Ettől függetlenül én beszélhettem a buu sagásról Na mindegy, ezt elnéztem. Lényegre térve, szerintem ssj3 vegetto kb olyan erős lehett mint ssjb Goku a 10-szeres kaioken-el. SSJB legalább 2-szer olyan erős mint ssj3. És mivel általában minden csak annyire erős amennyire lennie kell, ezért maradnék is e körül. De mondjuk adjunk neki 3-mat, csak, hogy még is na Azaz x10 kaiken-el ez 30-szor olyan erős mint ssj3.
Hogy Vegetto milyen erős lenne (mennyi a potora szorzó) azt könnyen ki lehet skálázni:
-ssj3 Goku (buu saga) ugyebár 400-szor olyan erős mint alap Goku
-Super Buulról nincs ok azt gondolni, hogy bármiben is erőszintileg kid Buu-tól, aki erőben ssj3 Goku-val olyan egyenlően lehet, szóval ezért super Buu szintén kb olyan ssj3 szint (400x alap Goku)
-U.Gohan-ról most lehetne vitázni, hogy mennyivel volt erősebb s.Buu-nál, érik neki az a 2-szeres, de mivel ANNYIRA erősebbnek nem nagyon tűnt és ha 2-szer olyan erős lett volna, akkor szinterm nem kapott volna ki anniyra buutenks-től sem, ezért inkább egy erős 1,5-szöröset adnék nkei (600x alap Goku)
-Buuhan nagyon egyszerű, s.buu+u.gohan azaz 400+600=1000x alap Goku
-Na most ssj Vegetto, ha az a pajzsos jelenet benne lett volna a mangában is, akkor 2-nél nem adnék neki többet, de mivel nem ez a helyzet, ezért simán ki jár neki a 2,5-szörös (3 már azért túl sok lenne, és ne feledjük a minimum szabályt!) szóval ssj Vegetto 2500x alap Goku
-na ezt elosztjuk 50-el és meg is van alap Vegetto: 50
-Na, hogy mire volt jó ez az egész? Alap Goku ugyebár 1x olyan erős mint... alap Goku, mert ugyebár erre épül ez a skála. Vegeta kb szintén ugyan ennyi. Azaz együtt 2. Az 50-et elosztjuk 2-vel és meg is van a potora szorzója, 25
-De viszont most nekünk nem az kell, hanem az, hogy CSAK Gokunál mennyivel lenne erősebb, ami ugyebár 50. Azaz ha ssj3 mondjuk 10, akkor ssj3 vegetto 500 (azaz mindig 50-el erősebb). Visszatérve a legelejére, ssjb Goku x10 kaioken-el 30-szor erősebb mint ssj3-ban. Vegetto 50-el. Ezzel már Hit nem bírna, max csak akkor ha Vegetto esetleg hagyja tovább fejlődni, de nyílván ez itt most nem játszik.
Egyesítve 2016.05.08 20:33:05:
Shiro Ezzel az ssj2 buu saga erővel nem értek egyet. Gohan ssj-ben (fnf saga) legalább egy fél ssj1 buu saga Goku-t kell hoznia. Ennél Freea első formája legalább 2-szer erősebb volt (buu saga ssj Goku szint). Aminél, hogy legyen értelme LEGALÁBB 10-szer erősebb volt a 4. alakja (x10 ssj Goku). Aminél ha nem is sokkal, de valószínűleg base Goku erősebb volt. És ez még a 3 éves edzés előtt, amin ha nem is fejlődtek sokat, azt, hogy Goku base formája erős legyen mint Freeza 4.-je, tuti bebiztosította. És még mindig csak a minimmal számolunk. Szóval ha nem is olyan erős Goku base formája mint ssj Vegetto, de közel van hozzá. Szóval annál az ssj2 Goku (buu saga) szintél bűven erősebb.
Szerkesztette: Morbyd - 2016.05.08. 20:34