Félve kérdem meg, Gdat honnan tudja hogyan öltözködik egy leszbikus gyíkember?
Eddig csak egy hím egyedről van tudomásom, ő Obama testőre.
Duma topic 14
Gman2 írta:
Ez a hozzászólás egy hatalmas tévedés úgy, ahogy van.
Itachi soha nem volt király, az utolsó pillanatai pedig átérezve a helyzetét olyan szinten voltak szánalmasak, mint mikor Envy a FMA BH-ban vinnyogott a halála előtt.
Intelliges? Ez hol mutatkozott meg azon kívül, hogy ezt mondták róla? Nézz HxH-t, ha intelligens harcosokat akarsz látni.
A klánkiirtós dolgot meg mindig is árulásnak láttam. De ha már így tett, minek hagyta meg az öccsét? Pici babákat is ölt aznap, nehogy már ez okozzon a gondot! Persze kitalált egy rakás indokot, de még az elvileg igaz verzió is hazugság szerintem, amit azért talált ki, hogy még a halálában se kelljen vállalnia a felelősséget egyetlen döntéséért sem.
Összefoglalva, Itachi valószínűleg a legösszetettebb karakter a sorozatban, de attól még egy hibát hibára halmozó, gyáva és inkompetens senkiházi görény.
A szintén felületes szempontból nézve egyszerűbb lett volna megölni őket, de az nem oldott volna meg semmit, meg Sarutobi is a vezetők között volt, Itachi pedig nemigen akarta volna őt bántani. Talán nem is tudta volna, Sarutobi Hiruzenről van szó. Ismert szinte minden Levélfalubéli technikát, ami akkor létezhetett. Akkoriban még Orochimaru sem kekeckedett vele.
Plusz ha győznek az Uchihák, megölik a vezetőket meg még sok mást is, akik ártatlanok viszont, arra sem épp egy ajándékkosárka küldésével reagáltak volna a többi falvak. Mondom, kisebbik rossz.
Pain hogy jön ide? Az az incidens évekkel később történt. És Itachi abban részt sem vett, ha jól emlékszem.
Biztos mindenki unja már a narutós témát, meg ez amúgy sem a megfelelő hely ennek kibeszélésre, de ezt már leírom, mert már reggel óta tervezem. A hozzászólás olvasása közben tartsátok szem előtt, hogy Itachi a kedvenc karakterem a Narutóból, és őt tartom a legérdekesebbnek és legösszetettebbnek, de ezek ellenére is ellenzem, hogy a vakulásig fanatikus rajongók a buktatókat észre nem véve hősnek állítsák be.
mac001 írta:
Én azt szeretem benne, hogy lojális, és volt mersze ahhoz, h hátat fordítson a családjának/klánjának. Látta a közelgő veszélyt, és bár azzal oldotta meg, h mindenkit lemészárolt a klánban, de legalább tett valamit.
Nem hiszem, hogy Itachi egy percig is büszke vagy elégedett lett volna azzal a tettével. Pont ennek ellenkezőjét bizonyítandó, életben hagyta a klán legreménytelibb tagját.
És nyilván nem volt teljesen rendben az a módszer, amivel a Gyökér próbálta óvni a békét Konohában, de akkoriban még Danzounak sem volt akkora befolyása az igazi vezető, a Harmadik miatt.
Megbeszélni amúgy peóbálra Itachi a dolgokat, és hogy az az Uchiha csávó, akinek megvolt az a spéci Sharinganja is, nem jut most eszembe a neve, nos ő emiatt halt meg
Aztán már gyorsan történtek az események.
A szülei is tudták, ha pontosan nem is, de azt igen, hogy merényletre készül ellenük a falu. Azt is tudták, hogy Itachi benne lesz.
A reakciója erre a klánnak a további szervezkedés és sértett durci volt. Pedig ők is nyújthattak volna békejobbot, csak rendesen kommunikálniuk kellett volna a vezetőséggel.
Bár az Uchihák tényleg kb megbéklyózva éltek ott, de az is főleg egy Uchiha miatt lett így, aztán az összes többi miatt.
Jó, most mondatonként fogom szétszedni a hozzászólásodat, bocs az előző hozzászólás idézése miatt.
Nem hiszem, hogy Itachi egy percig is büszke vagy elégedett lett volna azzal a tettével.
Pont ennek ellenkezőjét bizonyítandó, életben hagyta a klán legreménytelibb tagját.
És nyilván nem volt teljesen rendben az a módszer, amivel a Gyökér próbálta óvni a békét Konohában, de akkoriban még Danzounak sem volt akkora befolyása az igazi vezető, a Harmadik miatt.
