Bármekkora bűnbarlang volt az a hely, azért lássuk be, hogy volt egy hangulata.
Duma topic 14
Már fűnyírás? Nálunk tegnap hajnalban papám felkelt füstölni, hogy ne fagyjon meg szegény barackfa.
Amúgy amióta kutyánk is van, egyre kevesebb helyen kell füvet nyírni. 1-2 kaparásával, barna maciával és öntözésével megoldja nekem ezt a problémát.
Az más kérdés, hogy új problémákat is generál ezzel
Ennek a tárgynak a neve énfejlődés és szocializáció. Azontúl van: megismerés szenzoros alapjai, motiváció, figyelem, interjúk, statisztika, etika, evolúció. Meg nekem a biosz, amit buktam előző vizsgaidőszakban, másoknak pszichofiziológia van.
Amúgy azért bosszantottam fel magam a tanulás kapcsán, mert tegnap akartam visszajönni Pécsre, de nem tudtam, mert a szüleim elmentek Pestre temetésre... a lélek nem vitt rá tegnap a tanulásra ma meg elment a délutánom az utazással kb. És az sem segít, hogy a koliban a barátnőm is hisztizik, hogy nem tud semmit. xD Mindenki lusta... Felbosszantottam magam.
Pedig kéne motiváljon az ösztöndíj... mivel a bioszt buktam, mostanra nem jött össze. Pont lecsúsztam róla 0.05-del. ez akkora szívás volt... Pedig a többi jegyem szuper volt. Ez van. mindent vagy semmit törvény.
Úgyfest akárkivel beszélek a saját évfolyamtársaimon kívül senkinek se sikeredett valami jól az ösztöndíj, nekik is tuti csak azért olyan jó mert én idén nem kapok. Pedig olyan jók a jegyeim. T_T Jövőre meg az Erasmus miatt úgyse kapnék, szal már lemondtam az egyetem végéig az ösztöndíjról, hacsak esetleg nem maradok Ph.D-zni, de azt úgy is csak azért tenném, hogy hosszabb ideig tudjalak titeket bosszantani a panaszkodásaimmal. xD És ezért meg talán nem éri meg.
És hogy mára is meglegyen az adag és Lunát nehagyjam egyedül a dologban: Utálom, hogy ebben az iskolában még Erasmuson is tanulni kell, de még mindig jobban jártam mint szegény valenciai erasmusos diákok akik karamboloztak.
http://mno.hu/kul...en-1333837
Nekem holnap valami hülye kormányhivatalt kell megkérdeznem valamiről. Remélem nem Csőrikét kapok megint. Az angol callcenter operátor nők gyorsan csipogva beszélnek. Mint a Dokikban az Eliot vagy a az Agymenőkben a Bernadett. Nem viccelek. Kegyetlen. Az a nő akinek megcsináltam a gépét pénteken azt mondta kérjem meg a kis 1 fontos bolt tulaját, had tehessek egy A4-es lapot a kirakatba hogy gépeket hozok helyre, és az elérhetőségemet. Itt van ilyen szokás. 1-2 font per hét ennek az ára. Meg fogom próbálni
Jó reggelt!
Én ma se mentem be suliba, pedig időben felkeltem, de ki akartam nyomtatni az anyagot, mert anélkül felesleges beülni. Erre nem nyomtat semmit se az a hülye gép. Feladtam hogy rájöjjek mi baja van és megvárom hogy tesóm hazajöjjön a munkából, addig meg csinálok valami közepesen hasznosat ma.
Ösztöndíjnak én kapok valamit, de kb feleannyit mint amire számítottam.
Ritaaa. *-* Majd lassan vissza kéne adnom az anatómia atlaszokat. Szóval majd szólj rám mikorra kell visszavinni. >_<
Mennyit kapsz amúgy így?
Holnapra meg kell csinálnom 8 oldalnyi beadandó vackot, annyira kiment a fejemből és folyton csak halogattam. De legalább már a gyakorlati cuccaink rendeződni látszanak, mehetünk a SOTE-ra nézni a betegeket. Már csak valami ideiglenes albérletet kell szereznem hogy ezalatt az idő alatt Pesten tudjak lézengeni, mert elég macerás lenne hazajárni minden nap, főleg hogy utána még este fél 8 - 8ig bent kell lennünk suliban.
Ugrás a fórumra: |