Hát nem egy valami még kimaradt! Bee megint csak megúszta! Említik hogy visszatért a falujába. Na hát őt tényleg nem lehet megölni vagy mi van? Folyton megússza és visszatér egyetlen levágott csáp miatt. Jó módszer!
Boruto anime
Eddig is tudtuk, hogy Bee túléli. A filmvégi creditsnél is látható volt, és az anime adott részében is látható volt ahogy lemerül egy csáp. Bár tök mindegy hogy leírom, ha úgy is elfelejtitek.
Kieg:
Bár még nem láttam a részt, nyilván mangából tudom, de ha fillerek jönnek akkor az várható volt. Ugye lerágott csont már, hogy miért kellenek a fillerek, de szerintem mostantól belefogják húzni magukat a jó sok héten át tartó fillerekbe. Ne legyen igazam, de volt olyan fillerszezon NS-ben, ahol 25-30 héten keresztül az ment, szóval nincs jó kilátásunk erre.
Bár még mindig megoldhatják az olyan fillerekkel, amik kiegészítőjellegűek.
Én azért szeretem azt a rendszert amit a Bones talált ki a Boku no Hero Academia-hoz. Évente csak legyen 25 rész, de azok rendes tempóban mennek és fillér mentesen.
Borutohoz is pont passzolna egy ilyesmi, de ehelyett majd mehetnek a fillérek félévig, hogy ne érje utol a mangát.
Hát reméljük tényleg nem fog sokáig tartani ez a filler szezon.
Nagyon kezd emlékeztetni a régi Narutós fillerekre amiket annyira nem szerettem. Hát őszintén már már borzalmas volt. Nem szeretem az ilyen semmilyen részeket. Ez már tényleg égő a nézőre nézve. Az eddigi jó kis Borutós részek után ez tényleg nagy mélyrepülés. Remélem nem veszik át ezt a dolgot a Narutós sorozatból.
Amúgy Cho- Cho így vékonyan nagyon hasonlít az édesanyára és nem csak jellemben. De őszintén ő tényleg nem úgy néz ki mint aki kb 13 éves. Ő tényleg idősebbnek néz ki. Pont ellentéte Saradának. (ő meg tényleg szintén az anyára ütött)
Ez az átlátszó csillogó színész meg nekem nagyon nem tetszik. Valami nincs rendjén vele.
Lehet, hogy ostoba kérdést teszek fel. Ám jobb, ha felosztom a kétségemet a válaszaiddal.
Tudom, hogy ez a téma Boruto Anime-ről van szó, de általában egyes animek történetei megegyeznek a Mangákéval.
Boruto mangában (10.fejezetben) Otsutsuki Momoshiki a valóságban beszélt Boruto-val, tehát magyarul nem halt meg, vagy haldoklott. Viszont az Anime-ben az említett "isten" valami n dimenzióban dumcsizott vele. A kiütés után nem jelent meg. Tehát Anime-ben Otsutsuki Momoshiki egyáltalán él vagy meghalt ?
Vagy valamit elnéztem a mangával kapcsolatban?
Mondva is és mutatva is volt hogy meghalt. Az meg hogy hogyan beszélt vele már csak apróbb kérdés. Ennyiben eltérhet a manga és anime. Lényegében mint ha megállt volna az idő pont a halála előtt azért olyan a tér. Sasuke is csak a rinneganjával érzékelte. Más meg nem is.
Amúgy ez a Konohai filmsúdió igen kiábrándító. Rendben legyen fejlődés és globalizáció de egy shinobi rejtett katonai faluban ne legyen már ilyen. Nekem nem jött be.
Amúgy láttam egy érdekes dolgot! Ki vette észre milyen, mekkora bentós dobozt vitt Chojinak és Cho Chonak (feleség anya)? Egy kis csomag két ekkora étkező embernek!
Chouchou adagolásával jó lesz vigyázni, mert egy darabig élvezhető karakter, majd olyan szinten túltolja magát, mintha nem lenne holnap. Egyébként egy élmény volt a mostani rész és ez részemről nem feltétlenül pozitív kijelentés, enyhén az idegbaj kerülgetett. Pont a Chouchiu jelenség miatt, aztán a felénél rájöttem... Én ezt már láttam. Sok szempontból megdöbbentő a hasonlóság a Naruto első filmjével. Legalábbis egy bizonyos fokig.
Majdnem 2 hónapos off után bepótoltam a lemaradást.
Szintén túl nagy elvárással kezdtem bele, mint régen a One piece Cracker vs Luffynál .
Maga a harc tetszett és szerencse az animáció se volt gyenguska , de azért 2-3perces több kage harcot akartam volna látni.
Momoshiki a filmnél teljesen hidegen hagyott, de a sorozatnál egy kicsit megkedveltem a karakterét .
Bár a csata rövid lett,de a Naruto és Boruto közti magánbeszélgetés röviden, de ügyesen megoldották.
Momoshiki halálát még korai lenne leírni, mert Kaguya halhatatlan volt .
Talán Momoshiki megszállta Boruto testét, mert hasonlókat már láttuk a Naruto sorozatban. Mint Orochimaru átok pecsét vagy Minato féle peccsét jutsuja. Egyelőre még nem írnám le a halálát...
Himawari születésnapi pótlás szintén jó húzás volt az animétől,mert ezzel sokat javított Naruto karakterén.
Ezzel pedig hivatalosan lezárták az első partot és most indul az új generáció és az utolsó Otsutsuki kalandja!
67:
Ezzel pedig elindult az új generáció kalandja.
Filler ide vagy oda....Nekem tetszett az új rész. Nagyon bírom Chocho karakterét és lassan túlszárnyalja az apja erejét^^
Jó volt látni azt a régi Jutsut és remélem többet fogjuk látni^^
Hát nem is tudom mit lehetne írni erről a részről!? Hát talán hogy nagyon emlékeztet a Narutó S. filler részeire amiket megbánt az ember amikor megnézte.
Hát kedves színészünk tipikus amire számított az ember. De akkor se értem hogy nem ismerték fel Cho cho-t. Ez az előző részre is igaz.
Hogy a merénylő kihez mért van köze az meg majd kiderül. De a színésznőnk érdekesen viselkedik. Lehet nem maga miatt akar kiszállni.
Remélem azért a következő résszel befejeződik ez és utána jön valami jobb.
Hát ezen is túlvagyunk. Tipikus Narutós filler.
Az egész arról szólt légy önmagad chipszes hasonlattal. Kész. Tényleg nem veszítettem volna semmit ha nem látom. Némi jellemfejlődés lenne? Mert szerintem csak annyi volt hogy visszatért régi önmagához. Egyedül Mitsukinál van jó kis előrelépés!
Azt meg hogy színésznő a hunyó ezelőtt is volt rá gyanú de a rész elején mikor ajánlkozott biztossá vált.
Mitsuki meg csak ideiglenesen veszítette el az erejét. Csak kiszívták a chakráját senin móddal együtt.
Ugrás a fórumra: |