Vannak fillerek, amik jók!
Nekem pl a Chuunin vizsgás részek tetszettek 397. rész környékén. Anno a sima Naruto végén lévő fillerek sem voltak rosszak. Igazából az a bosszantó, amikor már 500 visszaemlékezés van és olyankor úgy érzem magam, hogy fogyatékosnak néznek minket, hogy nem tudunk visszaemlékezni, hogy mi volt két héttel ezelőtt pl.
Ha jól tudom, a manga már véget ért. Akkor meg minek kell még újabb és újabb filler?
Nemhogy folytatnák, befejeznék a történetet, aztán majd utána kiadnak még ilyen-olyan kiegészítéseket.
Na urak, kinek hogy tetszett a mai rész?
Nekem kifejezetten tetszett, hogy oda se nézett és elvágta a torkát a faszinak.
Nagyon kemény.
Itachitól eltekintve most láthattuk azt, hogy milyen egy ninja háború, ha nem Kekkei Genkai-al rendelkezők ellen harcolnak és hasonló legendás shinobik ellen.
Érdekes módon maga a sorozat, olyannyira powerfullos lett, hogy egyáltalán nem tűnt veszélyesnek egy kunai vagy egy shuriken az ellenfél kezében. Ebben a részben betekintést nyerhettünk, hogy bizony nem csak dísznek találták ki...
Nekem nagyon tetszett! Csak kevés volt, mint a fizetésem.
Hát először is, az elején arra gondoltam, mikor lesz már Itachi??? Aztán a végén, h ENNYI volt??
De igen, Itachi már gyerekként is kemény volt *__*
Várom a kövi részt..
Nagyon jó hét van mert volt egy jó Fairy tail manga,One piece manga és most egy nagyon jó Naruto anime rész.
Mai rész csillagos ötös lett. Az animáció nagyon szép lett és végre vissza kaptam a régi Narutomat.
Bírtam Itachit,de sose volt kedvenc. Talán ez a novel részek alapján, meggondolom magam. .(Majd kiderül a végén)
Mint már mondtam 1x,csak 1dolog érdekel. Ami nem más://naruto-kun.hu/m...uto/401/12,hogy ki volt Itachi barátnője. A Mai résznél talán már megkaptam a választ. Kíváncsi vagyok,hogy ki az a lány.
Obito pedig badass volt a végénél.Ami még nagyon érdekes volt a mai résznél,hogy Uchiha megkérdezték,hogy mi legyen Obito szemével.Elvegyék vagy odaadják Kakashinak.Végül Sasuke apja engedélyezte,hogy megtartsa Kakashi.