Most így a kalapács mennyire a legerősebb dolog közben eszembe jutott, hogy láttunk már olyat pl RR kard bácsijánál (nincs az a pénz amiért eszembe jutna a neve) hogy eggyé vált a harci lelkével, és nyilván az a legerősebb képessége, hogy ez vajon TS-nak is lehet egy még erősebb képessége a jövőben? Vagy nagyon benéztem valamit.. De egy sebezhetetlen arany test + "kalapács avatar forma" elég ütős lenne
Severum Bocsass meg de szamomra ez egy eleg "gyagya" hozza allas vagy gondolat menet az utolso hozzaszolasod. Nem akarlak megbantani nehogy azt hidd. Termeszetesen lehet hogy agyalni hogy mi lett volna ha de mar teljesen kiforditod a sarkabol a sztorit. Az iro igy irta meg utana barmit bele lehet kepzelni megsem az lesz.
Az hogy neked nem a legjobb lelek a kalapacs el lehet fogadni de ne felejtsd el hogy a tortenetben TOBBSZOR igy beszelnek rola. Raadasul nagyon sok peldaval lehet alatamasztani meg ellene nem igazan szol semmi.
A TD-s probarol meg csak annyit hogy ha 1:1-ben tamogatas nelkul mentek volna az egyertelmuen lehetetlen lett volna hiszen mind 95-s szint felettiek es a szornyek csak 80 koruliek. Ezert is ertelmetlen azon agyalni hogy mi lehetett volna helyette hiszen semmilyen ismeretunk nincs arrol hogy milyen mas probak lehettek volna.
Megegyszer mondom nem akarlak megserteni. Orulok a gondolataidnak bar nalam ez az "utolso adag" nagyon meglepo volt.
Most így a kalapács mennyire a legerősebb dolog közben eszembe jutott, hogy láttunk már olyat pl RR kard bácsijánál (nincs az a pénz amiért eszembe jutna a neve) hogy eggyé vált a harci lelkével, és nyilván az a legerősebb képessége, hogy ez vajon TS-nak is lehet egy még erősebb képessége a jövőben? Vagy nagyon benéztem valamit.. De egy sebezhetetlen arany test + "kalapács avatar forma" elég ütős lenne
Ez azert lehetetlen mert az aranytest XW-tol van igy vissza kell neki adnia a feltamasztaskor. Ha azt nezzuk hogy TS 84-s szinten van es 1+9 gyuru var ra mindenkepp lennie kell valaminek. Raadasul elveszit 5 gyurut es ott is kell hogy legyen valami. XW feltamasztasa sisncs mar messze.
Szerkesztette: dreamhunter - 2022.03.02. 18:14
Na elsőnek is kezdjük már azzal, hogy honnan jött hogy TS-nak fel kell áldoznia az 5 gyűrűjét? Én ezt két nézőpontból kérdem. Egyrészt mert amikor az elején volt róla szó akkor úgy volt hogy TS-nak el kell érnie a 90 szintet. (ezzel gond nincs) és fel kell áldoznia az összes lélekerejét és az összes gyűrűjét. A másik meg az hogy ha másképpen valahogy a tenger isten jutalmává és fényével vissza tudja hozni XW-t akkor lehet nem is kell semmit feláldozni. Szóval honnan jött ez az 5 gyűrű? És miért pont 5?
A sebezhetetlen aranytestet és a teleportot meg tényleg elfelejtheti TS ha visszaadja XW lélekcsontját. Pedig hányszor említettem már én is hogy Tán sz összes közül ezek az egyik legjobb és legpraktikusabbak harcban. Nagy hány lesz ha elveszíti. Pl a (197) részben is ha nem használja Bo néni ellen már meg is ölte volna őt.
A tenger dólók meg inkább 92 szint körül voltak. Csak Sárkány doló volt a 95 szintű. A többiek gyengébbek jóval olyan 92+-1 szint.
Bár azért még mindig érdekelne kb hány éve volt mikor is megtámadta a LCS a szigetet? Mert már akkor mint TD volt. És azóta nem nagyon erősödtek volna?
A felaldozas rossz szo volt de vissza kell adnia az "elso" piros gyurut es a csontot. En ugy emlekszem errol tobbszor beszeltunk hogy mit es hogyan kell vissza adnia de arrol nem volt sosem szo hogy az osszes erejet vagy gyurujet fel kell aldoznia. A visszaadasnal viszont csokkeni-e kell a lelek erejenek mert amikor TH "vissza adta" az O csontjait neki is jelentosen csokkent.
A TD-k szintjet csak hasrautes szeruen mondtam, viszont a tamadas idopontjarol volt szo amikor elmeseltek magat a tamadast. Azt hiszem legalabbis.
