INTERJÚ AKIRA ÉS TOYOTARO OF'DRAGON BALL SUPER ': GOKU FEHÉR SSJ KIDERÜLT ÉS AZ ÚJ Akira beszél az elkövetkező átalakulás Goku, ami lehet fehér
Miután a nyitás az első kötet a manga Dragon Ball Super Nemrég Akira Toriyama, és Toyotaro, aki a jelenlegi illusztrátor manga, röviden és érdekes interjú a magazin V ugrás, ahol hihetetlenül, arról számoltak be, néhány jövőbeli telek fenyegető Super Dragon Ball, továbbá az átalakulás saiyayin szuper kék isten és szövetségese igaz a jövőben.
Először is kommentálta a rajz stílusa minden, és a grafikát az Akira a 30. évfordulóját Dragon Ball, azaz a szuper történelem könyvet, hogy egy bizonyos ponton eljutottunk megjegyzést.
Megemlítik, hogy Akira volt egy rövid beavatkozás kijavítani része a manga illusztrált Toyotaro, mint már kiderült, hogy mindent Toyotaro felhívja kell mennie után felügyelete mester Akira Toriyama, és az utóbbi a képességét, hogy néhány gyors változások .
Ez az a terület, ahol az interjú, hogy Toyotaro hozzáférés és Akira egy rövid párbeszédet. Toyotaro nézd meg néhány a legfontosabb pontokat az interjú
és a hozzáférést ehhez a nagy kérdés.
Toyotaro szól: Kérdésem annyira triviális, hogy szégyellem mondani. Miért az átalakulás saiyayin szuper kék istennek kék haj?.
Akira Toriyama, mosolyogva válaszol:. A csatában az istenek, a haja vörös, ezért úgy döntöttem, hogy a feltámadás Dermesztő kék. Nos, valójában arra gondoltam, hogy így fehér haj, de a színét a haj végül belép egy szörnyű konfliktus a következő ellenség, mivel ez az új gazember lesz, fehér haj, akkor azt hittem, hogy használja azt semmilyen legközelebb. Ez nem lehet fehér, de inkább ezüst.
Toyotaro kérdést újra: tudtuk beszélni egy kicsit a jövő Dragon Ball Super?.
Akira válasz: Természetesen. Nagyon boldog vagyok, hogy mondjuk a következő. Örülök, hogy egy karaktert kapcsolódó a jövőben be kell vonni. Én vagyok a nagy rajongója. Ez egy nagyon népszerű karakter!.
Az interjú itt véget ér, így több gondolatok a levegőben. Akira említi az új gazember , amit lehet következtetni, hogy a fehér haja, és talán eléri Goku ha lehetséges, hogy egy új átalakulás, és a legjobb hír. Future Trunks visszatérhet.
Egyesítve 2016.04.04 21:46:40:
Vagyis goku kovetkezo szintje is lesz es ezüst szinu lesz...... ja es hit győzni fog monaka ellen es goku vs hit fog harcolni
Egyesítve 2016.04.04 21:48:28:
Jöhetnek a kommentek