Syzygy írta:
de legalább szívek szállodáját nézek félmeztelenül és közben m&m-st zabálok so i got that goin for me which is nice.
Ciki, nem ciki én ma délelőtt pont ezt csináltam. Fel is basz az a sorozat, a kicsi, rövid hajú Rory most fogja elveszíteni a szüzességét, egy házas férfival.
Az érzés amikor Ishida nem kommunikál velem facebookon ezért hogy kompenzáljam az elutasítást spoilerezek Kazekagénak hogy legalább ő észrevegyen. : ((((
dem struggle
de legalább szívek szállodáját nézek félmeztelenül és közben m&m-st zabálok so i got that goin for me which is nice.
Amikor gyanútlanul felmész a kamu fb-ra megnézni, hogy Syzy írt-e neked ami miatt szomorú posztot ír, erre szembesülsz vele, hogy az egész csapda!
[img]http://kepfeltoltes.hu/160321/fasszb_k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Választ persze nem írsz, mert tudod, hogy nincs elég jó okod arra, hogy kivágd magad a helyzetből, mert egész hetet alvással munkával és lollal töltötted plusz be nem tartott ígéretekkel!
Gman, hogy nincs humorérzéked, azt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy képes voltál "nem tetszik"-elni egy csomó hozzászólásomat, némi ártalmatlan csipkelődés miatt. ^^ Pedig nekem semmi bajom nincs veled... Elárulom, hogy itt mifelénk egymás savazása vicces dolog... sajnálom, hogy nekem ez nem megy, de azért próbálkozom.
Amikor nem tudsz Ishidának Daredevil S2 giffel válaszolni mert nem tudod ki látta, ki nem és nem vagy akkora szemét mint Syzy aki elspoilerezi azt amire amúgy is mindenki számított. : ((
Gman, hogy nincs humorérzéked, azt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy képes voltál "nem tetszik"-elni egy csomó hozzászólásomat, némi ártalmatlan csipkelődés miatt. ^^ Pedig nekem semmi bajom nincs veled... Elárulom, hogy itt mifelénk egymás savazása vicces dolog... sajnálom, hogy nekem ez nem megy, de azért próbálkozom.
Nyugi, a diszlájkjaim kb. 60-70%-a gmantől van (további 20-25% pedig Ishidától)
Nyugi, a diszlájkjaim kb. 60-70%-a gmantől van (további 20-25% pedig Ishidától teljesen jogosan és érthető módon)
Hát igen, gman engem is lepontozott, de még élek... valahogy.
Nem mintha a diszlájkolás amúgy túlmutatna az ártalmatlan csipkelődés kategórián. xD Amúgymeg az én lepontozásaimnak is a nagy része gman. xd Ez van ha az ember nem szép
ui: mondjuk a kép alapján amit láttam te konkrétan szerintem az vagy, na mindegy
[img]http://oi47.tinypic.com/19lgqr.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.