Gdat *pacsi* Én sem szerettem, de egyszer régen végignéztem (a klipp miatt, amit linkeltek), és ma sem tudom mi a frász volt benne, totál kitörlődött xD
Duma topic 14
Gdat88 írta:
A Ghost in the Shellre visszatérve. Az egy olyan anime, amit nagyon próbáltam szeretni, mert ilyen elvárás, hogy értelmiségi és animés vagy, akkor szeresd, de mindhárom próbálkozásnál meguntam az animét a harmadánál és kiléptem, mert unalmas volt.
Így van. Egy ideig elmegy ez a hittérítős dolog, de egy bizonyos idő után mindenki kinövi azt, hogy a saját ízlését akarja ráerőltetni a másikra. Akinek nem tetszik, nem tetszik. Visszakanyarodva az Itachi dologra, a sorozat legjobb karaktereinek egyike. Sajnos ez sokat el is mond a sorozatról, mert valljuk meg őszintén kevés lépése volt Itachinak aminek lett volna értelme. Hibákat halmozott hibákra, kiírtotta a klánját egy olyan faluért ami magasról tojt rá. :'D Legalább azért írtotta volna ki , mert valami pszcihó, vagy csak elege lett belőlük, mert büdösek, vagy valami racionális ok.
Én azt szeretem benne, hogy lojális, és volt mersze ahhoz, h hátat fordítson a családjának/klánjának. Látta a közelgő veszélyt, és bár azzal oldotta meg, h mindenkit lemészárolt a klánban, de legalább tett valamit. Elég szörnyű, de lépett. Am meg szar lehetett a két fél között őrlődni, sztem megviselhette lelkileg...
Ezért is nézem a mostani Itachis fillert. Kíváncsi vagyok, tud-e adni vmi pluszt még az érzelmi, lelki oldalról.
Nem kell eljutni, ha csak az első filmről beszélünk, akkor ott egyszerű a szerkezet. Harc-filozófálás-"unalmas"/sznob átvezetés ahol levonhatod a tanulságot/következtetést/feltehetsz magadnak kérdést vagy megválaszolhatod azokat, amiket Kusanagi tesz fel.Ez például eléggé el tud gondolkodtatni, ha nyitott vagy rá. Ja és valami borzalmas ez az angol szinkron. xD
mac001 írta:
De legalább az utolsó perceiről (Itachi), akkor volt a legkirályabb.
Egyébként mér csak a fangörlök? Férfi-szemmel nem volt atom Itachi? Intelligens, és a klánját is kinyírja ha kell...
Ishida írta:
Szerintem nem az értelmiségi animések felé elvárás ez, hanem azok felé, akik a Cyberpunk műfajában mélyednek el. Jó látni egy ilyen jól sikerült kompilációt, ami merít és egybemossa a buddhizmust és a Cyberpunk nyugati és keleti stílusjegyeit. Ezt nem kell szeretni, viszont legalább ilyesmivel is próbálkoztak a sok tömegselejt gyártása közben.
drszabi írta:
Itt sírtak neki, hogy rakjon képet hátha csini meg ilyenek, neked meg most esik le, hogy csaj? xD
Lehet csak az olasz behatás miatt, de ez jelent meg a szemem előtt:
http://replygif.n...
Gdat csajozási szokásairól meg csak annyit, hogy nekem első talin olyat szólt, hogy úgy öltözöm, mint egy leszbikus gyíkember
Ugrás a fórumra: |