Chakra írta:
Úgy tűnik, Toutának támad valami ötletel Kirie időfagyasztó csókjából. Talán pont Negi megmentése kapcsán...
Az lehet de sokall jobban érdekelne mit mondott Yukihime. De majd hétvégén kiderül
UQ Holder! manga - Spoiler és annak megbeszélése
Chakra írta:
Úgy tűnik, Toutának támad valami ötletel Kirie időfagyasztó csókjából. Talán pont Negi megmentése kapcsán...
Szerintem ebből a fejezetből semmit nem fogunk megtudni Evangeline mondókájáról Esetleg csak 1-2 elejtett szót Totutától, amelyek csak a kérdések számát fogják növelni.
Viszont, lehet hogy csak az én szemem csal, de mintha ennek a fejezetnek egy kicsit más lenne a rajzolása. Talán kevesebb benne a számítógépes rajz, és több a "szabadkézi". Aminek és csak örülök, mert bár tényleg szép az UQ-Holder rajzolása, de a sok számítógépes grafika miatt "túl szabályos", elvész a karakterek egyedisége. És persze a mangaka saját egyedi stílusa is.
Egyelőre csalódtam ebben a részben. Úgy tűnik kaptunk egy csókos pacto részt és ennyi. De hát ha többet ad magyarul
Egyesítve 2016.03.13 12:21:52:
116 spoler
http://anime.astr...ment-43574
116 spoiler magyarul
Kirie-vel való csók megállítja az időt.
Touta használni akarja ezt a képességet és próbaképpen meg is csókolja Kirie-t vagy háromszor, míg az össze nem esik. Kirie rákiabál, hogy ne játszadozzon egy fiatal hölgy ajkaival és lecsapja.
Találkoznak Kuroumaruval, Karinnal, Santával és Ikkuval. Touta elmesélni nekik, amit Evangeline-től hallott.
Ki mellé kellene állnia? Eva tervét kellene végrehajtania, aki végezni akarna a Kezdet Varázslója által megszállt Negivel, annak utolsó kívánságaként? Vagy Fate-tel együtt mentse meg Negit?
Touta mérlegeli a dolgokat, de nem sikerül dűlőre jutnia, nem akar egyik oldalra sem állni. Megkéri a többieket, hogy segítsenek neki, akik gondolkodás nélkül mellé is állnak.
Ez a helyzet most nekem is tetszik. Azért Kuromaru, Santa és Kirie bármennyire is az UQ Holder tagjai Toutához kötődnek elsődlegesen. Egyedül Kirie volt már tag, de Kuromaru és Santa Touta miatt csatlakoztak. Tetszene, ha ők 4-en külön lennének egy darabig.
Jah és nem lepődök meg azon, amit Touta csinál. De, hogy csak így lazán megcsókolja többször is Kiriét. Szegény kiscsajt kicsit sajnálom is, mert Touta ilyen idióta.
Szerkesztve: Még nem találtam angol fordítást, de kint van a koreai scan.
http://www.shenco...es/1176695
Nos csak a képek alapján tudok beszélni a fejezetről. Hát a borítókép öhm, hogy is mondjam XD Nem tudjuk elkerülni a loli tartalmat úgy tűnik. Ha jól látom ebből pedig póló fog készülni vagy kapható ilyen? Ez nekem már kicsit beteg. :"D
A legelején, ha jól látom lesz említés a Cassiopeáról. Ennek nagyon örülök.
Vicces, hogy Touta megpróbálta ezt a csók témát, de bizony csak a közvetlen csók működik. Vagyis nem tudom, a rajzolás miatt nem vagyok benne biztos.
Nagyon várom már az angol fordítást, mert a fejezet többi része képek nélkül kissé értelmezhetetlen. Bár a szöveges spoiler ugye elmondta nagyjából, hogy Touta mit beszél a többiekkel. Örülök neki, hogy Karin és Ikku is itt vannak.
Azazel-senpai? Ezen most felnevettem.
Mellesleg, már tegnap előtt kijöttek a spoilerek, de ha már ezt beírom, le is fordítom gyorsan. (Mostanság úgy is elég rendesen elhanyagoltam az egész Holder topicot a rengeteg teendő miatt. )
117. fejezet spoilere:
A fejezet címe: Az aktiválás követelményei.
Touta és barátai 8 hónap elteltével csatlakoznak a tornához, ahol azon ellenfelekkel lényegében felsöprik a padlót, akik korábban legyőzték őket.
Touta terve a következő. Miután legyőzi Negit, rögtön megakarja csókolni Kiriét, ezáltal az idő megáll. Ebben az állapotban legyőzi és egyben le is pecsételi a Kezdet Varázslóját, majd feltámasztja Negit.
Karin mondja, hogy "Mily szégyenteljes!", és felmerül, hogyha ténylegesen igaz ez az időmegállítás, akkor másoknál is ki kellene próbálni, hogy valóban igazat beszélnek-e. Ekkor a többiek is megpróbálkoznak vele, de egyszer sem aktiválódik Kirie ereje.
Majd legvégül Touta aktiválja, hogy megmutassa, hogy nem hazudnak, és Karin szoknyáját felcsapja. Majd az idő elindul, és Karin és Kirie bevernek egyet emiatt Toutának.
Mindeközben megjelenik Zazie, aki jelzi, hogy az ellenség is rendelkezik egy hasonló képességgel, mint Kirie ereje, így ezzel gondban lesznek.
A 118. fejezet csak 2 hét múlva jelenik meg, úgyhogy lesz 1 hét szünetünk sajnos.
Touta terve remek. Az első akadály, hogy "legyőzi Negit". XD Arra azért befizetek, Mágiasemlegesítés ide vagy oda.
Sejthető volt, hogy csak Toutával fog működni Kirie időfagyasztása. Talán van valami köze a Mágiasemlegesítéshez vagy a Magia Erebeához.
Nagyszerű... Miért is ne lehetne inkább valami ötletes akadályt gördíteni az időfagyasztás alkalmazásának útjába? Inkább dobjuk be, hogy az ellenfélnek is van ilyen képessége. Gratula... -.-"
Oh nagyon érdekesnek ígérkezik.
Igen Chakra azzal azért lesznek problémák, hogy Touta legyőzze Negit. (Én azért adnám.) Magia Erebea vs Magia Erebea. Touta közel sem olyan gyakorlott a használatában, de azért tudna meglepő dolgokat produkálni. Én még fenntartom azt, hogy egy dupla Raiten Taisou nagyon epic lenne.
De ott a másik dolog. Hogy a fenébe akarja Touta feltámasztani Negit? Mióta tud ő ilyet?
Azt is gondoltam, hogy most már elég könnyen legyőzik majd az ellenfeleket az arénában.
Viszont nem értem ezt a kipróbálást. Most sorba mindenki lesmárolja Kiriét? Mert ha igen akkor már tényleg sajnálom, olyan lesz lassan, mint valami eszköz vagy tesztalany. (De azért örülök, hogy csak Toutával működik ez. Gondolom azért, mert Kirie szereti Toutát.)
Hát valóban nem a legkreatívabb bedobni, hogy ilyen képessége van az ellenfélnek is. Jobb lett volna, ha mondjuk valaki ismeri Kirie erejének természetét és ebből adódóan tudja valahogy semlegesíteni. De ez, hogy ugyanolyan ereje van valakinek hát nah.
Ugrás a fórumra: |