Nekem is bejött. Az első rész jobban, mert akkor nagyon jól felépítettek mindent, de nem volt gondom ezzel a résszel sem. *-*
Filmek & sorozatok
Nehéz tartani a szintet ha az első rész nagyon jó volt.
Na én úgy állok hozzá hogy eleve jók az X-men filmek. Főleg jók hogyan is építik fel a történetet a kezdetektől az új szériában.
Bár azért megjegyezném ahhoz képest hogy mikor játszódnak a történetek túl fejlett technológiákat alkalmaznak. Na ez nem jött be bennük.
Nekem a legnagyobb bajom az Apokalipszissel, maga Apokalipszis. Igazából lószart nem csinál, néha eltol egy Coelho idézetet, de a legtöbbször csak bámul maga elé. Ja meg hogy ha ő annyira überpowa mlg mutáns, akkor minek mellé 4 lovas/tanítvány? A bibliai utalásokon kívül persze. Hiszen ha ő az első mutáns, akkor nyilván ő a legerősebb, legfaszább vérlény. Akkor meg minek?
Amúgy maguk a karakterek jók. Nekem a kedvencem megint Pietro volt. A látvány oké lenne, de nem az. Erősen középszerű. A zenék sem jók, nekem pl egyáltalán nem jöttek be. Az egész film úgy ánblokk rohadtul unalmas, és hosszú. Az Eljövendő Múlt Napjai messze jobb lett, pedig az is fikázták.
A Loganre kíváncsi vagyok, hogy milyen lett, mert sok jót olvastam róla, csak sajnos nincs időm elmenni megnézni.
Ejj, a Logant nagyon dícsérik. Még olyat is hallottam, hogy a Sötét lovag óta a legjobb szuperhős film. Nem terveztem elmenni rá moziba, de most valamiért úgy érzem (akár ennyire jó, akár nem), hogy egy ikonikus karakter méltó lezárását hagynám ki... El kéne menni. Csak nem tudom, hogy adják-e feliratosan majd.
The Expanse 6. rész
Oksa leírtad amit akartam nincs elemzés Ugyan ezt nem értettem Látni akartam :/ na m1. Nagyon más a konfliktusrendszer mint a könyvekben. Ha tippelnem kéne akkor az első köny és a második könyv megoldását egyszerre akarják elsütni. Könyvben jobban működhetett a 2x borulunk össze 2x van béke mint filmen. Itt hatásosabb lesz ha tényleg Abadon előtt lesz igazán "béke" A Holden Fred viszony szar. Az az egyetlen amit illogikusnak találok, hogy az nem úgy történt ahogy könyvben. Ráadásul így nincs meg az a szál ami végül a tényleges konfliktust kell eredményezze. DE gondolom az alkotók tudják mit csinálnak Várós a maradék 4 rész. Mutassank már Vénuszt is picit
Ismeritek a Now you see me/Szemfényvesztők filmeket? Most néztem meg a hugommal a ketteset. Régen láttam ilyen lazán-menőn-elejétől a végéig szórakoztató filmet. Azt nem tudom, hogy okos volt-e, vagy csak annak tettette magát, de igazából nem is izgat, mert baromi jó volt egy-két jelenetet leszámítva
Az Ördögűző.
Mármint a sorozat, mert hát idén kaptunk egy ilyet is. És hát...
Először azt kérdeztem, hogy mégis mi a retekért kell nekünk egy újabb ördögűzős cucc. A régi klasszikus egy újabb pofátlan lehúzása, mint pl az új Mad Max. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy rossz lett, mert közel sem. Igazából nagyon jó kis sorozat lett, de akkor is él a kérdésem. Miért?
A sztori szerint, a 10/10 best girl Casey Rancet megszállja egy démon, kiküldik hozzá a kezdő Thomas papot, aki előrántja a semmiből a hírhedt ördögűzőt, Marcust. Legalábbis a sorozat szerint hírhedt, mert minden démon összefossa magát, ha meglátják. A melléksztori innentől kezdve logikusan halad a pozitív végkifejlet felé. Azért mondom melléksztorinak, mert igazából a sorozat melléksztorijaként szánt démoni összeesküvés elmélet a Chicagoba látogató pápa ellen az igazi fő szál. Sokkal érdekesebb, mint egy 10/10 best girl megszállása, és porig tiprása. Megkell hagyni, hogy azt is nagyon jól megcsinálták. Casey fizikai leépülése brutális, és látványos, legalább annyira, mint az eredeti filmé. Ezt ne vitassuk el a "fő" sztoritól, mert megérdemli. Ellenben baromi unalmas, ezért is jobb a démoni össszeesküvés, mert ott vannak jó karakterek, és érdekesen felépített sztori. Persze a csattanó itt is nyilvánvaló, de azért értelmesebb próbálkozás, mint az előbbi.
A sorozat technikai oldalról is jó. Szép a képe, az operatőri munka remek. A hangok is rendben vannak, a magyar szinkron nagyon jó lett, egyáltalán nem rontja az élményt.
A színészek, és a karakterek is hozzák az elvártat. Senkit sem jelölnék pont emiatt Emmyre, de a kötelezőt mindenki hozza. Nekem speciel az anyukát alakító Geena Davis (Amerikai Horror Story) és a Marcust alakító Ben Daniels volt a kedvencem.
Mindent összevetve jó kis sorozat lett, bár tényleg nem tudom, hogy miért volt erre szükség. A sztori jó, a karakterek jók, technikai oldaláról nézve a sorozat jó. Nem kell majd nagy filozófiai dielógusokra számítani az élet értelméről, Istenről, és amúgy mindenről, de kellemes kikapcsolódást nyújt a széria. Ja, és ne nézzétek egyedül xD nekem sokszor volt nyomasztó érzésem a sorozat alatt amikor egyedül néztem. Egy kollegám mondta, hogy ő éppen nézte otthon, majd megérkezett a felesége, és már beszarásból is lekiabált neki, hogy ő jött-e meg xD Szóval eléggé parás tud lenni néha. Sokszor. Nézzétek meg.
Ja, és mielőtt bárki elkezd diszlájkolni a Mad Max miatt, előre szólok, hogy imádom a filmet. Bár tényleg nem tudom, hogy miért készült el.
Amikor jó szuperhősös cuccokra azt mondják, hogy a 'sötét lovag óta a legjobb..." értem én, hogy bóknak szánják, de azért mindig kicsit meghal bennem valami.
Én Logant a hét vége felé fogom nézni.
Legiont nézzetek viszont, most jár az ötödiknél, de az eddig csúcstartó Daredevil első évadot fenyegeti szerintem a. Bár én nem is feltétlenül sorolnám a "szuperhősös" kategóriába, a pozitív értelemben.
Ugrás a fórumra: |