1$-ért is meglehetett venni Humble Bundle kulcs ként is, így Steamen is megvan, de mikor dobozosan megvolt esélyem arra, hogy 1000 forint ellenében meglegyen, kaptam az alkalmon.
Te mivel játszol éppen?
Capac írta:
vincent ahogy látom, nagy Otherworld fan vagy
Hoppácska, kicsit túl sok volt az off, sry. Amúgy éppen most kezdtem el megint Shakes And Fidget-et tolni, hogy láttam felrakták Steamre. Régen volt egy 80+-os karakterem nem tudom melyik szerveren, de most újra elkezdem. Még anyum is játszott vele, majd viszi az enyémet. xD
Gabesz írta:
WOT... Aki képben van, ennyiből is tudja, aki nincs, annak nem reklámozom...
Online cucc, tankokkal, sok noobbal, meg rengeteg aimbotos csalóval..
Vagy noob, vagy csal mindenki...
Nagy képességek nem kelenek hozzá csak sok sok türelem, és higgadtság....
Ha leterül a vörös köd, új monitor, egér, billentyűzet..
én is ezel játszom klánunknak szokot lenni területe is
és fejlődök benne és veszek prém tankot xd
Azt hiszem elkezdem a Dreadhallst. Nem tűnik rossznak, de kicsit Amnesias hatása van. Ennek ellenére elég mocsok szokásai vannak ennek, Pistiéktől tapasztalva... Ismeri/játszott már vele valaki ? [ Klikk ]
Kicsit hosszadalmas volt, de végre sikerült elérnem a Divisionben, hogy a legjobb fegyverekkel mehessek.
https://scontent-...e=5712543C
Capac, mit jelent a kicsit hosszadalmas? Egy átjátszott péntek éjjelt, vagy egy hetet, vagy több időt.
Mostanában Tera onlinet szoktam játszani a kollégákkal, ha időm engedi.
Heteket, mivel időm nem nagyon volt rá, de ha lenne, akkor is nehéz lenne.
A singlet 30-s rangra kimaxolni nem nagy dolog, de a csúcsminőségű fegyverekhez megszerezni a kellő alapanyagot, pénzt már kihívás.
Most került be az 1.1-es patchel egy olyan, hogy minden missiont újra lehet játszani kihívásként, amiért extra krediteket kap az ember.
De pl már az ACR-E sincs meg,kioldottam egy 3x erősebb karabélyt.
Valaki tud valamirevaló MMORPG-ket mondani? Legyen kivétel a
- Metin
- Blade & Soul
- Tera
- Dragon Nest
- Cabal I. - II.
Egyszerűen kezdünk beleőrülni abba, hogy egy normálisat nem találni. Esetleg, valami csodával határos mód', akad valami ötlet? Szeretném megválaszolni vele a Topik címét.
5CP Keiter írta:
Valaki tud valamirevaló MMORPG-ket mondani? Legyen kivétel a
- Metin
- Blade & Soul
- Tera
- Dragon Nest
- Cabal I. - II.
Egyszerűen kezdünk beleőrülni abba, hogy egy normálisat nem találni. Esetleg, valami csodával határos mód', akad valami ötlet? Szeretném megválaszolni vele a Topik címét.
Guild Wars 2. Királyak a zenék, sokféle karakter van, tipikusan az az MMO, amit még egyedül is élvezet játszani szerintem. (Soloba LVL 34-es vagyok a nagykarimmal.) Ha összejön valami banda, játszhatunk, szívesen beszállok én is. Ha emlékszel, régen még Azoris-on is jókat játszottunk metinen, szerintem ez mérföldekkel jobb lesz!
Van saját story a karakterednek, dungeonok, céhek, minden. Ami negatívum, hogy picit nehezen indul be. Lvl 20-tól kezdődik meg igazán a "karaktered története" ^^ Bár szerintem addig is elég jó!
Ugrás a fórumra: |