Igen ott használta, Black ellen.
Tökéletesen váltogatva közte és a blue között.
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Pedig lassan ideje lenne.
Hacsak tényleg be nem jön a Goku&Frieza vs Jiren végjáték. Ha Dyspo ellen sem kell Neki a Golden Form, akkor tényleg Jiren marad. Toppo nem hiszem, hogy kiejti C17 - Gohan - Vegeta hármast, akkora szerepet csak nem szánnak Neki.
Egyre jobban tetszik a torna vége, tudunk egy csomó spoilert és mégis annyi kérdés van így is. Már csak arról is, hogy pl a következő részben mi lesz
Bár ki tudja, Frieza is annyira kiszámíthatatlan, végén elnyom egy UI -t és mindenkinek leesik az álla
Rohadt jó a Frieza/Dyspo kép, na meg a Vegitás is.
Bár nem hiszem, hogy Frieza veszítene Dyspo ellen, de olyan könnyű dolga sem lesz szerintem. Toppo és Jiren jobban be volt harangozva Dyspoval szemben, de én bíztam benne, hogy ő is mutat valamit és hát mutatott is Hit ellen. Utána többen is mondták, hogy már csak ki fogják vágni az egyik részben, de én tovább is bíztam abban, hogy mutatni fog még ő valamit és erre tessék. Frieza ellen küzd, aki az U7 és a torna egyik legerősebb harcosa.
Frieza már használta kétszer a Golden formot, szóval el nem tudom képzelni mi lesz a gond, amitől Gohan megy majd segíteni.
Főleg úgy, hogy Gohan miatt fog kiesni C17, de akkor Gohan ott hadja Toppot és elrohan Friezának segíteni? Elég érdekes lesz így.
A heti részt meg mentse le mindenkit mert ilyen szép részt nem tudom mikor fogunk megint kapni.
Dyspo vagy sokkal erősebb mint várjuk és Dermesztő golden formában sem tud vele elbánni vagy szándékosan nem is megy át abba. Amúgy akárhogy is nézzük számára az az előnyös ha más küzd helyette és ő maga kevesebb erőt veszít. Sőt későbbiekre nézve még tán az is jobb ha a saját csapattársai is kiesnek. (persze az ellenfelei kiverése után) Így övé leget a végén a győzelem és a kívánság.
Aztán nehogy az legyen, mint a legtöbb főellenséggel idáig, Frieza megváltozik és Gokuék oldalán fog harcolni Hálisten erre kevés az esély. Bár azt még el tudom képzelni, hogy megnyerik a tornát és feltámasztják, de azzal a lendülettel le is lép, hogy egy későbbi arcban viszontláthassuk
Dyspo szerintem se titkol nagyon semmit, egyszer már majdnem kiesett Hit ellen is.
A spoilerek szerint is a két nagyágyú az most Jiren lesz meg Toppo. Csak nehogy a végén fúziónáljanak ketten
Ugrás a fórumra: |