A SAO 2 évadában eddig 3 világot ismerhettünk meg igazán. Szóval bőven van még lehetőség a számtalan világ miatt.
Sword Art Online (SAO)
Elméletileg a film már megjelent, (én még nem láttam) és abban igaza van Bastiannak hogy egy ilyen nagy sorozatnak legalább fél éves hypeot szoktak rendezni, mint az AOT-nak, minden pletykáról hallani, de konkrétum még nincs, csak úgy mint a One Punch Man és a Tokyo Ghoulról sem, úgy a SAO-ról sincs hír hogy új évad jönne.
Sao ordinal scale film szept. 27.én jön bluerayen... Onnantól lehet feliratozni még csak. Bár vannak pletykák a 3. Évadról, és szeretném is ha lenne, de 18ban még lehet. Vagy 19 tavasza. A film miatt gondolom még várnak. Meg ne is csapják össze a történetet, inkább tartson tovább.
Mint eddig az első 2 évad első felében a játékon belül ölték meg az embereket így a 3. évad első felére is igaz lehet ez az állítás.
Meg a 2. évad végén az ALO-ban át adott Yuuki halála előtt 1 képességet Asuna-nak így nagy esélyel annak is lesz majd valami szerepe a történetben a 3. évad-nál.
De azért az jó kérdés hogy vajon mi lehet a követekező világ.
Mert hát először a lovagi középkor-ban játszódott a dolog vagy is a SAO-ban, aztán jöt a tündéres világ az ALO, majd a fegyverek világa a GGO.
Remélhetjük hogy valami jót találnak ki hozzá.
Lehet, hogy a rejtélyes levélnek, Asuna új ALO képességének és a Kardinális rendszernek az önpusztító mechanizmusa közt van összefüggés.
Bakod és milyen játékról beszélsz?
Valami PC játékról vagy amit a youtube-n is lehet látni VR Beta test videókat?
https://www.youtu...U20RF1yQ8s
Szerintem erre gondol
Pontosan eddig nem fizettem játékért de most valszeg kivételt teszek. messze a legjobb SAO játék ráadásul lesz pcre... bár az Unreal enginet dobni kéne mert grafira még mindig távol z animétől (Naruto storm 4 nél saját motort fejlesztettek és mennyire állat lett).
OFF vége.
Amúgy igen lehet összefüggéseket keresni. Én arra vagyok kíváncsi hogy a filmet be fogják e építeni a történetbe, vagy az mint különálló egység lesz.
spanyol felirattal már megtaláltam YT-n a filmet kicsit bele tekergettem és a vége alapján a 3. évad a film végével lesz összhangban. És igen kicsit a trailerek alapján arra lehet gondolni hogy majd olyan SAO lesz mint az első alkalommal, de kitudja.
Én azért már nagyon várom a magyar feliratos filmet és azt hogy befejezzék a VR SAO játék fejlesztését.
3. évadról nem tudok sokat.... manga megy folyamatosan? Mert ha igen akkor bele kéne fognom
A filmből volt az első 12 perc is angolul de inkább megvárom a magyar feliratot... marha nehéz de már csak kicsit több mint 1 hónap ><
A VR gamere is kíváncsi leszek csak most még nem vennék szemüveget hozzá
Egyesítve 2017.08.25 11:23:01:
https://www.youtu...mVw1gSB8t4
Visszaszívom azt hogy annyira rossz lenne... grafiban akkor is javulni kéne, de ahogy egyre többet nézem ez a Fatal Bullet is jó lesz
Ugrás a fórumra: |