Hát 5k-ban van transzfer, megnézem hogy lehet-e kapni aukciós házban, hátha Csak előbb jöjjön le a játék a 30 vagy hány gigájával.
Amúgy az angolt amit beszéltek az végtelenül egyszerű volt, szóval nem használtak "irodalmi" nyelvet és én is olyasféle "gamer" zsargonban írtam, viszont értettük egymást
Mondjuk én német előkészítős voltam és jobban tudom az angolt amit csak játékokból tanultam, mert hát az órák azok elég vérszegények voltak. Főleg a Mass Effect szériából tudtam elég jól tanulni és annak 30-40 óra játékideje van külön külön. Tudom olvasni plusz hallás után is elég jól megértem az angolt, pl. sorozat angolul + angol felirat. Csak gyakorolni kéne főleg a kiejtést mert az szörnyű
Egek, ne csináld... 5k-ból azért elég sok (öhm, na jó... ez túlzás lehet) más dolgot tudnál venni. Én pont most kaptam pár perce az e-mailt, hogy 290 körül van most Tera Thallerom, szóval már csak el kéne dönteni, milyen ruhát vegyek az elfre, de nehéz. Ötlet...? Párat kinéztem persze, de...
Amúgy az angolt amit beszéltek az végtelenül egyszerű volt, szóval nem használtak "irodalmi" nyelvet és én is olyasféle "gamer" zsargonban írtam, viszont értettük egymást
Jó, nyilván én is megértem a konyhanyelvet és egész kicsi korom óta tanulom, mármint játékokból, zenékből és egyéb inglis dokumentumolvasásból. Így órán sokat nem kellett figyelnem.
Csak gyakorolni kéne főleg a kiejtést mert az szörnyű
Én mindig félek, hogy rosszul ejtem ki, de a tanár szerint fölöslegesen, mert azzal nincs baj.
Egyesítve 2016.05.28 15:37:16:
Úgy tűnik a Tera megint előrukkolt egy új Classal és ezúttal a Ninjával. Hát nem is tudom... kicsit se emlékeztet a Narutora.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Személy szerint nem annyira vészes a Tera itemshopja bár kérdéses, hogy gameforge vagy enmase itemshopját tekintjük. Valaki probálta már a Ninja class-t?
Igen, én tegnap regisztráltam egy Ninjat, neki álltam fejlődni, 15-ig felmentem aztán belázasodtam és inkább félbe szakítottam, tehát még az elején vagyok, de nagyon erős, piszok mozgékony is és ... szerintem szép jövője van nagyobb szinten is.
Épp most fogok 10k-t költeni, veszek mellé valami ruhát, mountot meg egy petet, igen ez kijön 10k-ból, bár én sokallom.
Majd még tolhatok komolyabb jelentést a Classról, de kiköpött Naruto, még a hangok is. A Gunnernél is bejövősebb, ami nagy szó. Ennek örömére, aki keres majd, Zetsu.Chan néven megtalál Ninjaként.
Mondjuk annak nem örülök, hogy ennyire Elinközpontú a Game.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Jó gyógyulást. Nem teljesen Elin központú a játék csak alapvetően kevés a karakter létszáma így, hogy egyensúlyt teremtsen csináltak gender és class lockot. Bár a klón technikájával csak hülyéskedni lehet. Tematikusan meg hasonló, mint a Reaper. Tulajdonképpen a játék combo segítő része végig visz a skilljei nagy-részén így túl sokat az elején nem kell stratégiázni. Szerintem kicsit elszálltak vele.
Nem, nem csak hülyéskedni. Warban le tudod klónozni az ellenfél játékost, így össze tudod zavarni őket egy rövid időre. Persze PvE és PvP-ben valóban, hasztalan, de 1-2 különböző helyzetben esetleg segíthet, elvégre nem csak a karakter küllemét másolja le, de a nevet, a guild képet, a rangod és minden egyebet ami létezik. Így valóban okozhat fejtörést, főleg ha nem láttad a klónozást. Még azt is meg merem kockáztatni, hogy a mapon a kijelzésed is változik.
Warban talán van haszna, de ha azt nézzük, hogy klón technika közben nem tud skillt használni csak ha megtörik technika az már úgy bajos. Egy War esetében ember kiesést okozhat, ami akár vereségbe is kerülhet. Bár nézőpont kérdése. Még nem waroztam így nincs erre rálátásom, PVE és PVP-ben gyakorlati haszna nincs vagy legalábbis számomra nem egyértelmű. xD Ha csak szimplán war-t nézzük akkor inkább harccal jobban tudom támogatni a társaimat. Egy TGF-ben már hasznosabb lenne, a zászló lopás terén vagy bázis foglalás terén könnyebben kihasználhatóbb lenne ez a képesség.
A Clone Jutsu lényege hogy álcázva magad, akár a problémás ellenfelet, PL egy DPS-t kiszedj, meg ahogy mondtad, a Zászlós dolog is abszolút nyerhetőbb így. Ha nagyon jól kombózol, pillanatok alatt kivégzed és el is tudsz menekülni. Ahhoz hogy belopózz, nem kell Skillezned. Bár tény, hogy feltűnő lehet, ha a társad nem spellezik, csak fut, de ez is csak gyakorlatban dől el igazán.
