Nagyon Szépen köszönöm a munkátokat és a mai rész-t
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Raz72 írta:
Eredeti 1080p konvertált videó csak egy, az eredeti égetett felirattal. Minőség méret megfelelő a felirat szerkesztéshez.
Douluo Dalu198-199: 斗罗大陆 第198集 , 斗罗大陆 第199集
https://mega.nz/f...2674j5sA1c
https://mega.nz/f...CAbT_QnrIo
Én sajnos csak ennyiben tudok segíteni ,ha ez segítség. sajnos a feliratok megszerkesztéséhez nincs se programom se tapasztalatom.
Tisztelettel a sorozat nagy rajongója Raz72!
Köszönöm a munkátokat! Különösen Ayagii fordító munkáját.
Ilyenkor is látszik milyen nehéz is az pláne ha nincs egy jó forrás.
Jó kis rész volt ez! Na akkor elejétől. Nagybácsi már elérte a 97 szintet!? Nem is rossz! Akkor már TH is biztos elérte volna vagy még nagyobbat ha nem hagy fel a kultiválással.
A tigrisek is beszálltak végre a háborúba. Bár azt hittem hogy már régen harcolnak ők is.
És végül a próba tényleg ütős volt. TS is tudja hogy mit támadjon húzza az időt és terelje el a figyelmet. Bár túl nagy erő ellen nem sokat ért. Mindent bevetett amit csak tudott. Na ilyenkor volt hogy a legjobb védekezés a támadás is egyben.
Bo néni gyilkos aurája is mindent vitt. Aztán meg még milyen lágy lát a próba végére. Mintha nem is akarta volna megölni.
Mo BAi 8. képessége jó. Bár szerintem csak azért került bele hogy legyen már értelme annak hogy elment vadászni. És hogy pont TS nem tudta volna kiszabadítani őket se a lándzsával se a kalapáccsal de ő igen hát mit is tudnék rá mondani.
De a jutalmak igen bőkezűek voltak. Egyből 3 szint! Ilyen magasságban már az nagyon sok. Egy tehetséges kultiválónak is 3-4 év kell hozzá. Plusz még egy isteni gyűrű. Na akkor már csak a kérdések vannak. Oscar csak 76 szintű volt. És mégis el tudta nyelni!? Na de hagyjuk valahogy kultivált az alatt a kb 1 hét alatt miután véget ért az 5. próba.
Dagi meg egyből 71 szintre tudott vajon ugrani és csak azután nyelt el vagy hogy? de mindegy is.
Mo Bai meg el van látva már a 9. gyűrűjével? Vagy mi lesz már vele? Gondolom már eleve egy 100.e éves gyűrűt kaphatott most hogy később jó legyen. Már csak a jó kérdés a többieknek hogyan lesz?
Most már csak RR van 80 szint alatt. De neki ott a 7. próba szóval ő is biztos kap 3-4 szintet és egy gyűrűt.
TS meg már 70%-nál jár. Szerintem a 7. próba végére meglesz a 100%. De akkor meg mi lesz a jutalom később?
És jöhet végre a szigony kihúzása. Gondolom nem lesz egyszerű. Nem egy Artúr és kőbe zárt kard típus lesz.
A következő rész meg külön várom a rendes történet megértés miatt.
Nagyon köszönöm az új rész fordítását!
Bo-nak félelmetes képességei vannak. Remélem fogom még látni harcolni. Jó lenne.
Tetszett a rész legvégén lévő jelenet, mikor a Tengeristen Csarnokhoz közelednek főhőseink, a bejárat előtt a tengeri Douluók felsorokozva állnak, Tengeri Sárkány Douluo szeme felcsillan és elmosolyodik mikor meglátja a kis csapatot közeledni. (17:55-18:02)
Köszi Ayagii. Hát szerintem is elérhette volna már TH is a 97est... Bár most háborúra kíváncsi vagyok,hogy az író felturbozza e majd TH-t,hogy segítsen a fián és a klánon? Jó lenne megint egy olyan belépő tőle ahogy basztassa a Krizantémot meg a kicsi szellemet . Hát lehet később Mou Bai használni fogja a 8 képességet,bár köz katonák ellen úgyse fogja,de majd meglássuk. Hát nála ott a + isteni gyűrű ami gondolom vörös lesz. RR is kap gondolom egy szinetet alapból és 80as lesz mire TS befejezi a 7es szintet,és RR is megkapja a gyűrűjét,ami reményeim szerint vörös lesz . RR ez az utolsó feladat nem?
Köszönöm!
Szerintem meg is akarta ölni, meg nem is. Mert az eddigi szövegei alapján nagyon hűséges a TIhez, és mondta is hogy TS próbája magára a sziget jövőjére lesz hatással, de mivel szerelemes az öreg TCbe, ezért legszívesebben mégis megölte volna inkább. Gyakorlatilag meg simán kinyírhatta volna az egész csapatot, mégis inkább csapdába ejtette őket, amiből ha kicsi is de van esély a megmenekülésre.
Mu Bainak erősebb támadó ereje van mint a lándzsának, így tök király hogy elment vadászni, és ezzel fel tudta törni a gömböket, amiket TS hiába próbált. Amilyen látása meg intelligenciája van, biztos észre vette volna ha lenne rá esélye, mégis inkább az oszlopra támadt hogy húzza az időt. A kalapács meg még csak egy nyers harci lélek, amin ha lennének gyűrűk, akkor 100% hogy ki tudta volna szedni vele őket. Sőt talán még így is a zavart hasító széllel, de az meg lassú lett volna mert eltart egy darabig míg betölt, így nem biztos hogy lett volna ideje egyesével kimenteni mindenkit.
