Új fejezet.
https://mangaplus...er/1013788
Boruto manga
Új fejezet.
https://mangaplus...er/1013788
Nekem a legnagyobb bajom ezzel az egésszel, hogy ezek androidok.. Nem igazi emberek, mind csak egy gép, nem?
Vagy emberi testű klónszerűségek..? Nekem ez nem igazán tiszta, ahogy az se, hogy hogyan kaphattak ilyen erőket. Eida ereje pl túl sok, érthetetlen.
Sokkal 'életszerűbb' lett volna, hogy ha ők is Otsutsukik vagy teljesen, vagy részben, csak pl elkülönültek tőlük.. Túlságosan bele van magyarázva és túlontúl random ez az egész ahogyan az új karakterek jöttek.
Amúgy meg még mindig jobb ez az egész mint az anime ahol megy a hülyeség 0-24.
Havi megjelenésű mangához képest nagyon kevés a tartalom,konkrétan 2 fejezete csak pofáznak.Találják már ki végre hogy mit akarnak kezdeni Amadoval,állandóan csak magyaráz de semmi érdekeset nem mond.Unalmas az egész.Remélem hamarosan behozzák a maradék két otsutsukit és végre eltűnnek ezek androidok vagy mik is ők egyáltalán,mert ezt persze nem fejtették ki rendesen...
Egyesítve 2022.09.22 13:16:35:
Ez a legnagyobb bajom nekem is mindenről pofáznak egyfolytában,de arról hogy pontosan hogyan lettek ezek a valamik és mik is pontosan ők arról nem.Rendben legyenek Androidok és ninja techtel elszívják az ellenség jutjuát,de hogyan lett nekik saját képességük?Eidának honnan van ilyen ereje?A másik dolog,Otsutsuki Isshikinél erősebbek...Most komolyan egy Istennél?Az animében a sok hülyeség helyett már rég elmagyarázhattak volna egy két dolgot,mondjuk úgy érzem a mangaka se tudja mit is akar pontosan.
Nekem a legnagyobb bajom ezzel az egésszel, hogy ezek androidok.. Nem igazi emberek, mind csak egy gép, nem?
Vagy emberi testű klónszerűségek..? Nekem ez nem igazán tiszta, ahogy az se, hogy hogyan kaphattak ilyen erőket. Eida ereje pl túl sok, érthetetlen.
Sokkal 'életszerűbb' lett volna, hogy ha ők is Otsutsukik vagy teljesen, vagy részben, csak pl elkülönültek tőlük.. Túlságosan bele van magyarázva és túlontúl random ez az egész ahogyan az új karakterek jöttek.
Amúgy meg még mindig jobb ez az egész mint az anime ahol megy a hülyeség 0-24. [/quote]
Jigennél erösebbek nem ishikinél..! mi a baj abba hogy androidok?? most öszintén? mit vártatok béke idöben? ha minden ugyan az lenne mint a narutoba nem lenne értelme... mi értelme volt akkor narutonak???? és az álmának?? És miért kéne csak ototsuki ellenségek?? amikor kaguyaval is csak 4 en birtak el és elkellet zárni! mihez kezdenének 20 vagy 10 ototsukival? mert nekik csak a chakra fruit kell szóval le jönnek a földre elültetik a fát 3-4 ototsuki feltartja narutoéket ozt vége a storinak az otostukik nem fognak velük beszélgetni ök csak teszik amit tenni kell.
Ha jól emlékszem ők nem Androidok, simán csak ninja hextechel felpumpált emberek, akikben már annyi a technológia, hogy inkább androidok mint emberek. Eida is többször mondta, hogy Amado adta neki azt a képességet, hogy mindenki szerelmes belé.
Legalábbis én így gondolom, mert ha még kiderül, hogy Amado már konkrét mesterséges intelligenciát csinált, akkor ez a manga már a vicc kategóriát se érdemli me.
"ha minden ugyan az lenne mint a narutoba nem lenne értelme... mi értelme volt akkor narutonak????"
Itt nem az a baj, hogy nem olyan mint a narutoban, hanem az új ellenfelek amiket behoztak és ahogy az a vicc kategória. Az egészből süt az átgondolatlanság, logikátlanság. Ez az egész úgy ahogy van nem illik ide. Kb az egész story sebtében találják ki, ezért nincs megmagyarázva semmi, mert konkrétan a készítők se tudják a választ. Néha mondanak valamit ami hírtelen eszükbe jut. Csak az esetek többségében, még több logikátlanságot szül.
Ha nem Naruto folytatásként lenne ez eladva, már régesrég megbukott volna (én is már csak emiatt olvasom el), ez kb egy nagyon ZS kategóriás manga
Köszönöm szépen a munkátokat!
Hát ez a tipikus rész hogyan ne haladjunk sehova. Magyarázás volt de sehova nem jutunk. És így valahogy a történet se halad igazán. És ehhez nézzük az animét mi? Véget nem érő filler vár ránk. Mert a manga nem halad.
Sasukénak meg már nincs Rinneganja elvileg. Borutó tett róla. De amúgy én is úgy voltam vele hogy Sasuke tán csak a rinnegan miatt észlelte. De ha már nincs meg akkor másképpen.
Amúgy tényleg tiszta érthetetlen legtöbbször. Annyi a hiányos dolog és ellentmondás. Túl erős embereket hoznak be irreálisan is. ÉS nem lehet honnan tudtak ilyen erőt előállítani.
Hát nem volt itt visszaemlékezés. Kedves ismerősünk mintha visszanézett volna.
Kuramma meg jó lenne ha visszatérne de hogyan? Mondjuk szerintem Himának jó társa lenne a többi bijuval együtt. Így lenne ereje segíteni a testvérének.
De amúgy lemaradt a jó kérdésem. Az osztályfelelős hogy kerül oda? És mi köze neki most az egészhez?
itachi01 írta:
Tehát Sasukénak egyben van a Rinnegánja. Ez jó.
Én még mindig lázadok a Boruto vonal miatt. Boomer Narutos vagyok...
Nálam már Kaguya sem fért bele. 600 részen keresztül remegett a világ, az Akatsukitól, majd Madara nevétől. Aztán egy ecsetvonás, és az isten az O'otsutsuki, másik dimenzió meg minden faság. Nem... Ez nagyon nem az általam megkedvelt Narutos világ. Olvasom a mangát, mert kíváncsi vagyok a régi hőseinkre, de lefosom ezeket a Zeno-sama féle reinkarnációs baromságokat, amiket beleintegrálnak - meggyalázás címszóval - a Naruto világba.
Ugrás a fórumra: |