Ilyen egy alantas, sunyi, húzást.
Amúgy rendkívül ötletes és kreatív.
De akkor is ez egy nagy szemétség.
Majd elfelejtettem, ezer hála a fordításért.
Szerkesztette: Hokushin - 2023.03.31. 15:02
Boruto manga
Köszönöm a munkátokat!
Szerintem ez akkora hagy hülyeség hogy az már fáj. Nem tudott már jobbat kitalálni mi? Hogy mit is akar kihozni belőle az majd kiderül. De lehet még ő se tudja.
De itt Kawaki gondolata a hibás szerintem. Én még az elveit meg is értem miért karja megölni Borutót. ÉS úgymond szükséges rossz lenni. De ez a gondolatmenet hogy csak azért nem lehet megölni mert ő a Hokage fia szerintem helytelen. Maga a gondolkodásmód nem jó. Mert most az eddigi Borutó féle gondolkodásmódot ami miatt mindenki kedvelte. (na én nem túl naiv) Hirtelen megváltozik az ilyen öljük meg akit kell meg morcos durva valakire? Emiatt nem szerették őt.
Amúgy én megint csak arra lennék kíváncsi hogy az osztályelnök és Himawari hogy reagál majd a dolgokra? Ja meg Borutó a maga gondolkodásmódjával hogy is marad életben ebben a világban? Mert Kawaki túlélő fajta Borutó nem.
Egy kérdés. Az egy dolog, hogy mindenki agyát átmosták, de mi van a fényképekkel amiken Boruto szerepel? Az a megátalkodott kölyök ki akart túrni Kawakit és kicserélte a képeket?
A dokumentumokról nem is beszélve ahol szintén Boruto neve szerepel (küldetési jelentés, orvosi akták, személyi igazolvány, ecetera.)
Ui: Ha a mostani csetepatét túl is éri a hugicáját nem foglya, ugyanis majdnem kinyírta mikor eltépte a maciját. Mit kapna tőle mikor kiderülne, hogy "megölte" a szüleit és rátámadt a "tesójára"?
Jó kérdések Majd lehet választ kapunk rá... De igazából a Boruto manga ezer sebből vérzik.
De igen csak az emberek agyát kéne átmosni a papírokat nem, de nos ilyen részletekre nem mennek bele.
Ennyi erővel megkérdem én Kawaki hány éves is? 15-16!? Borutó meg olyan 12 inkább már 13. Egyszóval Kawakinak akkor kellet születnie amikor is Narutó és Hinata még össze se jöttek! Lányegében a háború után közvetlenül.
De ezt megoldják annyival hogy Kawakit Borutónak latját rá emlékeznek Borutóként és pont fordítva Borutóra Kawakiként. De itt tényleg majd a viselkedés lesz az érdekes. mert kettőjüknek teljesen más a mentalitása és gondolkodása. Borutót ezért szerették és pártolják. Szóval ha most így viselkedik ahogy eddig is mi lesz a reakció? Mert akkor már is változott nem csak a megítélésük és kinézetük.
De én most tényleg Himára vagyok kíváncsi! Hogyan is mit is kezdenek vele. Mert szerintem jobban bele akarják vonni a történetbe és nagyobb szerepet adni neki. Nem véletlenül volt a gyerek kirohanása Hima felé. Ő hogyan is látja a dolgokat most? És Pl Sarada miért kivétel? (azon kívül hogy főhős lenne és Borutónak segítség kell)
GerGa írta:
kár hogy spoiler a mana kirakott kis képe is
És még bevágnak ide pár hónapos pihenőt is! Komolyan gondolják? Gondolom kifogyott minden lehetőségből az író, hogyan is oldja meg saját hülyeségét!
Sarada szemében meg nem értem miért jött 8 pötty!? A 3-6 teljesen logikus és érthető de ez a forma és a 8 számomra valahogy nem.
És számomra még most is Hima nagy kérdés. De ahogy látom legalább van akire nem hatott a technika.
Szerintem Kishimito akkar egy kicsit pihenni, hogy a Boruto Shippudenből kitudjon hozni "valamit".
Amugy Sarada a napot jelképezi azért olyan a sharinganja míg Boruto pedig a holdat a teliholdat. Ilyen kapcsolat van közöttük.
Szerintem abba jobban belelehet kötni, hogy ez a technika módosítja az emlékeket meg stb, de a fényképeket meg a papíralapú vagy digitális dolgokat nem kéne elvileg.
Mivel úgy emlékeznek, hogy így történt ezért nem lehetne meggyőzni őket. Sasuke is mondta, hogy érez magában egy erőt ami elnyomja a kételyeit. Ha nem ő lenne valószínűleg nem is gondolkozna ezen. Meg valószínűelg Eida nem hagyná, hogy ezt igy megszüntessék mert akkor Kawaki kerülne bajba.
Ugrás a fórumra: |