Azt lehet tudni, hogy miért feleződött meg a részek hossza?
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Gondoltam, nem is kötekedésből írtam, de tényleg vicces volt olvasni.
Ott van a farkas lelkű tanár Qi Ming ha jól emlékszem a nevére, neki is ábrázolták már kétféleképpen a gyűrűit és az új tűnik valódinak, mert amikor elsőnek mutatták azt nem éreztem méltónak egy Shreket végzett lélekmesterhez. Szóval szerintem elrontották és úgy hagyták, mint anno Krizantém vörös gyűrűjét is.
Amikor megkapták a próbákat már akkor mondta Bo néni hogy nem kell senki előtt fejet hajtania a szigeten, de TS kiváló eredménnyel tette le a vizsgákat Hold pavilonban és szerintem végig ilyen udvarias lesz mindenkivel.
Valaki azt írta hogy megint korona parti van Kínában, ez miatt kevesebben vannak a munkára, így lerövidítették a részeket. A másik kínai amit nézek az 3 hete nincs is egyáltalán, itt legalább enyhítik a függőségemet. Amúgy vannak openingel endingel együtt 7 perces kínai animék is, el se kezdődnek és már vége is van nekik.
Egy rész rendesen 14 perc volt eddig. most 10 perc lett. Tényleg írta valaki hogy korona miatt van. Remélem mihamarabb visszaállnak így ez nekem túl rövid. Bár nekem ebből minden túl rövid lenne.
Hát a tanár gyűrűire én nem emlékszem hogy mást mutattak volna. Őszintén max arra emlékszem mikor is az akadémián bemutatkozott tanárjelöltnek a többiekkel. Más korra hogy mutatták volna nem. Amúgy már direkt volt is olyan hogy egy előzetesben mást mutattak mint később az animében volt. Erre meg kifejezetten emlékszem.
Hát akkor jól éreztem hogy kimarad valami. De akkor inkább főleg beszélgetés maradhatott ki.
Elsőnek is a vérátömlesztés. Kicsit durva. Ezt nem vártam. Na de ez az a tipikus amit a cenzúra miatt nem tehetnek be. Elvileg mikor TS a 7. gyűrűjét nyelte el akkor is saját vére szilárdult meg körülötte anémeben meg más volt. Ez is hasonló lehet. De érdekes lett volna látni. Már a vércsoportról meg ne is beszéljünk.
Hát az a beszélgetés Bo nénivel meg nagy valószínűséggel csak későbbre lett téve. Vagy legalábbis bőven lesz rá utalás. Majd a feltámasztásnál, honnan is tud róla TS.
RR gyűrűelnyelése meg pláne gyanús volt túl könnyen ment míg másoknak azért csak idő kellet. PL legutóbb ZZ esetében is.
Bálna mint kalapács 9. gyűrje. Már előre félelmetes ereje lehet annak a képességnek. Meg bitang leszívó ereje. De hogy egy félistent is ölne az ereje az biztos. Ez meg érdekes hogy direkt olyat ad ami még nincs a megölő személynek!!! NA ezt nem vártam. Mást mondtak korábban A Nagymester mintha mást mesélt volna. De így már könnyű TS-nak megfelelő lélekcsontot szereznie. És ne csodálkozzunk már többet rajta. Mint ahogy korábban írtam hogy túl kiszámítható hogy mit dob. Már csak a véletlen kedvéért is.
Mivel már hozzászoktam ezekhez a bakikhoz ezért nem is különösebben foglalkozok velük. Az viszont 100% hogy ábrázolták már 3 db ezer éves gyűrűvel, azt hiszem pont amikor megtámadták a Shreket úton a döntő felé, és az új előzetesben meg biztos hogy fekete az 5. gyűrűje. Ami véleményem szerint reálisabb mint az hogy csak ezer éves az 5. gyűrűje, elvégre elég tehetséges kellett hogy legyen mert a Shreket elvégezte. Persze lehet hogy most mutatták rosszul és később újra lila lesz az 5. gyűrűje.
Ez egy más világ, itt nem számít a vércsoport.
Severum Direkt csak azért is utánanéztem. És ahol csak láttam a gyűrűit ott az 5. még lila az az 1000 éves gyűrű volt. Csak a 6. fekete. Az előzetesből meg én nem veszem jól ki. De ott mintha csak 2 lenne. Majd jövő héten meglátjuk.
Ez a vércsoportos meg tényleg csak egy vicc lett volna. Nem gondoltam hogy még tényleg benne is van.
A két kérdésem még mindig áll.
Én számoltam el vagy nem stimmel RR 3. gyűrűje?
Meg ki hogy vélekedik Bibi néni új ruhájáról?
