robogo81 írta:
Én 2 dologra leszek kíváncsi:
az egyik hogy ha vége lesz ennek az black-sagának,trunks hová fog visszatérni?vagyis ahonnan jött ott mindenkije halott,és az utóbbi utazásokon is mindig későbbre érkezett mint indult.
a második meg milyen képet vág amikor meglátja majin buut(mármint azt aki sátánnál héderezik,akit elvileg a saját idősíkjában elpusztított),a kék formát nem is említem.
Future Trunks nem tudja, hogy néz ki Majin Buu mert ugye megidézése előtt végzett Babidivel

Egyesítve 2016.06.27 20:45:19:
laszlo222 írta:
Engem az SSJ1 és az SSJ2 ábrázolása zavar. A Z-ben olyan jól meg lehetett különböztetni, hogy míg az 1-esnél Gokunak több hajszála is lefele lóg, a 2-esnél már csak 1.
Ezzel szemben most 2-esben volt, de 1-esként nézett ki. Most vagy ilyen lusták, hogy nem ábrázolják 2-esben vagy ennyire szeretik az 1-es kinézetét.
Nagyon zavaró ez. Ugyanakkor örülök, hogy az SSJ3 felbukkant, kár hogy mindig is kevés szerepe volt. Megnézném Trunkst vagy Vegetát SSJ3 kinézetben.
Igaz, ebben a részben elég érdekes, hogy Goku is elvileg SSJ2-be megy viszont haja SSj1 de ha megnézted előzetest akkor látod, hogy Black ellen SSj2ben tolja rendes ábrázolással
Szerkesztette: Hubapipi - 2016.06.27. 20:45