Most meg elkezdtem komolyabban Instázni vele, valami fantasztikusan erős. Egyszerűen imádom, nagyon megvan a Feelingje. Vicces, most már tényleg nem gond 1-2 nap alatt 50 meg felé menni, ami a szintet illeti. Bár több időm lenne. Még pár Spell hiányzik, de lassan bepótolom az összeset. Oda vagyok és vissza az ilyen mozgékony karakterekért, a Sorci és Gunner után ez valami szuper.
Te hogy állsz vele, kill? Pl. szint téren, vagy hogy mennyire áll kézre?
Mozgékonynak nagyon mozgékony, de kicsit túl OP karakter lett belőle véleményem szerint bár még a szintek felénél járok. Sajnos munka mellett nem sok idő van rá, nah meg azért sem, mert 6 karaktert viszek párhuzamosan, hogy kényelmesebben össze tudjam hasonlítani a stílusukat. A karakter "skill tree" része szinte kifogástalanul összehozták. Egy jó combo sorozat bármely irányból összehozható. Bár eddig 3 karakter típus-t preferáltam eddig. Archer, Warriror, Slayer. Mindhárom karakter sok helyen megállja a helyét, de jó pár esetben harci stratégia dönti el a győzelmet. Az új karakterek esetében már ez a része kicsit gyengülni látszik. Ninja esetében meg szinte ki is veszik belőle, aminek hatalmas előnye van, de ezáltal egy picit unalmassá is tette.
Egyesítve 2016.06.03 06:28:28:
UI.: Ninjának inkább egy "Árnyék klón" technikát képzeltem volna el, ami kb tart 5-10 másodpercig egy 2-5 perces coldown kombinációval. Erőteljes technika lenne, az ellenfelet jobban össze tudná zavarni és még PVE/PVP-ben is hatalmas haszna lenne.
Én speciel imádok gyilkolni vele. Annyira bejön a stílusa, hogy nem nagyon tudom megunni. Külön feltűnt, hogy sok esetben még a Mobok lekötésére is alkalmas az Insták folyamán sőt... elég gyakran kaptam meg a Vezér szerepet a Dungeonokban, (és ki tudja miért, de emiatt) még a Tank is arra várt, hogy én menjek előre, mondanom se kell, gond nélkül megoldottam őrült DMG-je van és a Skilljei lehetővé teszik hogy szinte érinthetetlen legyen, sok a CC is.
Azt hiszem, tegnap olyan 42 körül hagytam abba a fejlődést. Most olyan 50-52 a kitűzött cél, aztán meglátjuk, mennyire lesz valójában kedvem.
Persze egy jó fejlődős zene mindent színesebbé tesz.
Ninjának inkább egy "Árnyék klón" technikát képzeltem volna el, ami kb tart 5-10 másodpercig egy 2-5 perces coldown kombinációval. Erőteljes technika lenne, az ellenfelet jobban össze tudná zavarni és még PVE/PVP-ben is hatalmas haszna lenne.
Azért megvan az előnye és a hátránya is. És a kivitelezés. Nyilván at Árnyék Klón nem sebezhetne annyit, mert így is bőven elég az, amit egymaga(d) tol(sz), így gyorsan kiderülne, melyik a valódi Karakter, plusz kérdés, hogy érdemes-e használnia Skilleket. Csúnya hatásai vannak a képességeinek, a CC sem kevés, ha pedig ezt 2 oldalról kapja valaki, akkor.... tudjuk mi van.
Ja, meg látjuk jól, hogy már így is baromi erős.
A Warrior az a Class talán, ami az általad felsoroltak közül tetszik. Minden létező Classt kihúztam már nagyobb szintre, volt amelyiket többször is (külső miatt), de nem könnyű megfelelni az ízlésemnek. A két kardos karakterek meg mindenhol bejöttek.
Már csak azt sajnálom, hogy a Reaper Elin és hogy nem Kaszája van...
Ezért mondom, hogy a Ninja kicsit OP lett. xD Az "Árnyék Klón"-t inkább az össze zavarás céljából rakatnám be tényleges damage nélkül csak az effekteket tükrözné meg a mozgást. Esetleg rövid időre dmg harmadolással kivitelezhető is lehetne.
Az Reaper-t tényleg nagyon, de nagyon elszúrták. Stílusilag inkább valami láncos tőr(ök) álltak volna jobban mini kaszák helyett. Még a Vindictus-ban lévő Dual Swordos/Blade Vella kaszt típust is berakhattak volna Reaper helyett.
A két kardok kasztok bármely játékban stílusos. Egy időben ezért játszottam a Vindictussal meg C9 stb.
Nekem szerencsém van, hogy asszonnyal toljuk a game-t így kevésbé unalmas. Dungeonok javarészét is ketten nyomjuk le így nem kell túlzottan osztozkodni a cuccokon illetve egyszerűbb megbeszélni.
