Azért ha azzal a fémlemezzel/lemezekkel elkapja Hinatát, akkor arra kíváncsi leszek, hogy a gülüszemű kislány mennyire fog tudni juukenezni. Hát kb. semennyire. A fémeket lebegtetve távolról is tud harcolni Kuvira. Hinata támadásai akkor érnek valamit ha közvetlenül közel megy. Ugyan a nindzsának van egy távolsági támadása, amikor a tenyerével csinál valami széllökést, de az Kuvira ellen egy gyenge léghajlító támadásnak felel meg, amit röhögve kikerül. A másik probléma, hogy gülüszemű talpa alatt is talaj van, amit ugye egy földidomár tud mozgatni, akár nagyobb mennyiségben is.
Szerintem itt az győzne, aki a másikra tudná erőltetni a saját küzdőtávolságát.
King vs. Doffy
A tündérkirályfi szerintem messze a leggyengébb a hét bűn között. Nem gondolom, hogy elég nagy pusztítóerővel rendelkezik ahhoz, hogy földre vigye a tank Doffyt, de egy ideig még a haki áttörése is problémás lenne. Még e védekezés is nehéz, meg King fegyverarzenálja kicsit kisebb létszámmal bír, mint az awakeninggel gyártott fonalak. A kővé változtatás viszont sakk matt. Kár, hogy esélyes, hogy az is csak egy klónt talál el.
70% Doffynak.
Na azért ennyire ne becsüljük le Kinget. Nyers pusztítóerőben ő a harmadik Escanor és Meliodas után. Persze fizikailag ő meg Gowther a leggyengébbek, de King nem is hagyatkozik erre harc közben. King keményebb aminek látszik. Helbram elég durván ellátta a baját és mégis úgy harcolt utána, mintha semmi baja nem lenne, sőt mi több kb ugyanígy bírta ki a nyurga Albion csapását http://mangafox.m...05_rhn.jpg , ami egy kézlendítéssel dombokat skalpol meg http://vignette2....0324100438
Igaz, hogy a Fossilization sakk matt, de ez nem az egyetlen dolog King tarsolyában ami legyőzheti Doffy-t. Ott van Chastiefol igazi formája, ami NAGYBAN megnöveli King összes fegyverének erejét. Szerintem ekkora pusztító erő még Doffynak is megártana http://mangafox.m...19_rhn.jpg , és ha ez után is felkelne Doffy (mert mért ne kelne fel? Doffy egy *** tank) King még bedob mellé egy Status Promotion-t http://t.mfcdn.ne...d/s006.jpg , ami ha egy apró karcolásból ilyen mély vágást csinál, akkor mekkorává változtathat egy ekkora robbanásból szenvedett sérülést? https://3.bp.blog...Page13.png
Szóval, ja. Én pont fordítva adnám a százalékokat. 70%-30% King javára.
Egyesítve 2016.05.31 12:07:19:
Akuma (Street Fighter) vs. Hanma Yujiro (Baki the Grappler):
Akuma. Akármennyire is badass Yujiro, Akuma százszor erősebb. Pusztán a tény, hogy kettétörte az ausztráliai Ayers sziklát magasabb fokra teszi, mint bármelyik Baki the Grappler szereplőt. http://www.travel...0-crop.jpg http://www.fighte...f3end5.png http://www.fighte...f3end6.png
Yujiro egyetlen előnye, hogy több harcművészetben jártas, mint Akuma, de az ide édeskevés.
Laxus vs Greed
Nem láttam az FMA összes részét, de nem emlékszem, hogy bármikor említették volna, hogy Greed páncélja szigetel-e. De ez talán nem is számít, mert Laxus egymaga nagyobb pusztítást végez egy másodperc alatt, mint az összes Homonkulusz egy óra alatt. Ha Greed páncélja nem 100%-osan törhetetlen, akkor Laxus minden bizonnyal átüti.
