fornetti2
Zseniális teknős tanítványa
Az eheti rész nekem meglepetést okozott, nem számítottam rá hogy ennyire tetszeni fog. A történet mint már említettétek előttem is, ismerős volt, de valahogy mégis más, nekem kicsit jobban meg volt valahogy magyarázva, elvégre borutoék mégis eléggé jó barátok és nem riválisok vagy ilyesmi. Ami még kifejezetten tetszik, hogy sarada és boruto személyiségei egyre jobban alakulnak, nagyon örültem neki, hogy boruto ismét tudta manipulálni saradát, és sokkal komolyabb is narutoénál a viselkedése, sokszor saradánál is óvatosabb, ebből derül ki nekem, hogy tényleg kicsit többet tud mutatni az apjánál, naruto nekem túl sokszor szaladt fejjel a falnak, sakurát pedig kifejezetten utáltam, sarada sokkal bevállalósabb. A jövőheti résztől kicsit félek, az előzetes alapján túl sok a beszélgetés, de remélem ez is meg fog lepni, és azt is remélem hogy mitsuki indíttatását nem rontják el, hanem lesz rendes alapja is.
manga
A mangától ismételten eltért az anime, mint gondolom észrevettétek, már a mitsuki családját illetően, itt már ki is derült hogy kinek a fia (természetesen ezt a filmből is tudjuk, de a mangában még csak most derült ki), kicsit nem tudom hova tenni ezt az egészet, megmondom őszintén nekem az anime ezerszer jobban tetszik, hangulatában is jobban követi az eredeti történetet, és a történet is máshogy folyik, kicsit néha azt érzem, mintha a mangában lenének fillerek, és nem is nagyon tetszik ahogy meg vannak benne írva a dolgok, remélem hogy ha követni is fogják, akkor is átírják, mert annak ellenére hogy lassan halad, mégis valahogy másfelől meg gyors, és túl drasztikusak a változások. De természetesen ez csak a személyes véleményem.