Én elértem az 50. Szintet és most valami Topos Guildbe is bevettek, szóval haladok. De, szerintem nem Questelek, a legutálatosabb küldetések 50 körül nagyon felhúznak így, hogy századjára csinálom. Inkább Insta.
Tényleg, tegnap egy Insta utolsó, Főbossánál a Priestünket körülbelül egyhitelte a boss. Rohamosan kezdett fogyni az összes többi társam élete is, míg végül olyan 40% életnél belehalt az utolsó is. Egyedül maradtam, és nem tudom mi tartotta bennem a lelket, de valahogy sikerült kinyírnom. Aztán persze mentem feltámasztani a többieket. Nagyon epikus volt.
Valószínűleg az is segített, hogy tényleg... Ninja voltam.
Amúgy a C9-et én sokáig toltam, meg most is alaposan fel vagyok cuccolva. De, valamiért már nem tud lekötni, pedig imádtam ott fejlődni és a PvP is roppant izgalmas volt. Miután a Witchblademre a mennyasszonyi szettet összeszedtem, na ott kb. meguntam mindent. Talán életcél volt...
Személy szerint nem rajongók a Guildekért mivel egyre kevesebb a "normális". Jobban szeretem a kis társaságokat akikkel el is lehet beszélgetni, hülyéskedni stb. Akik túl látnak az XP-ken meg LVL-ken.
C9-nél az összes kasztot kipróbáltam, általában ott is élvezetes ha az embernek van egy-két társa úgy kevésbé unalmas. Ott a balance rendszer verte ki nálam a biztosítékot meg egyre inkább a VIP Eventek és a P2W felfogás. Amikor egy kis karinak is +13 vagy afeletti cuccokkal rohangált, ami persze akkor adta meg a rage filinget mikor betörnek az emberhez.
Nálam párszor az mentette meg az életem egy-egy Boss esetében, hogy pont a harmadik dungi buff betöltött és feltöltötte az életemet. xD
Személy szerint "quest mániás"-nak számítok. Amíg van egy pályán egy felkiáltó jel addig csinálom. Persze a legnagyobb hátránya, hogy nagyon lassan halad az ember a szintekkel.
Jófej Magyar Guildet nem találtam. Lehet, ha kiírnám a Csoportba talán bevennének, de az itteni kis hülyéken is jót lehet nevetni. Bár tény, hogy csak annak családias a légkör akik ismerik egymást.
De, legalább jól néz ki a fejem felett a jel. Talán most sikerül 1-2 emberkét toborozni, akikkel talán Skype konfiba tudunk játszani, beszélgetni stb.
A C9-ben ezek a Balance, Nerf meg erősítés cuccok inkább itt EU-n érzékelhető nagyon. Ok, én olyat is hallottam hogy máshol meg olyan erősek a Classok hogy a 35-ös Hellt egyedül tolod ki 35-40 szinten.
Az Intrudeokat meg nem szoktam engedélyezni. Csak felbasznak. Most meg hogy lapiról játszok valahogy nehezen megy a kombózás amit a Bladedancerrel és a Slayerrel annak idején keményen megszoktam.
Én meg amúgy ha tudom, igyekszem átlépni a Questeket, de mégis szép látvány, amikor letisztult az a lista.
Viszont nem nézem, úgyhogy tök mindegy. :'D
Én nem fogom századjára is végigszívni a kilóméteres gyalogutakkal, röpködéssel meg az irritáló mobokkal amik piszkálnak miközben valamit csinálsz (pl. quest item felszedés, mounton ülsz stb.)
Ha minden igaz, hétfőn meglesz a petem és a ruhám, meg a mount. Jaj, de bosszantó, hogy sokat nem is lehet olyan könnyen megszerezni. A másik fele meg zsákbamacska...
Mondjuk nem tudom, mit hypeolok az elin Nindzsámon, amikor olyan kis ocsmány.
[img]http://kepkezelo.com/images/hgo96g4k3k3oye8zd018.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
CTRL + Z-vel el tudod tüntetni a felesleges valamiket. Úgy "szebb" a fotó.
Egy idő után én meguntam a toborzást, mióta újra kezdtem csak a párommal játszom. A legutóbb mikor jól elvoltam néhány klán taggal kifosztotta a Guild raktárat. Nem volt túl kellemes érzés...
Az EU-n 40-en ha jól nyomta az ember ki lehetett vinni az első Hellt. Igaz, hogy kis híján lejár az idő és szinte felemészti az összes tekit, de megéri.
Laposon nem szeretek játszani ilyen típusú játékot max bluetooth szettel. Egyszer próbáltam Joy-al. Életem legmegalázóbb 4 órás elfoglaltsága volt. xD
Jómagam maradok az Eventes cuccoknál ha primes kell akkor, amit lehet be szerzek goldból. Túl sok megy el játékokra és még a Terát nem bírnám. xD
Egy loli típusúnak bejöhet, de a combjai érdekesen néznek ki a kis testéhez. Olyan T-Rex filing csak nincs akkora feje (még). Mondjuk olykor látni big head fanokat. Kész röhej ahogy kinéznek. Általában ilyen MMORPG-re ritkábban szánok a kinézetre költséget, mert ha elkezdem nehezen állok meg. xD