A témáról beszélve, illetve a hozzászólásokat elolvasva ismét kedvet kaptam a megnézésere
Megyek is lekoppintani valahonnan
Death Note - A halál lista
Megnéztem a sorozatot újra és valami eszembe jutott vele kapcsolatban.
Róm 1.25
Isten igazságát hamissággal cserélték fel, s inkább a teremtmény előtt hódoltak, mint a Teremtő előtt, aki mindörökké áldott. Amen.
Róm 1.27
A férfiak hasonlóképpen abbahagyták az asszonnyal való természetes életet, egymás iránt gerjedtek vágyra, vagyis férfi férfival űzött ocsmányságot. De meg is kapták tévelygésük megszolgált bérét.
Róm 1.28
Nem méltatták az Istent arra, hogy megismerjék, az Isten is romlott eszükre hagyta hát őket, hogy alávaló tetteket vigyenek végbe.
Demon Lillith írta:
Ha nem egy olyan ember találja meg aki ennyire utálja a bűnözést hogy az ellen lépne fel, akkor is gyilkolna előbb-utóbb. Pl. 1 haragosát. Ezért nem lenne túl szerencsés egy ilyen füzet az embernek.
goku5 írta:
Ez tényleg egy meg kell nézni mű! Ajánlott mindenkinek. Igaz én a végéig Kiranak drukkoltam. Én véleményem szerint nem lenne egy ilyen lista rossz, csak megfelelő kézben kell hogy legyen.
Teljesen értetődő, hogy egyeseknek miért lett unszimpatikus Kira. Viszont én úgy álltam hozzá, ha már amúgy is megöli az embereket és szerintem a rosszakat rendet csinál a világban az megér némi veszteséget. Jobban belegondolva mikor bárkit megöl ő már gyilkos akkor már neki úgyis mindegy kit ől. De csak azokat ölte a törvény oldaláról akik elé kerültek és ártani akartak neki.
Tavaly készült is egy jó kis élő szereplős sorozat is belőle. Abban jól ábrázolják a vívódást a lelkében az ölés által.
goku5 Az alatt a "jó kis" alatt borzasztót értesz? Én nem akarok senkit megsérteni de, az a sorozat szörnyű, nézhetetlen. Én nem néztem végig, de szerintem bőven eleget láttam belőle. Teljes meg van ölve benne Light karaktere. A death note mindig is egy lángelme vs lángelme harc volt. Végig ment ment benne a "tudom, hogy tudod, hogy tudom, hogy sejted, hogy nem tudom, hogy tudod" labda oda-vissza való dobálgatása. Ez ebben a sorozatban egyáltalán nincs meg. Az a vívódás amiről beszélsz szintén nem Light-ra jellemző. Egyáltalán nem olyan se szellemileg, se értelmileg mint az igazi Light. Ez már inkább egy egyszerű ember vs lángelme. Egyáltalán nem death note. Értem én, hogy nem akarják ugyan azt eljátszani amit már mindenki látott ezerszer, de akkor ne hívják death note-nak, mert ha bármit kiveszünk/modosítunk ebben a nagyszerű történetben (pláne így) akkor borul az egész. Nekem nem a kedvencem, de a legjobb animének tartom ami valaha készült. És ez a sorozat egyáltalán nem népszerűsíti az alap műt, sőt... Ez a sorozat kb olyan dragon ball evulution szintű megerőszakolás, még viccnek is rossz. De ez csak az én véleményem. Mint mondtam, nem akarok senkit megsérteni, akinek tetszik nézze nyugodt szívvel.
Morbyd te melyik DN filmről beszélsz? Én ezt láttam és ez tetszett is http://www.imdb.c...tt0758742/ Ez 2006-os Mert én Goku5 szavaiból úgy vettem ki , hogy van egy tavalyi változat is.
A Dragon Ball evolution meg viccnek is rossz.
fzsotti írta:
Morbyd te melyik DN filmről beszélsz? Én ezt láttam és ez tetszett is http://www.imdb.c...tt0758742/ Ez 2006-os Mert én Goku5 szavaiból úgy vettem ki , hogy van egy tavalyi változat is.
A Dragon Ball evolution meg viccnek is rossz.
Mielőtt lehúznák nekem tetszett a tavalyi sorozat! Nem fim, hanem sorozat. Igaz nem teljesen az eredeti feldolgozása, vannak benne eltérések, de szerintem attól még jó.
Igaz valahogy más szempontból is bemutatja azt a történetet. Újabb látásmódban, bár azt tényleg meg kell hagyni a szereplők még a jellemük sem mindig egyezik az eredetivel. Én azt ajánlom hogy előbb nézzék végig aztán lehet ítélkezni, kinek hogy tetszett. Lehet valakinek nem valakinek viszont igen.
fzsotti amúgy ha meg akarod nézni az indavideón fen van, vagy keres rá a sorozatbaráton. Ha jól emlékszem 10 részes.
goku5 írta:
csak megfelelő kézben kell hogy legyen.
fzsotti Jó szórakozást hozzá! Majd írd meg a véleményed róla.
Ishida Ez valamennyire igaz. Meg tud rontani a hatalom Ezért is lett Kira. De amíg jobbá teszi a világot addig nem mindegy? Amíg a bűn tűnik a jó él. Ja és persze amíg nem uralkodik felettünk.
Ez a tavalyi sorozat is pont erről szólt inkább mint az eredeti műről.
Ugrás a fórumra: |