----------------------------------
Zaraki Kenpachi (Bleach) vs Akuma (Street Fighter; NEM Asura's Wrath)
Miyamoto Musashi (Baki the Grappler) vs Miyamoto Musashi (Vagabond)
Akira Kongou (Kongou Banchou) vs A kilenc Bijuu (Naruto)
Akira Kongou (Kongou Banchou) vs A Tízfarkú Bijuu (Naruto)
Anakin Skywalker (Star Wars; mielőtt lávába pottyant) vs Darth Vader (Star Wars; miután lávába pottyant)
Joseph Joestar (JJBA; fiatal, de Standdel) vs Johnny Cage (Mortal Kombat)
Szerkesztette: Jokerke - 2016.05.31. 19:09
goku5 írta:
De akkor már legyen Narutó biju erővel vs. Avatár bármelyik.
Naruto vs Aang
Ezt Naruto nyeri, nem is kell neki bijuu erő. Közönséges árnyékklónokkal + rasenganokkal hülyére szívatná a nyílfejű kis kopaszt. Aang ügyesen mozog, de fizikailag nem valami erős. Ezenkívül Orangeshinobi okosabb is. Ha netán Aang avatár-állapotba kerül, Narutonak akkor sem kell bijuu üzemmód, sima remete móddal elintézi. Még azt is megmerem kockáztatni, hogy a rasenshuriken sem kell.
Naruto vs Korra
Ez már kicsit másabb, mint az előző. Korra fizikailag sem egy gyenge csajszi, és szívós is a maga módján, ezenkívül keményebb jellem, mint Aang. (Aang ugye mindig a békésebb harc nélküli megoldásokat helyezte előtérbe. Korra pedig azért szeret bunyózni. XD) Tud fémet is hajlítani. Amikor Korra Unalaq-al harcolt nagy kék szellemként azért az nem volt gyengus. Oda már kellene Narancsnak a rasenshuriken is. Viszont bijuu módban ezt is Naruto nyeri.
Gilthunder vs A (raikage)
Gilthunder vs Sanji
Madara vs Meliodas
Natsu vs Gaara
Gilthunder vs IV. Raikage, 'A'
Gilthunder gyorsabb mint a hang, de nem tudni mennyivel, míg 'A' pontos sebességéről szinte semmi konkrétat nem tudunk. Én azt mondanám Gil gyorsabb, de ha valaki bizonyítani tudja az ellenkezőjét, szóljon. 'A' elég kemény ahhoz, hogy megállítsa Sasuke chidori-ját és kibírja a Felhőrejtekiek teleporációs jutsuját, amit elő szervezet nem képes. Gil keménységéről szinte semmit sem tudunk, csak annyi biztos, hogy neki is van a Raikagééhoz hasonló villámpáncélja. Pusztító erőben viszont Gilthunder jobb. Én Gilthunder-nek adnám 75-25%-ra.
Madara vs Meliodas
Attól függ, melyik Madarát számítjuk. Normál Madarát szerintem lenyomja, az egyedüli probléma a Genjutsu, amivel nem tudom hogyan bánna el. Rikudou Madara már sokkal nehezebb. Ha a Full Counter működik a Gudou Damákon és a Juubi Bijuu Damáin, akkor Meliodas esélyei jók, de nem hiszem hogy a végén ő jönne ki győztesen. Normál Madara esetén 57-43% Meliodasnak, Rikudou Madara esetén 64-36% Madarának.
--------------------
Gazille vs Black Star
Escanor vs III. Raikage (nem Edo Tensei)
Aang vs Edward Elric
Professor Zoom vs Enrico Pucci
Doomguy vs Duke Nukem
Yujiro Hanma vs Heihachi Mishima
Gyereke ez a csata világ rengető lenne.
Cana(Fairy Tail) vs Tibi atya.
Ez lenne a topik első nem puszta harc hanem életre halála menö ittal ivása lenne.
A téteket majd lehet küldeni
Yujiro Hanma vs Heihachi Mishima
Heihachi szerintem Orochi Doppoval lehet egy szinten, vagy inkább kicsivel fölötte. Mondjuk, hogy enyhén emberfeletti, de Yujiro nem csak enyhén az. Puszta erővel megölt egy elefántot, meg sem érezte, hogy belecsapott a villám, valamint pofán csapott egy földrengést, mert idegesítette. Utóbbi Chuck Norris ténynek is elmenne. A harcművészeti tudása meg csak ráadás, hogy ügyesen ki tudja használni az embertelen erejét. A harc amúgy menő lenne, de egyértelmű, hogy ki a nyerő.
