Össze lehetne dobni valami Naruto-Kun Fórumos Overwatch csapatot.
Online majd lerendezem a vásárlást a napokban.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Overwatch
Össze lehetne dobni valami Naruto-Kun Fórumos Overwatch csapatot.
Online majd lerendezem a vásárlást a napokban.
Shiro írta:
Ha holnap lesz raktáron akkor max hétfőre jön meg. (Remélem ők nem akarják, hogy többet perkáljak mint amennyiért rendeltem)
Hétköznap max ismerkedés, hogy mi merre hány méter. Rendesen játszani meg úgyis csak hétvégén lesz időm.
Ha dobozost is jó, akkor én innen szedtem:
http://www.konzol...edition-pc
Kazekage írta:
Blizzard játékot csak Battle.neten lehet.
Első élményként nagyon érdekes. Megvan benne a nosztalgia faktor.
Ahogy sejtettem elég béna vagyok. (látszik, hogy jó ideje nem toltam fps-t)
A hősök úgy nagyjából meg vannak, kell velük gyakorolni, meg finomhangolni hozzájuk a beállításokat.
Illetve nagy szükségem lesz még a pályák tanulmányozására, mert iszonyat hajlamos vagyok az eltévedésre.
Volt szerencsém tegnapelőtt megvenni a játékot. Nagyon tetszik. Dinamikus, pörgős, végtelen taktikai lehetőségeket kínálva. Eleinte a régi Unreal Tournament hangulatát idézte, ami igencsak pozitív. A legmobilisabb karakterek a legidegesítőbbek, így eddig Sasukét mainelem (Genji). Nyitottam előbb egy lucián legendary skint lel kár hogy nem szeretek supportolni. Tank karik közül Reinhart jött be egyedül, azzal néha-néha tolom. A revolveres pali ultija undorító és fogalmam sincs miért kellett ilyet berakni a játékba, gyakorlatilag nincs counterplay ellene (javítsatok ki ha tévedek). Kicsit kitér az ember a hitéből mikor a map másik végéből lehetetlen szögből 1 hitből meghal és csak pislog hogy lel mi történt nem volt semmilyen veszélyfaktor. Faszák a pályák amúgy, jól kilehet őket használni, kreatívan lettek megalkotva.
"revolveres pali ultija undorító"
McCree-re gondolsz? Nos, egy elrejtőzött Mercytől az ultija (Heros never die!) esetleg visszahoz a halálból. Igazából a lényeg, hogy próbálj fedezéket keresni, akkor nem tud lelőni illetve ha Reaper vagy, és hallod az ultiját (ugye ilyenkor van valami duma) akkor Wraith forma és jobbra el, lehetőleg minél távolabb, fedett helyre, ilyenkor nem tud lelőni se ő, se más.
Egyébként elég sok undorító ulti van még ezen kívül is és Cree ha jól tudom nerfet is kapott. Én például D.Va és Junkrat ultijától is rosszul vagyok, de jó McCreem meg pont hogy van, merthogy a srácok közül akikkel csapatom, egy maineli és laza 40 órája van benne.
( Bár őszintén? Személy szerint Reaper mainként sok vizet nem zavarnak többek között a fentebb említett ultimate képességek se, igazából egy Wraith az egész, csak oda kő' figyelni oszt' csű. )
Am kösz Blizzard, hogy Bastiont kell megtisztelni egy új Animated Shorttal. Pont ez a lelkesítés hiányzik majd ahhoz, hogy akik nem nyúltak hozzá ehhez az unskilled szerencsétlenséghez, most azok is elővegyék. Ahelyett hogy hoznának végre olyanokról, akikről van is mit tárgyalni. Pl. Gabriel és Morrison, meg mindaz ami történt. A Comic is sokat elárult a múltról burkoltan - és amit már azelőtt is kilogikáztam Reyesről mielőtt bárki leírta volna a Csapatból - komolyan, ne idegeljetek már!
Miből gondolod, hogy játszunk annyian, hogy egy 6-tos csoport kijöjjön? Nem rossz ötlet, bár az hogy csevegtek páran itt gameről egy dolog, - nincs garancia arra hogy ezek közül mindenki meg is vette.
Szóval nem tudom, mindenesetre legalább már van netem és nem wi-fivel szopok hála az egyik Csapattagunknak, ma este 3-an neki ugrunk, aztán majd ha valaki akar csatlakozni az szerintem jöhet.
Mondjuk a péntek sörest. Bazdmeg.
Ugrás a fórumra: |