Köszönöm szépen!
12
|
[Naruto-Kun Projekt] Fullmetal Alchemist: Brotherhood anime
Köszönöm ezt a pakkot! Anno én még a Bölcsek kövével kezdtem úgy 2008 táján, én azt is nagyon szerettem akkoriban. A Brotherhood eleinte nekem picit akadozott, nem örültem, hogy más irányba halad a sztori, mint ahogy "kéne". Aztán rászántam magam és nem bántam meg. Ha el tudod engedni, hogy "nem mangahű" meg hogy két full más sztori, akkor mindkettő élvezhető. Ráadásul (javítsatok ki, ha tévedek) a Shamballa hódítója, az egész estét mozifilm is csak akkor érthető, ha a Bölcsek köve után nézed. A Brotherhoodot követően nem lenne értelme.
Viszont ez a 4 OVA nekem tökéletesen kiesett, szóval hálás vagyok, hogy ezt most így a semmiből elővarázsoltátok! (jó, tudom, alkímia, semmiből nem lehet teremteni )
Az eredeti, agyonfillerezett és anime-eredeti FMA sorozat zárófilmje a Shamballa Hódítója. A 2009-es mangahű FMA: Brotherhood kapott 4 (mangahű? nem tudom) OVA-t, meg egy filler mozifilmet (Milos Szent Csillaga). Mivel az animével annó eleve nem mi, hanem az MRMA csapat foglalkozott, és csak megőrzésre raktuk fel a kiadasukat, mi most kezdtünk érdemben foglalkozni vele
Én amúgy piszkosul örülök már ennek a négyes pakknak is, és mivel a mangát soha nem olvastam, de itt nálatok fent van, ezért holnap szerintem fejest is ugrok a történetbe újra Nekem az FMA egyike azon kevés animéknek, amiket úgy 4-5 évente szívesen újra végigizgulok. Jó lesz most mangában is, ezek az OVÁ-k meghozták a kedvemet! Az én napomat mindenképp feldobtátok vele
Ugrás a fórumra: |