Kijött a 4. rész és azt a ...
Nagyon jó lett.
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai anime
Egy biggest kérdés ever amit nem értek .. Legyen kapásból kettő. Aki az openingbe beugrik nagy bajszos izomember ki lehet? Valaki elmondja ? Második pedig ,hogy Meliodas ki is lehetett.. 10 parancsolat volt tagja? Netalán még ennél is több ? Nagyon kíváncsi lennék a démonklán vezérére..
Az első kérdésedre úgy a 8-10. rész környékén fogsz választ kapni szerintem.
Szóval már nem kell sokat várni, bírd ki.
A másodikra meg az évad vége felé.
Szerintem jobb ha meglepődik az ember, ezért inkább várd ki türelmesen, hogy ki-kicsoda.
De ha tényleg annyira tudni akarod privátba leírhatom neked.
A nagy bajszos izomember kb a legnagyobb arc az egész történetben.
Amúgy a legtöbb kérdésedre még ebben az évadban választ fogsz kapni.
Hát azért volt néhány eltérés szerintem eddig, mint a mangában, inkább azok is ilyen finomkodások, hogy gyermek barátabb legyen az anime, gondolom.
8-10. rész még sokká van, pedig mangában nagyon jól megcsinálták .
Plusz azt a 24. részt elégé kevésnek érzem, szerintem dupla ennyit is legyárthatnának, annyira előre van a manga.
Ne haragudj, mi is volt a kérdés? Általában vasárnap/hétfői napokon elkészül a felirat, de most kifejezetten későn jelent meg az angol sub, amiből dolgozni szoktunk, és ráadásul egy apró hiba miatt az egész éjszakás hétfői égetést újra kellett kezdenem ma reggel -> aztán elmentem dolgozni, és mikor hazaértem, már kezdtem is a feltöltéseket
Úgyhogy na, ja, elérhető a 4. rész magyar felirattal ^^
Értem én ,hogy demonstrálni akarták az erejüket a 10 parancsolatnak de nálam kicsit túllőttek a célon Idejön a top 3-ba biztos ,hogy benne nem lévő hapsika és ledarál mindenkit a szó szoros értelmében. Még szépen fogalmazva is valahonnan kibebaszott nagy power uppot kell szerválniuk a kis csapatunknak vagy ez így veszett fejsze nyele lesz Én azt hittem legalább most Meliodas kicsit csap rá egyet kettőt . Bár jól van az legalább amikor mindenki megmutatja mire képes kellemesebb lesz.
Ugrás a fórumra: |