Szerintem ez a legjobb Anime-s oldal, én valahogy a Shounen Animéket szeretem a legjobban, itt meg pont azok kerülnek fordításra, királyok vagytok srácok
12
|
Hogy tetszik a Naruto-Kun?
Sziasztok !
Az újítás jópofa és jobban is néz ki az oldal mint előtte , viszont a megjelenések nem értem , hogy miért nincsenek sosem frissítve.
A Naruto Shippuudent szoktam letölteni , viszont a megjelenés mindig késik és az sincs kiírva , hogy elmarad esetleg .
Mi (és itt gondolok még sok másik Narutos társamra ) meg csak lesünk , hogy miért nincs.
Egy szó mint száz , nem fikázom senki munkáját mert biztos sokat dolgoztok az oldallal ,de legyetek már oly szívesek és a megjelenések tegyétek napra késszé .
Sziasztok!
Én már egy ideje látogatom az oldalt, de még nem írtam se hozzászólást, se semmit. Ezért elnézést kérek! Nagyszerű munkátok van, nekem mindig időben érkezik a felirat, a videó és a manga! Nem hízelgés, szimplán csak hálás vagyok a minőségi munkáért!
Minden eddigi és remélhetőleg további munkáitokat Köszönöm!
Idejét nem tudom, mikor regisztráltam az oldalra... Nagyon régen, az biztos. Sosem csalódtam benne. Más animés oldalt nem is igazán követek. Igényesek a fordítások, rengeteg a választék. Bár inkább mangát olvasok, a legtöbb OVA részt mindig itt néztem.
Ezúton is szeretném megköszönni Nektek azt a rengeteg munkát, amit belefektettek ebbe az egészbe.
Egy ideje már megfogalmazódott bennem, hogy kéne írni egy köszönő-hála kommentet, aztán most hogy a fórumon voltam épp, gondoltam kihasználom az alkalmat.
Nem is tudom, lassan lehet 10 éve járok fel az oldalra, hol ritkábban, hol sűrűbben, és olvasok mangákat/ nézek animéket nektek köszönhetően magyarul. Sok kellemes emléket, új mangát köszönhetek az oldalnak, és csak szeretném kifejezni, hogy általánosságban is hálás vagyok a sok-sok évi munkátokért.
De ez az utóbbi időszakban különösen így van. Lehet tévedek, és csak nekem tűnt pangóbbnak egy pár évig az oldal, de az elmúlt egy évben ez nem hogy megfordult, hanem - ha csak a munkák mennyiségét és minőségét nézem - nem is tudom, mikor volt utoljára ilyen. Azon túl, hogy az éppen futó nagy szériákat viszitek továbbra is, egy csomó olyanba is belekezdtetek, amik azt hiszem, sok anime és manga fannak a listáján ott vannak/voltak, az enyémen legalábbis biztosan, és várták, hogy megnézzem/elolvassam őket. S bár sok mindenben átálltam már az angol fogyasztásra, a ti égetett magyar felirataitokkal őszintén nem találtam még olyat, ami nálam versenyezhetne. És ezért is nagyon örültem, amikor láttam, hogy újrakiadjátok a HunterxHuntert, vagy elkezditek a Made in Abysst, vagy hogy tervezitek vinni a SpyxFamilyt (még majdnem a Bleachbe is belecsábítottatok az újra kiadással ), nem beszélve az olyan mangákról, mint a Punpun, a Tomei, vagy a régi One Piece fejezetek. És mindezt a folyamatosan futó shónenek és az aktuális szezonális animék mellett.
Szóval, mivel nem kommentelek már annyit, és sok projektetek esetében várom, hogy kint legyen az egész (mint pl. a Punpun, vagy az Abyss), s így nem akartam azokban a topikokban külön-külön ismételni magam úgy, hogy még jelen pillanatban nem is nézem őket, gondoltam írok egy nagy, összefogó köszönömöt.
Nagyon király, hogy ilyen irányba (is) haladtok, hogy a sok-sok év után nem égtetek még ki, vagy ha igen, új emberekkel és új lendülettel tudtátok újra folytatni. Eddig is minőségi munkát adtatok ki a kezeitek közül, de most még nagyobb mértékben talán. És remélem tudjátok, hogy ezt sokan értékeljük. Királyok vagytok. Csak így tovább!
Köszönöm, köszönjük
Ugrás a fórumra: |