Shiro
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Hiába szeretek jobban Ashevel, vagy Mides hőssel játszani, Supportal valahogy jobb eredményeket érek el.
Ez nálam tuti valami pszichológiai eset.
Harc az enemivel.
Ha support vagyok akkor wardot nyomok az enemihez legközelebb lévő bokorba. Nem érdel, hogy ezzel eltűnik a ward a Barontól, vagy esetleg négy bokor veszi körbe hát akkor puty, puty, puty.
Ha Curry vagyok, mi van?
Enemi bemegy a bokorba. Én magamban -Há nem igaz nem látom nem tudom meglőni! Jáj support tégy má oda egy wardot, jaj na mi lessz! Az én sárgám má oda van, zsidóbaglyot meg elküldtem más felé lesni.
Na na mi van, nem látom! Na jó akkor bemegyek, mert látni akarom...
Az ilyesmiről nagyon le kéne szoknom.
Support meg jól megy mostanság, de néha kicsit unom, és ezért képes vagyok ilyen förszt tájme dolgokat pickelni, mint Alistar. S még ilyenekkel is jó eséllyel nyerek. Na mondjuk idő közben leesett úgy kb 65%-ra. support győzelmi arányom.
De egyszerűen túl könnyűnek érzem. Másnak meg miért sír, hogy supportal nem lehet low eloban?
Vagy lehet, hogy a Paraszt Support stílusom miatt.
Jannna én vs Janna más
Örli: lénelés.
Más:
Thunderlord mastery. Olé wut?
Nagyon precízen műveli azt a tornádót.
Arcoskodjunk lvl2-őn.
Report noob.
Én:
Windspeaker mastery. Hát nomen est omen.
Béna vagyok a tornádóhoz.
Egyébként meg tök mindegy. Van coinom 5. percben úgyis húzok haza megvennia Sight Stonet.
Hősválasztás oka. Hány AD-s, vagy Auto Attackos hős van a csapatomban az ADC-n kívűl?
Tornádó? Csak ha gank jön.
Az ADC-m? Tökre nem érdekel mi van vele. Megveszem az Ardent, ha ügyes, hát buffolom itet, ha meg nem, hát van helyette más.
Ez "E" nem Shield, hanem AD buff
Ja nálam Janna nem support, hanem inkább valamiféle élősködő.