Köszönöm szépen a munkátokat!
Na mit talált már ki megint kedves írónk?
Mi lehet már az a rejtély a képesség hátterében. Meg gondolom nem véletlenül pont azt a két lányt kérte név szerint Eida!?
Boruto manga
Nem muszáj feltétlenül a time skipet bedobni. Csak Narutot meg Hinatát írták ki igy a történetből.
Lehet még sok fejezet a mostani időben. Sasukéval is mi lesz? Boruto miért nem képes kitalálni hová ment Naruto stb?
Még lesz pár fejezet és utána jön csak. kawaki vs mitsuki omg nagyon várom már.
Remélem sasuke nem hal meg, és hima meg daemon nagyon aranyosak együtt de vajon mit érzet daemon? milyen ereje lehet himának?
mondjuk narutot is kiütötte
Annyit mondok kawaki megérdemelte azta pofont
Himawarinak nagyon erős szemtechnikája lehet.
Byakugan ugye már adott és abból lehet bármi. Tenseigan esetleg mint Tonerinek. Csak azt remélem, hogy Kishimito észbe kap és Naruto edzéssel tölti majd az idejét, hogy amikor visszatér mutasson legalább valamit.
A történet egy dolog! De foglalkozik valaki itt a rajzolással? Hát az már kezd megint kritikán aluli lenni.
Egyes képeken mintha már már vázlatszerű lenne pl Narutó feje. Az meg hogy milyen rondára (és egyre rosszabb) csinálják meg Hinatát és Himavarit az már tényleg felháborító! Hol van a régi gyönyörű Narutós rajz? Pedig csak van rá egy hónapjuk megcsinálni. Hima és Hima rajzolását meg tényleg nem értem miért csinálják így?
Himawari meg olyan mintha félig meddig kettős személyisége lenne. A rendes aranyos és a másik amikor is dühös lesz. (Borutó ellen) Szóval ebből még bármi lehet.
De hogy így ni kivenni Narutóékat szerintem nem lehet. Szerintem jönnek ők még vissza valahogy. Aztán meg lehet megint el lesz küldve, ha az első fejezett nézzük. De legalább nem lesz egyedül. Végre egy kis pihenés lazítás kettesben. (jöhet a 3. Uzumaki gyerek )
Hát ha megnézed az első fejezetet akkor elég sokat fejlődött ikemoto.
Csak az a baj vele hogy magába rajzolja nem vettek fel asszisztenst😭
De kinek mi, nekem jobbant tetszik ez az art stílus mint a narutoba ami asse volt olyan gyönyörű mint pl: egy one punch man fejezet…. Vagy egy berserk
De azért kemény lenne meg egy gyerek😂😂
Csak most már remélem nem fognak megint le lassítani mint az előző 3 fejezetben.
Köszönöm a munkátokat!
Most még igen gyorsan jött is a fordítás!
Csak azt írom mint korábban. Nekem nem tetszik valahogy a rajzolás. Hina és Hima egyszerűen borzalom ahogy ábrázolva vannak. De nem csak rájuk van értve hanem szinte már az egészre. Sokkal jobb mint volt kezdetben, de sehol nincs az eredeti Narutó rajzolásához képest. Pedig az még heti volt nem havi. Ki hogy van vele?
Amúgy végre látok már egy nagy esélyt hogy Hima végre már jelentősebb szerepet kapjon. Nem csak az aranyos kishúg szerepét. Már maga a származása génjei is felsőbb rendűek. Borutót hagyjuk most. Valami csak lehet benne, csak meg kell tanulnia használni a benne lévő erőt. Bár én mint sok más rajongó valahogy Kuramát képzeltem el jó társául. Vagy inkább az összes bijut.
Amúgy elgondolkodva Kawakinak tényleg egyfajta jó gondolkodása van. Csak egy más értelmezésben. Akárcsak régen Orochimarunak vagy Babutónak. Vagy akár Obitót is beleértve. Vagy éppen pont Sasukét.
Gondoljunk csak bele. Jót akar csak úgymond a módszerei rosszak. Legalábbis az elveinkhez viszonyítva. Ő most inkább hasonlít Sasukére a 4. nagy shobi háborút megelőzően.
Narutóékat meg ki tudja hova küldte. De szerintem az első fejezetes események előtt fogjuk még őket látni. És legalább nem egyedül küldte el. Én ennek csak örülök. Hinata mindig a szívem csücske volt. Nem írják ki legalább teljesen csak háziasszonynak. Még visszatérhetnek harcolni. De a fő most már Hima is kaphat rendes kiképzést. Vagy valamiféle félresikerültet. (Mint mikor úszni tanítják a fiút és beledobják a mély vízbe)
De hogy mit is hoznak ki belőle azt még elképzelni se igen tudom. Remélem nem valami hülyeséget ahogy korábban is. Pl hogy teljesen kispadra tették a shinobi világ két félistenét. És pár gyereknek kell majd harcolniuk jelentős erős nélkül isteni ellenfelekkel. Vagy pont ezek az androidok irreális erőkkel.
Köszönöm az új fejezetet.
Nekem is vannak bajok a rajzolással de ahoz képest hogy egyedül rajzoli ikemoto elég jó de néhol sz*r.
Egy kicsit sajnálom himát hogy magába maradt jó ott van neki a hanabi de azért nahh tudom hogy naruto magába volt de hima az hima :D
Nem hinnem hogy lennének más shinobik akik képesek lennének felvenni a harcot az ototsukikkal mert ha meg nézzük akkor garáékat momoshiki ugy elverte hogy nahh
De remélem narutóék vissza jönnek késöbb valami nagyobb erövel vagy nem tudom milesz
csak egy kérdés most milyen dimenzioba küldte öket a kawaki? ahol nem megy az idő mert kawaki ott tároli ezeket a bototkat vagy rúdakat, vagy egy rendes dimenzióba ahol megy az idő mert akkor boruto simán el tudná őket hozni onnan.
code-nak meg már 1000+ frizája van :D :D :D :D :D és még növekszik....
Eddig ez nekem kimaradt, de Boruto elveszítette igy a saját szemét és Momoshiki szemét használja így helyette állandóan?
Amugy elégé óvatos módot választottak Naruto történet kívül helyezésének. Igy bármikor visszatérhet majd egyszer. Viszont Kawaki az egyetlen aki megtudja ezt tenni így ez nehéz lesz.
Ugrás a fórumra: |