Igen beszéltünk róla. És a történetben is volt róla szó hogy egy 100.e éves ereje lényegében megegyezik egy TD-éval. Szóval fel kell áldoznia az összes erejét és gyűrűit. Meg tény hogy vissza kell adnia XW saját gyűrűjét. De még áll a kérdés hogy honnan ez az 5 gyűrű? ÉS ha "csak" annyit adnának neki akkor feltámadáskor olyan 60 szint körüli lenne mi? A többiek meg már TD szint körüliek? Mert én inkább azt mondom hogy a jutalmak miatt meg a tenger isten fénye miatt nem igen kell se lélekerőt se gyűrűt feláldozni XW-ért.
A támadás időpontja nem volt benne az animében.
Másik dolog azért ha TS visszatér a Tiszta ég klánhoz az ő hatalmas erejével a 3 próbát messze túlteljesítve felszólítgatja végre a klánt hogy térjen vissza és csatlakozzon a háborúhoz. Akkor viszont a LCS számára se sok győzelem marad már. Meglepné a világot az előkerülő hatalmas erejű klán aki eddig nem harcolt és nem volt semmi vesztesége.
Bár amúgy még mindig áll a régi állításom hogy az elzárkózás miatt nem igen találkoztak más harci lelkekkel. Szóval a fiatalabbaknak semmi másféle harci tapasztalatuk nincs. Az pedig igencsak gyengíti a klánt.
Arrol sosem volt szo hogy az osszes erejet "elvesziti" hiszen TH is "csak" visszabb esett az ero szinten amikor levalasztotta a 3 csontot. Anno beszeltunk a gyurukrol es szerintem onnan marad meg. XW is folyamatosan kap jutalmakat de nem tudjuk mit igy barmi lehet a jutalma es amugy is erosodik hiszen a nyomas probakat is ugy csinalta vegig hogy fizikailag ott volt tehat onmagaban is erosodik...
Abban teljesen egyet ertek hogy a harci tapasztalat hianya gond lehet de eddig nem sok "valodi harc volt a "leszamolasokon" kivul igy nem tudni kinek mennyi van belole.
Pedig igen is volt szó róla hogy a teljes erejét adja. ÉS felejtsd már el TH felhozatalát és hasonlítását. Teljesen más a kettő.
Mint írtam XW egy 100.e éves lélekszörny. Ereje egy TD-é. ÉS ezt az erőt vissza kell adni a teljes születéséhez. Ezért is kell elérnie a TD szintet.
TH más tészta. ÉS kicsit azért nézd már meg hogy nem 3 hanem csak 2 lélekcsontot választott le.(a 3. at AY-ét el se nyelte.) ez került neki 20 szintbe kb. Viszont TS-nak nem csak XW lélekcsontját hanem erejét is vissza kell adnia.
De remélem erről a témáról ír majd más is és leírja neki erről mi a véleménye.
Azért említem TH-t mert Ő mondja hogy az egyetlen módja a lélekcsont eltávolításának az amputáció. Jelenleg nincs más mód a végrehajtásra. Az hogy a tűz niang helyett a TI fényt használja nem jelenti hogy nem kell amputálni. Erről sehol nem volt szó.
Ha jól sejtem nem nagyon kell ezzel az amputációval olyan módon foglalkozni. Legalábbis meglesz utána is TS bal karja.
Mert valahogy le merem fogadni, hogy a 9. gyűrűje is 100.e éves lesz és minő véletlenségből akkor is pont egy bal kar lélekcsontot fog kapni. Így azzal tudja majd helyettesíteni. Pláne ott van az anyja lélekcsontja ami majd segíti a gyógyulásban, amikor is megtörténik a csere.
Az előzetes jó. A 6. próbát is lezavarják 2 részen belül. És az a tárgy szerintem maga a 7. próbája lesz. Meg kell szereznie. Angyalkánk is pont egy ilyen próbát kapott 7. próbájának.
Hát ahogy begyógyult a sebe, amikor átszúrta a lándzsával Yang Wudi, szerintem simán vissza nő majd a keze is.
Gondolom az a szigony lesz majd TS tenger isten fegyvere, és meg kell szereznie.
Hát szerintem azt a kart nem kell visszanöveszteni. Csak meggyógyítani esetleg visszaforrasztani. Eleve lehetne olyat hogy visszanövesszenek egy végtagot? TH esetében jó lenne. Vagy kard dolónál.
Az meg hogy ugyan az lehet nem véletlen. azért is mutatják. A többi más volt azért se mutatták. De volt is írva hogy miért lenne ugyanaz mindenkinek?
A szigonyt meg nem véletlenül írtuk dolognak. Már csak az előspoiller miatt se. Mert eleve itt még csak a 197. jön. Az meg már a 199 előzetese.
Ja meg szerintem nem csak fegyver eleve szimbólum is. Gondolom nem véletlenül annak a jelképe van TS homlokán is.
Én arra gondoltam hogy spoiler hogy mivel mutattak az angyalka 7-dik próbáját valószínűsíthetően az lesz TS-nek is. Ráadásul a regényben természetesen nincs is ilyen.