"Diszlájkoltam", hogy gmannak van magánélete. Az olyan fura dolognak tűnik.
Hahahaaa megkezdtem a 100. oldalt.
Duma topic 14
Van egy negyed órás út a helyszín és a szálloda között, aminek a nagyrésze erdős, dombos, ill. kis falvas területeken negy át.Olyan kicsi falvakon, hogy a GPS nem is találja. van pl egy, aminek a neve Kukec és csak úgy lövi be, ha beírsz egy 5-t a végére.
Az erdők neg tele vannak Bambikkal, amik az út közepén állnak. Nem egyet majdnem el is basztunk. Ezt az út szakaszt nagyon szeretem, mert ilyenkor nincs semmi, csak a kocsi fényszórója és a kinti sötétség.
Aes, van a városban egy jó kis szovjet emlékmű, majd lefotózom neked, ha lesz egy városnézéses szabadnapom. Ja és azt már tudjuk, hogy hol lehet kurvázni.
Gman, kajakra, ha Te nem volnál, ki kellene tégedet találni.
Capac azért vigyázz!!!
A mai zh amúgy nem volt rémes. ( sőt kimondottan könnyű lett volna, ha nem 15 perc/ 25 kérdés ) Mivel nem hiszek magamban, azt gondolom 3-as lesz... ha hinnék azt mondanám 4-es... aztán lehet, hogy egyik sem. XD Ez van.
Angolon is írtunk villámröpkét... délután 2-kor! Nem elég, hogy 3,5 órát aludtam éjjel, még angolból is írni... 36 pont lett a 60-ból. XD Atomciki... azt hittem elsüllyedek. Mondjuk annyira álmos voltam tényleg, hogy a toll majdnem kiesett a kezemből.
Nekem hiányzik Niki... rég olvastam tőle errefelé...
Köszi Lilus! Pszichológiát tanulok. Imádom, csak senki sem tanul év közben kb., és az emberek két végletbe sorolhatóak szinte: túl extravertáltak és túl introvertáltak. A túl extravertáltak annyit pörögnek, meg nem bírnak a seggükön ülni, nekik folyton társaság kell, a túl introvertáltak meg... gyakorlatilag nem lógnak órákról... de ha ott is vannak regényt olvasnak, és még csak véletlen sem szólnak másokhoz. XD Én meg pont a kettő között. Nem bírok folyton másokkal lenni, nekem kell némi magánszféra, lévén, hogy művészlélek vagyok, ugyanakkor egyedül sem bírom sokáig... hétvégeken ez nagyon szörnyű, mikor egyedül vagyok a koliba.
És rettenetesen szégyellem, de nem bírok nekiállni regényt olvasni... de már 2 éve van egy ilyen blokk bennem... valahogy nem jön. A kötelezőket elolvastam meg a szakirodalmakat is most, de saját szórakozásra... mangán kívül semmit.
Viszont nagyban tervezem, hogy habár egy mangának nem nagyon tudnék nekiállni, legalább egy light novelt összehozhatnék. Pláne hogy már 2 éve írom a sztorit fejben.
1500. hsz ez a Dumában! XD
Sabaku, igazad van. Sajnálom, hogy ezen gyerekes dolgok megviselnek, ( bár ne lenne ilyen )mikor másnak annyi problémája van...de időnként mindenkinek lehet rossz napja. Pláne, ha az ember valahogy veleszületetten önző.
Ugrás a fórumra: |