Hát igen ... viszont volt idejük kigondolni, hogy mit is tervezzenek xDD
És igen a Re vége ultra kaki lett sajna :/
[Naruto-Kun Projekt] Tokyo Ghoul anime
Még nincs vége a re-nek még egy fejezet, de a game over-ből nem tudom mit fognak még kihozni De amilyen Troll manga lesz még ebből Tokyo Ghoul Advent Children is xDD És aki olvassa tudja mire gondolok.
Én nagyon örülök hogy anime lesz a :RE-ből sajna mostanában nem olvastam, de sokáig eljuttottam, a sztori érdekes, de tényleg hogy a picsába fogják rávezetni a népet erre, mikor konkrétan csak a lényeg maradt ki a Root A-ből xD.
Jó előjel hogy új stúdió fog bele, és hátha igényesen megcsinálják, bár még konkrét időpontot nem jelentettek be, de itt kb fél évet kell rászámolni?
Továbbá a :RE elég hosszú 130-ig juttottam kb el, de már jóval több van, ezt mind fel tudják dolgozni vagy ezt is évadokra bontják?
ANN
Nagyon várom mit tudnak kihozni a mangából, a másik meg hogy bőven elvagyunk látva folytatással 2018-ban, ennek még jobban örülök
Ja az már csak hab a tortán hogy Urie főszerepben (kicsit hasonlít LEVI-re nem? hátha megkapja a voice actorjét )
Jaj a legfontosabbat kifelejtem mindig , így előreláthatólag lehetséges hogy projektek között lesz?
Troll mangaka ugyanúgy 143 fejezetet csinált (+1) mint a sima Tokyo Ghoul esetében még 1 fejezet van hátra ami jövőhéten jön ki és vége a re-nek. Hogy utána mi lesz vagy nem lesz az kitudja.
xD ne már mi a pöcsöm ez a vége, nem is értem, mondjuk még el se olvastam csak az utolsó 13-at, nem baj majd bepótolom de ez most mi? nem értem és ezt folytatni akarja, olyan mintha nem is a vége lenne
Azóta már változott a helyzet xD Mondom, hogy trollkodik velünk. De mikor belerakja a fejezetbe, hogy game over meg next issue: end credits azt gondolná az ember, hogy igen de kiderült, hogy nem Legalábbis még pár fejezet biztosan lesz.
Nah és ne csak offoljunk. Az anime olyan szinten lesz gáz, hogy jaj
De értitek olyan a helyzet mintha a Naruto és Sasuke storyban kivennénk a Sasuke elmegy a faluból dolgot és a végén még is megtartják a harcot, de nem érted, hogy miért.
Jaeger ... Higgy !!! Bizakodj !!! xD Lehet egy másik csapat veszi át aki ért is hozzá és kemény munkák árán kitudják küszöbölni az előző évadok hibáit. xD
Oké sok dolgot nem, de Pl. A Root végét egy flashback-ben megtudják oldani a Re elején , hogy mi is történt ott pontosan.
-Hát igen én is remélem hogy kapunk egy minőségi animét, bizakodom bár nehéz lesz összehozni ebből a mangából wtf..., ez kajak már komédia, meg ugye a root a is egy komplett fos, bár az elején még bíztam benne, de hagyjuk . Hátha összedobnak valami jót a srácok, adjunk egy esélyt neki !
Raptor inkább töröld ki azt a részt Ez végül is az anime fóruma nem manga azért írtam mindent úgy, hogy ne legyen spoileres.
Ebből a mangából rohadt jó animét lehetne összehozni. Csak a sima Tokyo Ghoul szériából is legalább 50 rész kellett volna egy értelmes adaptációhoz nem 25.
Új "előzetes"
https://www.youtu...WdtCK-bNh0
Szerintem arra gondolt, hogy vinni fogja-e naruto-kun, de kitudja. Én bízzom benne, hogy vannak itt rajongók a staff körében is.
Bár félek, hogy elfogják rontani. Itt is nagyon sok mangafejezet van, egy normális évadhoz 25 rész kéne és még az se dolgozná fel csak a manga felét kb.
Ugrás a fórumra: |