Nyilvánvaló, hogy Natsu miatt nézett olyan komolyan, hiszen ő tudja egyedül a szobában, hogy Happy miről beszél.
Egyébként...ez a fejezet nekem nagyon tetszett
Mindjárt el is olvasom még egyszer, ami azt jelzi, hogy tényleg tetszett
Larcade ha most kidől, az csalódás, de a módja, ahogy kidőlt az nagyon tetszett, értelmes csapatmunkája volt három, alapvetően nagyon erős és fontos karakternek, király volt, szerintem az egész. Zeref arcából ítélve tényleg legyőzték... de akkor jó kérdés, hogy ha tényleg olyan erős volt, hogy Zeref is számolt az erejével Acnologia ellen, akkor emo-bajnoknak milyen terve maradt Acno ellen...mármint a Fairy Hearton kívül.
Habár, annak, hogy most Rahkeid kikapott ellentmond az, amit August mondott róla két fejezettel korábban...majd meglátjuk.
Natsu szála meg, már jó ideje először, igazán tetszett. Végre meg is tudtunk valami olyasmit, ami...hát, ami hozzánk közelebb áll (legalábbis hozzám biztosan közelebb áll Igneel és Anna szála, mint Natsu sosem látott szülei), és Happy reakciója is nagyon tetszett. Láttam angol fórumokon kommenteket, akik szerint Happy elrontotta az egészet...szerintem meg pont, hogy ez kellett. Megértem, hogy eddig miért tartogatta magában, miért nem mondta el senkinek (még ha butaság is), és megértem, hogy most már ki kellett szakadjon belőle.
Tudja még Gray is ezt, és gondolom a következő fejezetben a többieknek is elmondják ketten, amire nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki hogy reagál...legfőképpen persze Lucy.
És persze Gray hozzáállása is baromi fontos lesz...
Úgy érzem, hogy most már végre a fontos dolgokra térhetünk rá, és lassan kialakul, hogy ki-kivel, hogyan, ki ellen.
Szerk.:
Most, hogy elolvastam még egyszer, rájöttem, hogy pl. milyen apró dolgok miatt is tetszett a fejezet:
- Sting nem tudta kapásból használni Rougue erejét, mint sajnos sokszor máskor, azonnal megy mindenkinek minden, hanem igenis rá kellett segítenie Kagurának.
- Natsu reakciója arra, hogy miért fehér a sála, vicces volt, nagyon
De mondjuk, hogy Lucynak miért kell levetnie a ruháját (így is alig van rajta), azt nem értem
De nem baj, mondtam már sokszor, az ilyen fanservice-el, keretek között nincs problémám
Szerkesztette: Jon - 2016.11.28. 19:02