Gilthunder vs. Sanji
Legyenek egyforma gyorsak és mondjuk, hogy a fizikai erejük és az állóképességük is egy skálán mozog, apróbb különbségekkel, talán Gil javára. pusztítóerőben Gil azért tűnik jobbnak, mert nagyobb területet gyalul le, mondjuk ezért nehezebb is kerülgetni a támadásait, de azért nem köszöni meg ő sem, ha Sanji tüzesen, hakisan, izomból pofán rúgja.
55-45 Gilnek.
Deadpool és SE Excalibur (nyilvánvaló okokból összhangban vannak) vs. Thor
Midora vs. Accelerator, Yhwach, Kaguya, Aizen és Namek arc Freeza végső formában
Zsinórharc: Walter (Hellsing) vs. Kiryuin Ragyo vs. Doflamingo vs. Four Beast arc Sunny
Gill villámtámadásai kemények, viszont ne felejtsük el, hogy Sanji túlélte Enel villámát, ami azért igen nagyot szólt. És akkor még nem volt hakija Sanjinak, sőt sérült volt és ki sem védte a támadást. https://www.youtu...Dusb9BuBac
Most viszont ott van neki a megfigyelő haki is, amivel láthatja a lovag támadásait + ott van neki a repülés is. Ő tud támadni a levegőből is. Én 50-50% adok, vagy 55-45%-ot Sanji javára.
Én is írok pár csatát:
Bell Cranel (DanMachi) vs Usopp
Accelerator vs Alucard
Gai vs Natsu
Netero vs Naruto
Az a baj, hogy ebből csak Shibukawa bácsit ismerem, de visszaolvastam és találtam egy jó harcot.
Jabra vs. Kakuzu
Szeretem mindenben külön összehasonlítani az ellenfeleket és ez így nézve elég szoros. Fizikai erő kb. azonos, mindkettőnek van gyorsító és keményítő képessége és Jabra kb. pont annyira szívós, hogy kompenzálja Kakuzu "halhatatlanságát". Közelharcban a farkasember messze jobb, távolból mindkettő jól tolja, de Kaki nyilván nagyobb tűzerővel bír. Kakuzu ezt ott bukja szerintem, hogy minél több szíve pusztul el, annál inkább borul az egyensúly.
55-45 a kutyulinak.
Ha már Baki:
Jack Hammer vs. Che Guevara
Biscuit Oliva vs. Pickle
Kaku Kaioh vs. Baki
Asszem megtaláltam a legerősebb élőlény méltó ellenfelét.
Hanma Yujiro vs. Nemesis (Resident Evil 3)
Aizen vs Achnologia
Egyértelmű hogy Aizen mert a kardjával elég csak illuzioba bocsátani Achnot és kész már csak annyit lesz a dolga hogy addig szúrkája míg él.
Mondjuk ha azonyomban sárkányformába megy akkor lehet esélye.
Külföldi fórumokat olvasgatva találtam pár jó harcot, amikben talán mindenki ismeri mindkét felet.
Wolverine vs Kimimaro (ha Logan harcképtelenné válik, Kimimaro győz)
Kakuzu vs. Aang
Wun Wun a GoT-ból egy nagy kőbunkóval vs. egy T-Rex a Jurassic Parkból
Szerintem Wun Wun gyorsan kiütné a T-Rexet Méretben ugyanakkorák lehetnek, és egyszerűen egy óriás sokkal mozgékonyabb, mint egy T-Rex.
Wolverine-nek a regenerálódás a legnagyobb erőssége, de akárhogy is, Kimimaronak vannak olyan támadásai, amik ellen tehetetlen, ráadásul nem tudom elképzelni, hogy hogyan férkőzne a közelébe. Szóval Kimimaro.