "Szóval hool vagy mááár Ichigoooo" csak, hogy egy klasszikus idézek
Miro nem hiába van a U.A. TOP diákjai között de én is hiányolom már Deku-t. Bár ő még mindig Togával van elfoglalva. A következő fejezetben látni kellene őt hogyan meg tud onnan lépni. Kivéve ha azt látjuk hogy valahogyan átrobbanva a falon pont megmenti Eri-t (vagy valami hasonló ). Miközben Miro éppen nem tudja megakadályozni a bajt. Sőt még Eri-ből is kénezem hogy valamit tenni fog vagy elszabadul a képessége.
Kicsit felületesen olvassom néha Szóval a helyzet, az a golyó aki eltalál valakit megszünteti x időre a képességét? Mert sokan arról beszélnek, hogy nem Mirot célozza hanem a lányt megmenti majd őt azáltal, hogy elégugrik, de ugye akkor ő kiesik a játékból és akkor ugorhat be Deku megmenteni a napot.
Vagy a b verzió már most beugrik és megmenti a lányt, de az még korai lenne.
Nem az zavar engem, hogy ki van most a közzépontban, de ehhez a bosshoz Deku is kell Látni akarok már tőle valami epicet. És nem egy 100%-os smashre gondolok amitől eltőrik a keze valami más kéne.
Nem, nem. 2 perccel azután vagyunk, hogy Mirio lelép a többiektől.
És ő már a legelején előre megy. Szóval ez után vagyunk 2 perccel. Nem pedig az utolsó Deku esemény előtt.
Szóval ilyenkor Dekuék még a labirintusban szenvednek, esetleg ha nagyon optimista akarok lenni, akkor talán éppen most találkozott Togával.
demandred írta:
Lenne egy kérdésem. Ti tudjátok ki a No.3 hős. Találkoztunk már vele a mangában?
Ugrás a fórumra: |