Ütősnek ígérkezik az 50. rész.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Az új részről.
Nem volt rossz, kifejezetten tetszett, hogy ott is megjelent volna Majin Buu kicsit később. Viszont továbbra is nehezen tudom lenyelni a békát, hogy Trunks felveszi a versenyt Gokuval és, hogy ssj2ig nagyjából egyforma erősek, holott ssj3 Gotenkset Vegita tökéletes lila másolata egy ütéssel elintézte base formban.
Viszont visszahozták az ssj3at egy kicsit, és láthattuk mekkora az erőkülönbség az ssj2 és 3 között. 1 ütés...
Ami feltűnt, az az hogy Gotent az írók nagyon próbálják kihagyni ebből, talán okkal?!
A jövőheti rész izgalmas lesz, már várom, Black úgy néz ki ssj szintekig még erősebb Gokunál.
Morbyd írta:
Sobbi Már hogy venné fel a versenyt Trunks Gokuval?Goku csak azért változott át ssj2/3-ba hogy megmutassa az erejét, nem pedig azért mert szüksége lett volna rá.
Sobbi Ahogy mondtam, Goku nem azért változott át bármivé is mert kellett volna neki. Base formában is sokkal erősebb lett volna mint ssj2 Trunks ("ssj2 Trunks", olyan jó ezt így leírni anélkül, hogy valami fan made dologról beszélnénk ). Szóval Goku csak azért változott át, hogy megmutassa az erejét, hogy mégis mennyire van Black-től. Trunks egyből át ment ssj2-be, ezért Goku megmutta, hogy ő is megtudja csinálni, plusz meg ugyebár az ssj3-mat is. Ez csak erőfitoktatás volt, komolyabb lényege/szüksége nem volt.
Azért én abban nem lennék olyan biztos. Mivel a preview-ben Black mégis csak ssj2 Goku ellen harcol. Szóval Goku alap erejénél mindenképp erősebb. Ha meg legalább egy átváltozása van, akkor még ssjb ellen is felheti a versenyt/erősebb lehet nála.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: A spoilerek szerint meg Black vissza is fogja majd magát Goku ellen, szóval ebből is látszik, hogy a gyengétől elég távol lesz. )
Ez mondjuk igaz, ha Black is rendelkezik powerup képességgel, akkor az még hozhat izgalmakat, de ettől függetlenül van olyan érzésem h nehezebb karakterekkel is meg kell majd birkózniuk Gokuéknak. Ha a pletykák igazak, akkor elvileg a másik világ istenei (olyanok mint Bills) is képbe jönnek Black szálban, akik már nem olyan barátságosak mint amilyen Whisék.
A SSJB-ről még csak szót sem ejtett Trunksnak, pedig már SSJ3-ban is egy ütéssel a földbe verte!
Szerintem az természetes, h Trunks erősebb SSJ2-ben, mint a kölykök együtt 3-ban, mert Ők azért mégiscsak kölykök...
Morbyd: Akkor Te lényegében azt mondod, hogy nem is használta az igazi erejét már ssj2-ben sem? Mert az oké, hogy SSJ3-ban nem kellett neki, azt láttuk.... Ha tényleg erősebb lett volna már Base-formában, akkor át sem kellett volna változnia és úgy a földbe verni, hogy megmutassa neki, a SSJ szintjei nélkül is sokkal erősebb! Aztán meg a SSJ-szinteket....
Szerintem nem egészen pontosan az történt, amit az erőkkel kalkulálunk, inkább csak nekünk akartak Toriyamáék kedvezni egy kis látványorgiával.
Rotcsa Ha a cél az lett volna, hogy Goku megmutassa mennyivel erősebb Trunks-nál, akkor tényleg elég lett volna ha base formában kifekteti. De a cél nem az volt, hogy Trunks-hoz mérje az erejét, hanem hogy megtudja Black-hez képest mennyire erős meg, hogy egyáltalán megmutassa az erejét Goku.
Biztos át tud változni Black. Egyrészt ha már Goku a teste, akkor értelemszerűen adódik, hogy nemcsak a Base formája a legjobb, másrészt ha jól tudom csak azért lett az isteni forma kék és nem szürke, mert egy ellenségnek is szürke lesz az átváltozása. Szóval biztos lesz itt átváltozás.
Ha Black csak egy paraszt lenne a táblán akkor nem Gokuként nézne ki. Ő lesz itt a főellenség, nem hiszem hogy Goku parkolópályán lenne, értem itt a gonosz Gokura.
Morbyd írta:
Sobbi Ahogy mondtam, Goku nem azért változott át bármivé is mert kellett volna neki. Base formában is sokkal erősebb lett volna mint ssj2 Trunks ("ssj2 Trunks", olyan jó ezt így leírni anélkül, hogy valami fan made dologról beszélnénk). Szóval Goku csak azért változott át, hogy megmutassa az erejét, hogy mégis mennyire van Black-től. Trunks egyből át ment ssj2-be, ezért Goku megmutta, hogy ő is megtudja csinálni, plusz meg ugyebár az ssj3-mat is. Ez csak erőfitoktatás volt, komolyabb lényege/szüksége nem volt.
Ugrás a fórumra: |