Ha jól rémlik akkor, 1. 500 2. 500 3. 500 4. 0 5. 1000 6. 500 7. 5000 év. Arra nem emlékszem mennyi idős volt a gyűrűje amikor megszerezte, de ha a maximumot nézem akkor is hiányzik 200 év. Ezért hoztam fel Qi Minget, mert lehet csak elrontották aztán úgy hagyták, de ha már elvégezte Shrek akadémiát, akkor az előzetesben mutatott 5. fekete lenne neki a reálisabb, bár igazából mindegy.
Jobban illik hozzá mint az az angyalkás pápa szerelés, főleg ha a jellemét nézzük, de lehet ez csak a harci öltözete.
Na én is éppen így számoltam. Ezért is írtam hogy nem stimmel az a 3. gyűrű! Még egy 500-as híja lenne.
És erről nem tudom hogy jött fel a tanár és a gyűrűi? Neki nem idősödhetnek. De ahogy látom azért ő se tétlenkedett. kb 40 év körüli lehet és 70 szint felett van. Szóval akármilyen is az 5. gyűrűje attól még méltó a Shrek nevéhez. Ilyen idősen ilyen szint nehezen elérhető. De ahogy látom kb ezzel a résszel be is fejezi a pályafutását a sorozatban.
De vele kapcsolatban ami leginkább nem tetszik az a ruhája. Nem azért de tényleg kaphatott volna valami újfajta ruhát ha már a Shrek tanára lett. De 10 év alatt semmi. Gondolom nehéz lenne megtervezni és újat csinálni neki.
Nekem meg jobban bejött a régi szolidabb ruha. Ez már túl csicsás. Túlzásba vitték. És még az a ruha a belsőhöz is jobb volt. Pont kiemelte azt.
Csak annyiban jön ide hogy elkövetnek hibákat a készítők.
Bibi nénje elég mérgező személyiség és tuti hogy mérgező is az egyik harci lelke, ráadásul az a szipolyozó képessége. Azért mondom hogy az új cucc jobban illik hozzá, az előző ruhája meg amolyan szent asszonyos volt, de hát ez már ízlés kérdése is.
A novellában írják milyen QM 5. gyűrűje?
Köszönöm!
Én ilyen helyeken nem merek nézelődni, mert véletlen olyat is megtudnék amit nem akartam, azt úgy már nem tudnék jót vitázni róla.
Na akkor ezek szerint az új előzetesben mutatták rosszul, és valószínűleg RR 3. gyűrűjével is ez a helyzet. Vagy a TI felkerekítette mert látta hogy már nem sok kell a fekete gyűrűhöz.
Abban viszont igazam lett hogy vörös 8. gyűrűje lesz neki. Nem is vártam mást, ha már megszerezte a TD ranghoz szükséges 9 szintet (igaz TS segítségével) és ő a következő főpapnő a TI szigetén.
Ami viszont kicsit furcsa nekem, hogy miért is nincs RRnak több lélekcsontja. Elvégre azt mondta a döntő után hogy a klánjuk nem szűkölködik benne, és ő is a következő vezére. Bár az is kérdéses hogyan fogja összeegyeztetni a főpapnői kötelezettségével.
Elvileg nem lehet, mert pont 8000 évet kapott, és 1800 év a 3. gyűrű maximuma, az meg összesen 9800. Most akkor vagy az van amit poénból írtam, hogy kicsit többet adott a TI hogy legyen a 3. is fekete, vagy valahol félre lett fordítva hogy mennyi jutalmat kapott.
Hát ha már így kerekíthetnek akkor akár az első kettő is lehetne fekete akárcsak Bo néninél. Vagy csak oldották volna meg úgy szimplán hogy a 4. próbánál is kapott volna még 500 évet és kész. De amúgy itt én még abba is belemennék hogy RR 3. gyűrűje elérte-e az 1500 évet. Még abban se lennék én olyan biztos. Mert azért ő még igen gyengus támogató típus volt akkor. És minél idősebb annál nehezebb elnyelni. Szóval lehet neki csak 1200-1400 éves is a gyűrűje. De gondolom itt már csak a kinézet miatt lett olyan. Mert eleve az első kettő sárga abból lett lila. A lilábból meg fekete.
De amúgy szinte már elgondolkodtató hogy kinek jobbak a gyűrűi RR-nak vagy TS-nak. Jó TS vörös gyűrűihez semmi nem ér fel, de neki az eső 3 gyűrűje mg gyengébb.
RR 8. gyűrje meg tényleg érdekes nekem. Mert csak így simán elnyel. (jó novelben nem így de akkor is) Testileg és mentálisan jobb lenne a többieknél. Mert jó Oscart nem nézem. ZZ még kérdéses, de jó legyen jobb. Mo BAi maga vadászott de neki talán már lehetne vörös is. Na de ott van a dagi! Ő nem olyan jó hogy el tudjon nyelni vöröse RR meg igen?
Az előzetesben meg mint írtam volt már ilyenfajta direkt félrevetetés is. De még így is jó szinten van jó átlaghoz viszonyítva.
Ugrás a fórumra: |