Megbeszélni amúgy peóbálra Itachi a dolgokat, és hogy az az Uchiha csávó, akinek megvolt az a spéci Sharinganja is, nem jut most eszembe a neve, nos ő emiatt halt meg
Aztán már gyorsan történtek az események.
A szülei is tudták, ha pontosan nem is, de azt igen, hogy merényletre készül ellenük a falu. Azt is tudták, hogy Itachi benne lesz.
A reakciója erre a klánnak a további szervezkedés és sértett durci volt. Pedig ők is nyújthattak volna békejobbot, csak rendesen kommunikálniuk kellett volna a vezetőséggel.
Bár az Uchihák tényleg kb megbéklyózva éltek ott, de az is főleg egy Uchiha miatt lett így, aztán az összes többi miatt.
A koncentrációs táborok (angolul Concentration camp, németül Konzentrationslager, rövidítve KL vagy KZ) főleg a totalitárius berendezkedésű államok egyik különösen kegyetlen, elrettentő büntetés-végrehajtási eszköze, lényegében börtöne. Sokszor háborúk idején állítják fel az ország hatalmi rendszerének fenntartására. Békeidőben is felállításra kerülhet, ahol a legfőbb cél a politikai ellenfelek megtörése, megsemmisítése.
Saphira:
"És ez szerinted dicsérendő? Hátat fordítani a családodnak egy eszményért? Vagy neked is sztálin-beütésed van? "
Nem, nem dicsérendő, családom az első, és nem, nincs sztálin-beütésem. Miért lenne? Azért, mert Itachit csípem, sztálinista, világirtó nézeteket vallok? Már megbocsáss, de az, h egy anime/mese/film kitalált, nem e világi karaktert szeretek nem azt jelenti, h a való világban is ilyenekért rajongok. Nálam két külön világ a kettő. Ha tetszik, ilyen elcseszett vagyok, de hogy egy példát hozzak fel én ezért nem is látom (vagy túlsiklok) a hibákon (éppen abban, amit épp nézek), mert nekem az a cél, hogy kikapcsoljon. Jó arra a kis időre, aztán hopp, ott a való élet, és kész. Szal ha szembe jönne velem Itachi az utcán, felkötném a nyúlcipőt. De abban az elb...ott világban, ahol ninják ölik egymást, ott Itachi nem volt annyira gané, mint a többi. Igen, elcseszte, mert máshogy is meg lehetett volna oldani a dolgokat, de kit érdekel? Ez a sztori és kész. Szal nem agyalgatok azon, h mi lett volna ha v mi lenne ha ez és ez amúgy dönt és máshogy reagál stb, nem elemezgetem és lyukadok ki ott, h sztálinista vagyok vagy sem. Nekem a Naruto legtöbb karakterében van valami jó, meg persze rossz is, de nem mélázok rajta. Ad heti 20 perc izgalmat (vagy unalmat, attól függően, milyen a rész ) és konec, vége, ennyi volt.
magyarázat a hszemhez:
1. volt mersze ahhoz, h hátat fordítson a családjának/klánjának -> mert én nem tudnám megtenni. Mert ha nekem választanom kellene, h millió ember élete vagy a családomé, akk is család. Szar ember vagyok ettől? Talán igen, ha abból a "kit mentenél meg" c játék szemszögéből nézzük. De mindegy. Volt mersze ahhoz, h kitörjön valamiből, aminek úgy sem lett volna jó vége. (más kérdés, h így se lett)
2. Látta a közelgő veszélyt, és bár azzal oldotta meg, h mindenkit lemészárolt a klánban, de legalább tett valamit. -> Ott a "bár" szó, ami sztem utalt arra, h nem helyeslem amit tett, de ha nem volt érezhető, most legalább az Szal érthetjük úgy, h látta h jön a cunami, és legalább tett valamit (jót akart, csak szarul kivitelezte)
És mindezektől eltekintve, igen, szeretem Itachit, mert jó karakter, összetett személyiség. Ennyi.
Bocs, Sapka hercegnő, igazából halvány lila gőzöm sincs, minek mentem bele veled egy ilyen párbedzédbe, gondolhattam volna hogy megint csak a bunkó, fedós éneddel fogsz bírni válaszolni, de én még egyszer nem játszom el veled ezt a táncot. Felesleges veled vitatkozni úgy is.
Itachi mindenesetre menő karakter, mindentől függetlenül. Nehéz időkben nehéz döntést houotz, és a falu fontosabb volt neki, mert az is a családja volt. Konohát és a hosszabbtávú békét választotta. És jól is tette.
Ugrás a fórumra: |