304. fejezet:
- A mostani kis visszaemlékezést nézve, meg úgy az egész Hakuei-es dolgot tekintve is, valahogy úgy érzem, hogy Kou császári családjának H- betűs ága (kövezzetek meg érte, de nem tudom máshogy mondani) ki fog halni, ami igen nagy kár. [Bár kifejezetten egyiket sem szerettem, ellenben Hakuyuura igen kíváncsi lettem volna.] És ugye Hakuryuu sincs még mindig sehol...
- Hiányolom Kouent és Kouhát. Oké, hogy nincs sok szerepük, de akkor is. Nagyon szeretem a kis hercegeket.
- Lehet, hogy ésszerűtlen, meg hogy sokan nem fognak szeretni érte, de kissé igazságtalan húzásnak tartom, hogy Morgiana a Fanalisokkal van, ellenben Muu és a többiek még mindig nem térhettek "haza". (Attól eltekintve, hogy amint tudjuk, Muu maga mondta, hogy vannak még elintézni való dolgai - ez nem is tudom melyik fejezetben volt.) Másrészről cuki Mor új kinézete. Aladdin pedig átváltott bishi üzemmódba, ami nekem annyira azért nem jön be. x)
Ja, egyébként a Fanalisok jó fejnek tűnnek. :3
- Sinbadon még mindig nem tudok kiigazodni. Good or evil? Jaj nekem. :c
Nem lepődnék meg rajta, hogy az a háború, amit még anno '70-ben Yunan említett hamarosan bekövetkezne.
Vagy az már megtörtént, és az volt az a háború, amit még az animében is láthattunk? XC Újra kéne néznem és olvasnom a dolgokat, mert lehet, hogy hatalmas baromságokat beszélek.