Köszönöm!
Boruto manga
Én nem tudok róla, hogy készülne komplett anime remake.
Most kiadtak egy videót azzal kapcsolatban, hogy 20 évvel ezelőtt adták le a TV-ben az első anime részt. Ott találhatóak újra animált részek, de szerintem csak ennyi.
Egy új manga biztos ami azt mutatja be mit csinált Sasuke meg Sakura a háború után még a Boruto előtt. De nem Kishimoto írja csak rajzolja.
Jaeger írta:
Most kiadtak egy videót azzal kapcsolatban, hogy 20 évvel ezelőtt adták le a TV-ben az első anime részt. Ott találhatóak újra animált részek, de szerintem csak ennyi.
Egy új manga biztos ami azt mutatja be mit csinált Sasuke meg Sakura a háború után még a Boruto előtt. De nem Kishimoto írja csak rajzolja.
Jaeger írta:
Arra értettem hogy logika szerint Sharinganal simán ki lehetne törölni ezt a rajongást,de úgy látom a Borutoban már nem is létezik a genjutsu.
Hát szerintem arra értette hogy Saradára mennyire hat a hatása. Mert nem igen látszik hogy rá is úgy hatna.
NA meg hogy nagyon túltolják már ezeket a képességeket mindkét testvérnél.[/quote]
Szerintem is túltolják...Ez a képességük?Honnan szerezte őket Amadu?Amikor majd a vénember meghal vagy átáll a sötét oldalra,biztos kapunk valami eredet történetet róla.Ennyi erővel csinálhatott volna egy robotot akire ha ránéznek egyből meghalnak.Logikátlan szar az egész.
Mit tolnaktúl? ez a képességük.. Amado is megmondta hogy csinalt olyan robotokat amik erősebbek jigennél de nem ishikinél....![/quote]
Ugrás a fórumra: |