Rájöttem, hogy hogy lehetne természetes úton cuki félvér kislányokat csempészni a családba. A gyereknek ázsiai felesége lesz, ilyen egyszerű.
Duma topic 14
Gman2 írta:
Rájöttem, hogy hogy lehetne természetes úton cuki félvér kislányokat csempészni a családba. A gyereknek ázsiai felesége lesz, ilyen egyszerű.
Hatkor kibasztuk magunkat a halál faszára,mert nagyban forgatás lett volna. A reggel hatból aztán lett dél (igen, 6 órán keresztül vakartuk a heréinket). A stáb fele hazament volna 11-kor, de csak most indultak el.
Imádom azt, amikor a kreatív részleg baszik a gyártásra és az agymenéseik eredménye az, hogy az ember alszik éjszaka 3-4 órát.Mert éjfélig szintén munka volt.
Gman2 írta:
Mi van a mai pasikkal, már Ragnar is ázsiai csajokat akar dugni.
Gman2 írta:
Mi van a mai pasikkal, már Ragnar is ázsiai csajokat akar dugni.
Hallottam már olyan véleményt, hogy az ázsiai nők még nem emancipálódtak annyira, szóval lehet belőlük normális feleség és háziasszony xD
Így múlik el a világ dicsősége, ugye, Aes?
http://24.hu/kulf...ikai-punk/
G3ri írta:
Ez a vérvonal nem hazudtolja meg magát...lel
Ugrás a fórumra: |