szegény hima mibe hogy mos eda és demon házába lakik majd.
Boruto manga
Köszönöm a fordítást.Egy dolog nagyon idegesít.Mi volt az értelme annak hogy az animéban több részt fordítottak arra hogy bemutassák Boruto különleges kék szemét?(Arról beszélek amit byakuganak hit)Én Tenseigannak gondoltam.A jobb szeme volt amit most elvesztett,erre megkapta Momoshiki szemét....Káosz az egész.Nem vagyok biztos abban hogy csak azért szünettel bizonytalan ideig az anime mert beérte a mangát.
Köszönöm szépen a munkátokat!
Én azt a szemet tényleg értelmetlenek gondolom. Most ha ezt hozzák be hogy az Momoshiki szeme akkor mi a francért tették bele az anime elejébe, hogy már akkor is megvolt neki. Saját magukat hazudtolják meg tisztán ért egyértelműen. Ez a tipikus példája hogy előbb behoznak valami mint ahogy a szerző azt valójában kitalálná mi is és honnan van.
Viszont így meg tényleg tisztára olyan az első fejezet jövő képét nézve mint mikor is Narutó Biju módba vált Kuramma segítségével. Itt meg Borutó vált Momoshiki segítségével. Előhívva az ő erejét. Szóval megint egy tipikus koppintás hogy a jövőben ők ki fognak békülni és együtt harcolnak mint annó Narutó és Kuramma.
Biztos vagyok benne hogy Sarada fogja megölni Eidát,és akkor minden visszatér a régibe.Viszont ettől függetlenül Code akkor is Konohára fog támadni.Szerintem Kawakira és Borutora nem fog hatni ez a dolog.
[/quote]Tibiii írta:
Biztos vagyok benne hogy Sarada fogja megölni Eidát,és akkor minden visszatér a régibe.Viszont ettől függetlenül Code akkor is Konohára fog támadni.Szerintem Kawakira és Borutora nem fog hatni ez a dolog.
boruto ch 79Az oka annak, hogy Boruto története visszaemlékezésel indult, hogy elmesélje nekünk mi történt hogy mi legalább emlékezünk rá mert az ö történetét elvették töle. még beleképzelni is rossz hogy mindenki azt hiszi hogy kawaki naruto gyereke föleg mitsuki megtámadja a napját![]()
Kíváncsi leszek hogyan oldják meg.Szerintem itt Himawarinak is nagy szerepe lesz majd,hogyha már kettő gyermeket csinált a szerző akkor kezdjen vele is valamit.Mondjuk Saradából kiindulva aki nekem hatalmas csalódás...
Tibiii írta:
boruto ch 79Az oka annak, hogy Boruto története visszaemlékezésel indult, hogy elmesélje nekünk mi történt hogy mi legalább emlékezünk rá mert az ö történetét elvették töle. még beleképzelni is rossz hogy mindenki azt hiszi hogy kawaki naruto gyereke föleg mitsuki megtámadja a napját![]()
himawarival biztos kezdenek valamit, csak annyi a baj hogy hónaponkéntjön a fejezet és ha pl nem a fö sztorira koncetrálnak akkor még lassaban fog menni minden, szerintem minimum átkéne menniük 2 heti re vagy hogy hetente jöjjön a fejezet. lehet idö ugráskor átváltanak az jobb lenne!
[/quote]Kíváncsi leszek hogyan oldják meg.Szerintem itt Himawarinak is nagy szerepe lesz majd,hogyha már kettő gyermeket csinált a szerző akkor kezdjen vele is valamit.Mondjuk Saradából kiindulva aki nekem hatalmas csalódás...
Tibiii írta:
Ha meg is ölik eidát akkor sem fog eltünni amit okozott nem lehet vissza forditani de talán majd a késöbbiekben boruto szeme felébred és az lesz az egyetlen lehetösége hogy helyreálitson mindent. mert mint ''toneri is mondta a szemed a remény csillaga...
a pusztulás ellen, amely végül bekövetkezik.''
3 szitáciot tudok saradára nemhatot eda képesége igy bourtonak fog segiten den meg sebesit vagy megöl valakit (mitsukit sasukét Chocho) és etöl aktiválodik a mangekyo sharingan. szerintem a sztori végére meg vakul naruto és sasukének is a fél karja oda let legutob kinézném a irobol.
Ugrás a fórumra: |