Oscar szintlépését meg már kifejtettük kétféle képen is, de a lényeg mindkét magyarázatban ugyanaz volt, ha az nem felel meg mindenkinek, akkor valaki mondjon egy másikat, mert nekem teljesen hihető és elfogadható.
Az hogy 100000 éves lesz e Mu Bai gyűrűje az csak azon múlik hogy képes lenne e elnyelni egyet 90en, ha igen (és szerintem igen), akkor biza vörös lesz az a gyűrű majd.
Bo néni anno azt mondta hogy csak a 9. próba elvégzésével érheti el a 100% affinitást, szóval elvileg nem érheti el a 7. próba után.
Na és igen én is várom RR 8. gyűrűjét, ami reményeim szerint vörös lesz.
Vajon elérik mind a 90es szintet mire vissza tudnak menni a kontinensre? Alig várom az arcokat, amikor betoppan a csapat 12 vörös gyűrűvel, vagy éppen tizeneggyel ha RR mégse bírja ki 8.nak.
Kösszi a részt.
MuBai-nak ez a képessége szerintem a védelme erősítésére lesz hasznos és nem a támadó erejére. Elnézve hogy kikkel állnak szemben ha visszaérnek szüksége is lesz rá.
Nagyjából ismerjük a LCS ellen összegyűlő erőket, és egyre félelmetesebb, viszont LCS embereiről sokkal kevesebbet tudunk. Igaz akiket ismerünk elég kemények, plusz az új klánok erejét se láttuk még teljesen. Van esetleg valakinek egy kb összeállitott lista ki áll LCS oldalán? Biztos lesznek komolyabb párharcok és kiváncsi lennék kit kivel lehetne szembe állitani. Mert mire visszaérnek a szigetről, TS-on kivűl legalább 3-an képesek lehetnek felvenni a harcot a TD-kal.
Na olyan hülyeséget ne találjunk már ki, hogy Mo Bai 8. képessége erősebb lenne mint TS lándzsája! Az csak egy 100.e éves gyűrű! Sokkal idősebb és erősebb.
RR-nak meg tényleg ez lesz az utolsó próbája. Gondolom kellet hozzá előre látta a tenger isten hogy kelleni fog egy támogató. És jutalom biztos lesz 3-4 szint. (ha 5. próba végén 2, 6. végén 3 szint járt) NA meg a jutalom gyűrű is. Hogy az milyen lesz majd meglátjuk. De én még mindig sokallanám a vörös gyűrűt neki. Mert hogy akkor most ha más nem is de a dagi is elég erős vagy még erősebb mint RR és neki is fekete járt.
Mo Bainak már megvan a 9 gyűrűje. Már csak a jó kérdés hogy a többiek honnan szereznék vöröset?
Az affinitás meg szerintem meglesz most a 100%. Mert eddig folyton egyre nagyobb és nagyobb %-ot kapott. Most van 70%. Legutóbb kapott 20%-ot. Meg amúgy is 3 próbára hogy ossza be a maradék 30%-ot? Szóval szerintem meglesz de majd ez is kiderül. Majd utána meg mi lesz vajon a jutalom?
Hazajutás jó kérdés, mikor is jönnek haza. De valahogy én még azt mondom, hogy TS-nak a 7 próba után szigonnyal már meglesz a megfelelő ereje befolyása, hogy hazaengedjék a többieket, ha még ő nem is megy haza még XW-val. Többet már ők úgyse igen tudnak hasznosak lenni és sokat erősödni. NA meg vajon hogy mi lesz a 8. próba?
Olyat se találjunk ki hogy egy kontroll mester erősebbet tud támadni mint egy erő típusú támadó, akár vörös az a gyűrű akár nem.
Fantáziálni lehet róla, de a tény az hogy nem tudta kiszedni őket abból a burokból, Mu Bai viszont megtette belülről aztán kívülről is, nem mintha ez bármit is levonna TS érdemeiből. Pont mint az a tény hogy a legerősebb a kalapács, de én attól még nem ismerem el annak, mert Bo néni a legerősebb.
Nézd vissza a részeket, Bo néni állítja azt hogy a 9. próba elvégzésekor lesz meg a 100%, persze hazudhatott is.
Kontroll nem erősebb egy erő típusúnál. Viszont azért egy 60 és egy 100.e éves között jócskán van különbség. Pláne hogy a lándzsa betudható támadó, védekező fegyvernek.
De hagyjuk is. Tudjuk be annak, hogy arra volt jó hogy legyen valami haszna Mo Bai "áldozatának". Mert szerintem tényleg csak arra volt jó hogy bemutassák azt és hogy jó hogy megszerezte, és nem várta ki az isteni gyűrűt.
És tényleg Bo néni a legerősebb. DE ő lélekmester nem harci lélek.
És az is tény hogy a gyűrűk és a harci technikák sokat segítenek azon hogy milyen erős az a harci lélek. TS gyűrű nélkül a legendás titkos kalapács technikának köszönhetően győzött és nem a kalapácsnak hála. De ez a technika a kalapácsra épül. Szóval lehet itt vitázni erről is. Lényeg a kalapácsot vallják a legerősebbnek.
Lehet hogy korábban olyat mondott, de a mostani helyzetben én valahogy nem találom reálisnak. Kezdetben mi is gondolkodtunk hogyan osztják fel. Aztán valóságban kezdődött 5-5%-kal. Majd 10-15% majd végül már a 6. próba után már 20% volt a jutalom. Szóval most van még 3 próba és osztanák fel megint "csak" 10-10%-ra?
Előzetesben is olyat mondanak hogy az igazi próba most kezdődik. Szóval szerintem meglesz most. De ahogy nézem a 200 részben vége lesz a próbának és majd meglátjuk. Akkor csak okosabbak leszünk kicsivel ÉS mehet tovább a fantáziálás.
Ugrás a fórumra: |